Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין רוצה ממר״ם או משהו כטכנאי אלקטרוניקה, שיהיה קל כי למדתי.

מצויין יש כיוון. שיחת טלפון מחר שבה יגידו לך כנראה שהקורס כבר מלא. ואז תתחיל עם פקסים.

יש לך כישורים מתאימים לממרם? (שואל כי יש עוד מקומות שמאיישים תפקידים עם דרישות זהות)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכנות וכדו'?

אמרת את זה בראיון בצו ראשון?

תשגע אותם עם זה, יש לידע הזה שימוש.

אחי הקטן בתקשוב, אשאל אותו מחר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דניקס כנראה תהיה בטכני חיל האוויר, טכנאי אלקטרוניקה זה מקצוע שהרבה באים לשם איתו, אתה לא מחוייב לקבע אלא יש לך ר', הכל תלוי בצורך, אם גם אמרו לכם ב יג' שתהיו בטכני אז אני מציע לך להתחיל לשלוח פקסים מכתבים ואיומים לכל זרועות צה"ל כדי להמנע מלהגיע לשם, אין שום קשר בין מחשבים לבין מה שתעשה שם ואתה כנראה לא תאהב את העבודה.

רופני מגיעים דרך דו"צ ואז משובצים ביחידות אם זה בגולני או בקריה .

Miata ND2

פורסם

נראה יאמי :-)

המשך הסיפור של סופ"ש...

8:30, השעון מצלצל כמו מניאק בסלון, אני קם, יודע שאין דבר יותר טוב משינה אבל גם יודע שב11:00 אני צריך להיות באיזה בית מלון על החוף, יש יומולדת למישהי מאוד מיוחדת והיא סגרה את אחת המסעדות היותר טובות לאירוע פרטי ומצומצם, אני צריך להיות שם, עזרתי לה בתכנון, מבחירת העוגה ועד לבחירת השמלה, מגיעים כמה אח"מים מאיטליה וטקסס ועוד כמה אנשים שכדאי לי להכיר מהאיזור.

אז אני קם, מרגיש כאילו עבר עליי טרקטור, נכנס למקלחת ופותח את המים הכי חמים שיש, נשרף! פותח את המים הכי קרים, מצטנן, ככה משחק עם הטמפרטורות, זה בדרך כלל מעיר אותי, לא היום.

יוצא, בוחר חולצה, מגלה שבלילה כשחזרתי שיכור שפכתי שתיה על הבגדים שהכנתי בצד לאירוע, באסה, מזל שיש לי כמה חולצות חדשות, צריך חפתים, אין לי פה חפתים בדירה, הכל במדבר... נקפל את השרוולים, שם חולצה על קרש הגיהוץ, מתחיל לגהץ, השעון המעורר השני מצלצל בסלון, הולך לסלון, מכבה את השעון, מדליק את הקומקום ובוהה בכיור, מריח משהו שרוף, שיט, המגהץ!

הולך לחדר ורואה קצת עשן, מרים את המגהץ ומגלה סימן של מגהץ על החולצה, לא משהו שירד בכביסה, חבל, חולצה חדשה שעדיין לא לבשתי, זורק אותה על הרצפה ולוקח אחרת, חבל, חולצה ממש חמודה של הוגו בוס.

מגהץ את החולצה התחליפית יפה, מבסוט, מתלבש לאיטי, מרגיש שהזמן פשוט טס לו, השעון מראה 9:40 , טוב יש לי זמן אני אומר, לבוש, מצוחצח מדליק את הקומקום שוב ומתיישב על הספה.

נרדם.

מתעורר ב10:30 בערך, שיט!

יורד לחניון, הוולוסטר חוסמת את הג'יפ, יום קייצי, נוסע לחוף, רוצה את הג'יפ.

מזיז את היונדאי, מניע את הג'יפ ומרגיש שממש קר לי, מכבה. מחזיר לחניה, חוזר ליונדאי ויוצא מהחניון, תחנת דלק, קיוסק, קונה כוס קפה לדרך, 2 קופסאות סיגריות, כבר 11....

נוסע, טס. מגיע לכתובת ולא מוצא חניה, מתפלא שאין valet, נוסע ונוסע, מסתובב, החוף מפוצץ, כל החניונים מלאים, מיואש אני מתקשר לבעלת האירוע ואומר לה שאני לא מוצא חניה, יש valet היא אומרת, יופי! פרסה. תנועה שלא זזה, מגיע, עוצר את הרכב ובא לצאת, הכבל של המטען נכרך מתחת למכסה של הכוס קפה, אני מושך, שפריץ של קפה עף לי על החולצה! יופי בן! יופי!

נכנס למסעדה, מחפש, כלום, המארחת אומרת לי שיש גם חלק על הגג, הולך ללובי, נכנס למעלית, לוחץ גג וממתין, ממתין וממתין, הדלת נפתחת, אני עדיין בלובי, שיט אין לי מפתח לחדר, לא יכול לעלות לגג.

יוצא והולך ללובי המלון, מיואש מהעולם.

בחור נחמד בקבלה, אומר לי שהמסיבה שלי נמצאת בbeach house, מצויין, נותן לי הכוונה, אני מאושר, הולך ומסתבך, נכנס למקום אחר, אירוע חמוד דווקא, זוג שחוגג אירוסים, אני עדיין הפוך מהלילה, כוחם בחדר מסתכלים עליי בעודי בוחן את הסובבים, אמרתי מזל טוב ויצאתי, התחלתי ללכת, אני על החול של הים, מביט אחורה על המלון, שוב בבאסה.

רואה שלט קטן לכיוון בית החוף, יאללה! מקיף את הבניין, מגיע לדלת זכוכית מציץ פנימה ורואה שזאת המסיבה אליה מועדות פני, אין ידית לדלת, יש תריסים עדינים כאלו בחלקה הפנימי, אני אוחז באיזו פינה ומנער את הדלת, פתחתי את הדלת, רעש של אזעקה בכל החדר! איזה 40 אנשים בוהים בי, גברים מגולחים בחליפות חדות, נשים מטופחות בשמלות קיץ, ואני עומד בפתח עם חיוך של ילד מפגר שהבין שהוא פתח את הדלת חירום, חולצה חצי מגוהצת עם שפריץ של קפה, זיפים של כמה ימים, שיער מבולגן ועיניים מפוצצות, נכנס פנימה וסוגר את הדלת.

בעלת השמחה קמה תוך כשי שהיא נקרעת מצחוק ומציגה אותי לכולם, זה בן, כולנו חיכינו לו. לפחות כולם יודעים שהוא פה.

בשולחן שלה מימינה, פתק עם שמי.

התיישבתי והתוודתי. מריו שישב ממולי הוא בחור נחמד מאוד, איטלקי בסוף שנות ה40, חליפה מחוייטת בכחול וחיוך כובש, הוא החליט להציל אותי מהחמרמורת, הזמין לי בלאדי מארי, הביא לי ביצי בנדיקט ובידר אותי מאוד.

אני מנסה לאכול ופשוט לא מצליח. הבופה מדהים, הכל מושקע ברמות, אני כ"כ רוצה לאכול אבל לא מצליח ללעוס קרוטון.

אחרי בלאדי מרי מצויין (לשתות אני יכול) , שתיתי מימוסה וכוס אחת של שמפניה, הרגשתי קצת יותר טוב. היה ממש כייף, פגשתי אנשים נהדרים, האווירה הייתה קסומה, בית חוף של מלון מפואר, מהחלונות הגדולים נשקף חול זהוב וים מהמם, באופק מפרשיות ושחפים.

ובפנים... אני מקלל את עצמי.

6a6y7e3y.jpg

שעתיים לקח לי להגיע הביתה , אמרתי לכולם להמנע מה405, משפצים את הכביש ציינתי, ומצאתי את עצמי עולה עליו בלי לשים לב, נוהג על טייס אוטומטי.

נכנסתי הביתה, צריך להתארגן ולצאת למסיבה אחרת, הזמנתי המון אנשים.

נרדמתי. כשהתעוררתי ב9 מצאתי טלפון עם המון שיחות שלא נענו. הודעות מפה עד לתאילנד.

איפה אתה? אנחנו פה.

שלחתי לכולם הודעה שהייתי באיזה חלום אירוטי עם דובוני איכפתלי שוחים בבריכה של אבסינת' .

נסעתי למדבר ב9:30, שניצלים טריים נכנסו לשמן כשהגעתי וסוף סוף אכלתי משהו.

hemu9use.jpg

yzehy5yq.jpg

4esavu4u.jpg

ahetatu3.jpg

התמונה האחרונה, סלפי תוך כדי רכיבה בכביש מפותל :-) דפוק!

haters will hate

פורסם

בנצי, למה זה נראה שאתה מחבק את הבחורה בניגוד לרצונה? יש לה פרצוף כזה...

אני חושב שכל פסיכיאטר ירצה אותך לעבודת מחקר

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...