Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והיום בפינת "בשמלה אדומה ושתי צמות", נשאלת השאלה:

למה למען השם, הדג נחש קראו לעצמם הדג נחש, ולא קראו לעצמם בפשטות: הצלופח?! למה?! למה סתם לשגע את האנשים, למה. מה זה "הדג נחש", אם לא צלופח? הא? מה הקטע עם זה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום אני 31 שנים נושם וחי בעולם הזה.

אז מה הספקתי לעשות?

יש לי עסק, משפחה, ילדה ורכב בהלוואה. מה לא הספקתי? אין דירה וכרטיסים ל-3 יעדים בעולם שאליהם אני חולם להגיע.

החיים הם כמו....

פורסם

אתה שואל ברצינות? אני לא יודע אם לענות ברצינות.

אני זוכר שהסולן פעם סיפר שזה משחק אותיות עם השלט "נהג חדש".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפילו אני לא יודע אם שאלתי ברצינות. סתם תהייה שעברה לי בראש בשעת לילה מיותרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מפגר. הכנתי לעצמי חוברת עם מלא הסברים נוסחאות וטבלאות למבחן היום ושכחתי להביא אותה. כוס אמק. אני מקווה שלפחות הצלחתי לגרד את ה50.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני בזמן האחרון לא מגיב בגיבוב, בגלל התפקיד החדש אבל את הדבר ההזוי הזה הייתי חייב לחלוק.

חוזר מהעבודה מחנה, רואה סיריון ישנה עם סאנרוף, כן כן סאנרוף.

התקרבתי ואז...

היום אני 31 שנים נושם וחי בעולם הזה.

אז מה הספקתי לעשות?

יש לי עסק, משפחה, ילדה ורכב בהלוואה. מה לא הספקתי? אין דירה וכרטיסים ל-3 יעדים בעולם שאליהם אני חולם להגיע.

מזל טוב, אין מה להתרגש, כל הרעיון של החיים הללו זה לשבור לנו את הרוח, ותמיד לקרב אותנו לנקודה שבה אנחנו ממש רוצים להיות בה ואז לחרבש הכל.

לאלוהים יש חוש הומור מצויין.

לוקו (רופני, תודה על הציטוט), ההתייחסות לאנאלי היא בכיוון של מערכת יחסים, לא דוחף את עצמי ככה אקראית לאחוריים.

הכי כייף להתקלח עם בת זוג, אבל מקלחת מהסוג שנותן את המסר של "ממי, אחרי המקלחת את בוכה, מאושר או כאב, זאת כבר בעיה שלך" אני תמיד דואג שיהיה דימר לתאורה באמבטיה אז מתחילים מהתאורה, עמומה.

מוזיקת רקע, בד"כ מדובר על משהו גבינתי (איך אומרים צ'יזי בעברית?!) נגיד lets get it on של מרווין גאי.

אדים, המיון אדים.

ואז מלאכת הסיבון, האשה שלך היא המקדש שלך, ספוג רך, הרים של סבון, לא מפספס חלקת עור נידחת, ממי ידיים למעלה, תישעני על הקיר, זרוע אחת מחבקת את גופה הרטוב בחוזקה, השניה עוברת על עורה הרך ברכות אלוהית.

תפשקי. יד חולפת בעורמה מוסווית, נגיעה, נשימה כבדה לאיזור הצוואר,נשיקה מאחורי האוזן.

לוקח את הספוג ומעמיס עליו כמות נאה של סבון, מחייך תוך כדי הצטלבות מבטים ודוחף לה את הספוג לפנים!

היא צורחת, היד השניה תופסת לה את השיער ומושכת לאחור, כן, זה בגלל אתמול, זוכרת שאמרת שכואב לך הראש? שקרנית, מושך את שיערה מטה היא נאבקת קלות, פיה נפתח עם הצורך ליבב, הספוג נדחף לפיה. היא בוכה, מוטלת על רצפת המקלחת עם סבון בפה ודמעות בעינים, שיערה פרוע, מביט בה מלמעלה, יורק.

משנה את טמפרטורת המים לקרים מאוד בעודי מושיט יד למגבת שממתינה מאחורי הדלת, יוצא עם חיוך.

חחחחחחחח סתם היה בא לי טוויסט לסיפור, אחרי מקלחת כזאת אתה מקבל מינימום טוסטר משולשים בראש תוך כדי שינה.

haters will hate

פורסם

אחרי זה אני אהיה מופתע אם יישאר לך ראש :shock:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הסמלון שלי לשעבר שגרם לאנלוגי לפטפט איתי קצת.

מצאתי את הדיסק בבית, נחמד דווקא.

(רופני, תודה על הציטוט) שמחתי לעזור, עכשיו תגן עלי מלוקו.

(איך אומרים צ'יזי בעברית?!) לא יודע אבל בטח לא גבינתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חחחחחחחח סתם היה בא לי טוויסט לסיפור, אחרי מקלחת כזאת אתה מקבל מינימום טוסטר משולשים בראש תוך כדי שינה.

בלגאן איתך בנצי, אתה לא יכול לתת לי לקרוא כאלה שטויות באמצע הספריה. בסוף תבוא הספרנית עם מצבטי פטמות ושוט.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...