Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אווו, זו שאלה טובה!

היא גובבה עד היום בסתר, ואף הגיעה למפגש הגיבוב. ועכשיו היא רואה אור.

מורזילקה, הצגי את עצמך. ודירבאלק מילה אחת על סמרטוטים וג'ילדות.

Gn'f'R

פורסם

חברה של ההוא, הבנתי.

אם בת זוג שלי תגיע לגיבוב, אני לא אהיה פה יותר. מן הסתם האקסית שלי קוראת פה. כן את! י'זבל, את החיים שלי הרסת, בגללך אני מבין פתאום את כל השירים בעלי ה"לחן טורקי עממי", כן את, אני יודע שאת פה, מחפשת סיבות להצדיק את היותך קקה, חסרת לב ורגש.

נה נה בננה, אני חי ובועט למרות שטרחת לאמור שבלעדייך אני כלום.

אז דפקת לי עבודות ואמרת שתהרסי אותי ובלה בלה בלה, איזה קטע.

אני פורח, מתעלם מההודעות קורעות הלב שלך כי אני יודע שבפנים את ריקה מתוכן, עדיין אוהב אותך אך השכל חזק מהרגש. בעהההה.

haters will hate

פורסם

כמו שנכנסים לבית של מישהו ואז רואים שהתמונות לא יושבות ישר, זה מחרפן אותי , משגע אותי, אני מקבל עצבים, רעידות כאלו, נמלים נמלים על כל הגוף עד שאני קם ומיישר אותן.

איך אנשים יכולים לחיות ככה?

ברוכים הבאים גברת חברה של מכסחהשדים. רק אל תעשי לו צרות.

פעם שרשורים בהם לקחתי חלק קיבלו אזהרה בכותרת ואז התגבש לו הגיבוב ומאז אני נעול פה, מדי פעם מוציאים אותי לטיול בגינה או באיזה פורום סמוך.

לדיטיילינג אני לא נכנס כי אני פרזיט, כל רכב שלי ללא יוצא מן הכלל הופך לפח זבל מהר מאוד, במיוחד המכוניות החדשות שמגיעות בלי מאפרה. באלה אני פשוט מאפר ברצפה כאות מחאה.

haters will hate

פורסם
במיוחד המכוניות החדשות שמגיעות בלי מאפרה. באלה אני פשוט מאפר ברצפה כאות מחאה.

תקנה לך את האימפרזה, אלי היא הגיע עם 3 (כן כן 3) מאפרות! [וללא מצת לרכב... יפנים, לך תבין]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הראש שלי רץ ממש מהר, מישהי (ההיא, כן את) אמרה לי פעם שיש לי אוגר שרץ בגלגל בתוך הראש,.

ושהוא תמיד מתעורר בזמן הכי לא טוב, ז"א כבר אחרי חצות. אני במיטה והכל מחשבות מחשבות.

לא רע חלילה, סתם אוכל את המנה היומית שכוללת נתח עסיסי של ביקורת עצמית, קורטוב של היי שבו אני עף על עצמי וכמובן הספקות והשדים שגורמים לי לפקפק בכל.

יאללה, כל השיחות פסיכולוג ובמיוחד התגובה של תומר על החליפות עשו לי חשק לירמי קפלן, הדפוק הזה ומודדת.

יאללה אוזניות.

נתראה בבוקר

haters will hate

פורסם

שלום לכל המגובבים.

הכי כיף לסיים מבחן אחרון ולגלות את עצמי בגיבוב (ועוד בכותרת!) :)

כמו שכבר הבנתם, אני החברה של המכסח, נעים מאוד.

אני חושב שאפשר לשנות את הכותרת מ"גיבוב הודעות" ל"ה-גיבוב". הוא כבר מספיק מפורסם בשביל שכולם ידעו במה מדובר.

עד שאני מקבלת כותרת אתה רוצה שישנו אותה? חכה חכה בבית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...