Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבוב לא מצליחה להרדם

למרות שהיה יום ארוך ועל האש בסוף יש לי בעיה להרדם לפני 1:30. לפחות מחר לא יהיה לי ריגשי שקמתי מאוחר ואני צריכה ללמוד לעוד מבחן.

רופני, לא מגיע לך 205 לפני שתלמד לספור אותן כמו שצריך.

לסיכום, לגובב עם חתול על הגב זה כיף (למרות שהוא די כבד).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מורזליקה זה היה רק ניסיון המחשה לא מוצלח אני אנה שוב.

יוצרו 200 (אגב אם המספר הזה לא נכון זה אשמת רזמל)

חצי (זאת אומרת 100) נמצאות אצל אספנים ומוזיאונים (נגיד) שלא משחררים.

עוד 85 (לא יודע כמה זה באחוזים, 12:30 עכשיו) התרסקו (לא יודע נגיד) אז יש 15 שיש להם פוטנציאל לצאת למכירה בשלב זה או אחר.

בנצי, מה זה איפשהו ? אתה קובר דברים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש לי שני כבלים ששוקלים איזה 35 קילו היחידה, וואלה לא בא לי אותם מהלכים על הגב שלי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טוב, זה לא עובד עם כלבים, בפעם האחרונה שהכלבלב שלי (50 קילו של כלבלב) ניסה לחקות את החתולים, זה נגמר ב"טיק" וחוליה שזזה מהמקום.

פורסם

עכשיו החשבון יותר מסתדר. איך ההגה יעזור לך? אתה מתכנן להרכיב אחת מחלקים? או שתחבר את ההגה לאיזו בימבה וזהו?

כבלים 35 ק"ג על הגב זה לא נעים, כלבים עוד בסדר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

50 ק"ג של הלבלב, מזל שלא אמרת גור.

חברה שלי מגדלת גור נחיה, תוך חודשים בודדים הוא הגיע מגודל פרסומת של לילי ל30+ ק"ג ועדיין נקרא גור :/

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן אני מרכיב מחלקים, ג׳אנטים כבר יש לי (סיפור מצחיק אגב חשבתי שמוצעת למכירה 106 ראלי ב3.5k בסוף זה היה 4 ג׳אנטים שירדו מראלי).

יש לי ברחוב כלבה שמגיעה לי עד המותניים בערך, הקטע שהיא אוהבת לשחק עם הכלבה שלי וזה מפחיד לראות אותה קופצת פתאום.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...