Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עדיף באמת להיות טכנאי? מה זה משנה כמה יהיו הציונים כל עוד אתה עובר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קיבלתי מנילה ולא הייתי ביום סיירות,

חתמתי ביולי של יב' ליג' ככה שהכל התבטל מבחינת זימונים וזה

אני מתכוון לפרוש אחרי טכנאי זה מה שאני אומר,

כלומר תעודה טכנאי כן תהיה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז אני לא יודע אבל סיכוי סביר שגיא צודק, נסה להתקשר למיטב ולראות מה קורה אם אתה מפסיק את הלימודים.

תשאל גם מתי יש מיונים ומתי מחזורי גיוס (אם אתה יודע שמרץ יש גיוס אז עדיף לפרוש אחרי מרץ ואז יהיה לך זמן)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אז כנראה שזה יהיה חיל האויר.

בכל מקרה מציע לך לדבר עם לשכת הגיוס בשביל לוודא זכאות למיונים ואופציות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

טעות שלי, עברו איזה 8 שנים מאז שאני התגייסתי.

דניקס תגיד "שלום קוראים לי ... ואני כרגע במסלול של יג יד. החלטתי שזה לא מתאים לי ורציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפניי במידה ואני מחליט לפרוש בסוף יג. לאילו מיונים אני זכאי לפי נתוניי האישיים? האם אני זכאי להתמיין שוב למיונים עליהם וויתרתי לפני שהתחלתי יג?"

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

קודם כל תשאל מה קורה איתך אם אתה פורש (תסביר שאתה פורש עם תעודת טכנאי וכל זה), יש סיכוי שהיא לא תצליח להבין מה אתה רוצה ותגיד שהיא לא יודעת ושזה לפי צרכי הצבא.

תשאל במכללה אם הם יודעים מה קורה.

לגבי החובלים אם אתה רוצה תתקשר, תגיד שקיבלת זימון אבל לא הלכת כי למדת יכול להיות שהיא תגיד לך שאי אפשר, יכול להיות שהיא תגיד לך לשלוח פקס, יכול להיות שהיא תגיד לך לפנות לחיל הים (03-7377777), תתקשר לחיל הים תסביר שוב, יכול להיות שיגידו לך שאי אפשר יכול להיות שיגידו לך לשלוח פקס.

שים לב, במידה ואומרים לך שאי אפשר, שלח במשך חודש כל יום פקס (שבו אתה מסביר את המצב, תזכיר שיש לך פרופיל 97 וקבא 54), זה מגדיל את הסיכויים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני יגיד להם שלום, שמי דניקס, לוקו שלח אותי עם 2 ביצי אפרוח ועפרון..

וואלה אני יהיה ביחידה מובחרת.

בפח

אה ותודה, מחר אני יתקשר.

FRANCE

פורסם

דרך אגב, אם בא לך יום סיירות ואתה אומר שלא קיבלת אז תשאל אם במידה ואתה פורש מי"ד אתה זכאי לקבל, משם אפשר לקבל קורס חובלים בלי בעיה (בתחילת היום שואלים מי רוצה חובלים והוא לא צריך לרוץ בכלל).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תלחץ לכיוון של מודיעין, יש כמה יחידות לוחמות ממש טובות ומרתקות.

יש למודיעין מדור איתור משלו, ומדורי איתור קטנים לכל יחידה במודיעין. כלומר, יש לך המון מקומות לשגע בפקסים.

אם מכיר אנשים במודיעין (גם סתם חיילים) תבקש שיקפצו למדור האיתור ביחידה שלהם ושישאלו שם.

פורסם

עזוב בזמנו, מה היום.

איך נהיים צלם קרבי ? דרך דו"צ (צלם ואז צלם קרבי) או דרך קרבי (גולני ואז מי אוהב לצלם ?)

מודיעין זה התחום של גיא (אני חושב).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מודיעין לא מעניין אותי.

עדיין רוצה ממר״ם או משהו כטכנאי אלקטרוניקה, שיהיה קל כי למדתי.

FRANCE

• תוכן חדש...