Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

7.5 ק"ג זה לא מספיק בשביל שיהיה כלב בסטנדרטים שלך?

בואו נסגור את זה ככה: כשהוא אצל הוטרינר, הוא מקבל תרופות של כלבים או חתולים?

מה החצי השני שלו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
גיבוב טניס של אתמול בערב:

מסתבר שאם אני לא אוכלת פחמימות אני ממש מתעייפת באימון. ברמה שהתחלתי להרגיש מעורפלת קצת, מה שגרם לי לפספס מספר חבטות ברצף כי הראייה גם טיפה התערפלה. מזל שהיו לי משקפיים בתיק - מהרגע ששמתי אותן שוב הצלחתי לאמוד את המרחק של הכדור כמו שצריך.

למרבה ההפתעה היום אני נמצאת במשרד לפני העובדים שלי.

לפחות זה נותן לי זמן לסדר להם את העבודה לפני שאנחנו מתחילים את הפגישה היומית.

גיבוב קופ"ח של בוקר -

המרכז הרפואי הקרוב ביותר לעבודה שלי (של הקופה שלי) נמצא בבני ברק. אצתי רצתי הבוקר לתת דם למעבדה והאח שלקח לי דם טען (כשנשאל למה הוא משתמש במחט פרפר) שורידים גדולים לפעמים מטעים אותו. אמרתי נו שוין והמשכתי עם חיי. החלק המשעשע יותר היה התגובה שלו לסוודר שלי - סוודר טורקיז עם הדפסי גולגלות שיש להן לבבות במקום עיניים. זה נורא הצחיק אותו, אבל מה שאותי יותר הצחיק זה שאם הוא שם לב ללבבות כנראה שהוא בהה לי בחזה (חלקן ממוקמות במקומות אסטרטגיים). מה אכפת לי, העיקר שאין לי סימנים כחולים על היד מהמחט (קרו מקרים בעבר עם אחיות ממש סתומות שהצליחו לפספס את הורידים הענקיים שלי, ברמה שאחרי 4 דקירות אמרתי לה שלא תיגע בי יותר והמתנתי בסבלנות לשכנה שלה שתסיים).

לי יש ורידים יחסית בולטים, שזה מצויין לאחיות אבל הבעיה שהם אוהבים לברוח, פעם אחת לקחו לי דם, התחיל לצאת ואחרי שניות בודדות הפסיק הזרם, האחות לקחה את המחט והתחילה לחטט לי בתוך היד, כעבור כמה שניות של חיטוטים החדר התחיל להסתובב והקאתי, מאז האחות מסרבת לקחת לי דם וצריך לקרוא לרופא שיעשה את זה.

דניקס האייפון שלי ממש איטי פתאום, לחפש חדש ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם אין לו פרווה קצרה כמו של צ'יוואוואה, והוא גם לא קטן כמו הצ'יוואוואות הרגילים שרואים (הוא 7.5 ק"ג).

7.5 ק"ג זה לא מספיק בשביל שיהיה כלב בסטנדרטים שלך?

Igfr2mc.png

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
לי יש ורידים יחסית בולטים, שזה מצויין לאחיות אבל הבעיה שהם אוהבים לברוח, פעם אחת לקחו לי דם, התחיל לצאת ואחרי שניות בודדות הפסיק הזרם, האחות לקחה את המחט והתחילה לחטט לי בתוך היד, כעבור כמה שניות של חיטוטים החדר התחיל להסתובב והקאתי, מאז האחות מסרבת לקחת לי דם וצריך לקרוא לרופא שיעשה את זה.

החיטוט הזה נקרא "שמש". מוציאים ומכניסים את המחט "בצורה" של קרני שמש.

אכן דבר כואב ומעצבן, תתפלל לא לפול פצוע בתרגילים של הצבא. ועוד יותר תתפלל שזה לא יהיה בחושך. ועוד יותר תתפלל שזה לא יהיה בחושך ולחובש לא יהיה פנס / לא יתנו לו להשתמש בפנס.

עד היום אני מקלל את הרגע הזה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

זה לא היה כזה חיטוט, היא לא הבינה איך פתאום הפסיק לצאת דם, המחט בתוך היד שלי והיא מסובבת אותה (אין לי דרך להסביר את זה) , בעצם היא ערבה לי את הבפנים של היד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בואו נסגור את זה ככה: כשהוא אצל הוטרינר, הוא מקבל תרופות של כלבים או חתולים?

מה החצי השני שלו?

תרופות של כלבים, חיסונים של כלבים, טיפות נגד קרציות וכאלה של כלבים.

החצי השני פודל ננסי.

יצא עם פרווה ארוכה וצמודה, צבע של צ'יוואוואה, פרצוף חצי-חצי, אינטלגינציה של פודל

חצי קלאץ'

עם גז או בלי גז?

Igfr2mc.png

אני מעדיף שני כלבים שביחד לא מגיעים ל-25 קילו.

מה גם ש-25 קילו לא הייתי מגדל בבית אלא בגינה, אני מעדיף כלבי בית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

M3 צדקת הצבא עובד עד 12 אינעל דודה שלהם לפחות אני יודע שאמור להגיע זימון לגיבוש (כי יש מענה אוטומטי לא כי ענו לי)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
טעות. לפחות אל תשקר.

לא יודע מה איתך אבל כשאני בוהה בחזה זה כדי לבהות בחזה. אם אני רואה חולצה יפה זה לא קשור לחזה.

מצד שני אני לא בוהה יותר מידי בארץ, לדעתי אין פה יותר מידי על מה לבהות. מצד שני באירופה... וואוו אירופה! :oops::twisted:

פורסם

עם גז או בלי גז?

אני מעדיף שני כלבים שביחד לא מגיעים ל-25 קילו.

מה גם ש-25 קילו לא הייתי מגדל בבית אלא בגינה, אני מעדיף כלבי בית.

רק מספיק גז כדי שלא יתקע. אין דבר כזה כלב על 20 ק"ג. פשוט אין!

למה לא לגדל כלב של 25 ק"ג בבית? יש לי בבית כלבה ששוקלת 30-32 ק"ג והיא בגובה מגיעה לברך, שקטה, ולמרות שהיא אוהבת לשחק היא לא שוברת כלום ולא עושה נזק (יותר. כשהיא הייתה צעירה כמה נזק היא עשתה... לא בא לי להיזכר בזה בכלל).

פורסם (נערך)

אין כמו לבהות באירופה, טירוף.

ועוד ברומניה וואווו.

אתם יודעים? אני מסתכל בשרשור בקשות לאוך טופיק ואנשים בוכיפ, אני זוכר שביקשתי פעם אחת ואישרו לי, מעניין ;)

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
M3 צדקת הצבא עובד עד 12 אינעל דודה שלהם לפחות אני יודע שאמור להגיע זימון לגיבוש (כי יש מענה אוטומטי לא כי ענו לי)

אם תגיע להיות ג'ובניק אז גם תבין למה, או שתמיד תוכל לשאול את דניקס, רוב הסיכויים שהוא יהיה ג'ובניק.

תנסה לתפוס אותם אולי בין 1 ל-2.

רק מספיק גז כדי שלא יתקע. אין דבר כזה כלב על 20 ק"ג. פשוט אין!

למה לא לגדל כלב של 25 ק"ג בבית? יש לי בבית כלבה ששוקלת 30-32 ק"ג והיא בגובה מגיעה לברך, שקטה, ולמרות שהיא אוהבת לשחק היא לא שוברת כלום ולא עושה נזק (יותר. כשהיא הייתה צעירה כמה נזק היא עשתה... לא בא לי להיזכר בזה בכלל).

כי אין מספיק מקום בבית, עכשיו הם עושים מדי פעם בלאגן במהלך היום כשהם נשארים לבד, הוא והשפיץ היפני.

השבוע הם פתחו מגירה ואכלו לי אצות של סושי.

ככה שכנעתי את אשתי, בהתחלה אמרתי לה "נו יש לנו חצר, בואי נביא כלב, יהיה בחצר."

הלכנו מצאנו אותו, בתור גור הוא היה מספיק קטן כדי לשבת במחזיק כוסות של מאזדה 3.

ואז אמרתי לה "תראי איזה קטן הוא, הוא לא יכול לחיות בגינה, זה כלב בית".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...