Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו לא אנשי ליסינג.

מה עשיתי כדי לקבל יחס כזה?

דרך אגב,

שוב חזר לי הרעיון לעשות טיול קצר באירופה בתחילת מרץ ועל הדרך לעבור בתערוכת ג'נבה.

אבל מה הבעיה? ברגע שאני מתחיל לתכנן אני מתייאש ומאבד את הרצון.

מה אתם אומרים, שירשור (נפרד מהגיבוב כמובן) בנושא יתקבל בברכה או שישלחו אותי לחפש את השירשורים האחרים בנושא (שכבר קראתי) / ללכת להיסגר על עצמי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני מוכן לחדש לך את הפנסים, יש לי ערכה

בחינם כמובן:)

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מה עשיתי כדי לקבל יחס כזה?

הכל מקנאה.

אני מוכן לחדש לך את הפנסים, יש לי ערכה :)

זה אבוד דניקס. אין סיכוי.

טסט אחרון עברתי בקומבינה.

Gn'f'R

פורסם
תגיד תודה ותשתוק. סליחה! שתקתי!

סלורייד,

אני מזמין פנסים חדשים בעוד חודשיים.

מאיפה אתה מזמין פנסים? אני גם צריך פנס אחד לאימפרזה שלי. יש לה כאטרקט מעצבן לאללה אבל הבעיה היא שהוא פנימי ככה שגם פוליש לא יעזור לנבלה הזו. רק להחליף.

פורסם

איפה, אבל חייב עם תקן ומשלוח וזה..

יקר הסיפור, גם אני רציתי לקליאו שלי, בסוף קניתי יד שניה ממישהו בארץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק אם יש קיט זכוכית לפנסים שלך, שמחליף את כיסוי הפלסטיק השקוף. זה נשאר נקי עד סוף העולם, אם הפנס אטום כמו שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם פה זה ממוין אבל הרוב זה לדים ואפטרמרקט ל(סוג של) שיפור בגלל זה שזה לדים או משהו כזה. מקורי יש אבל גם הוא לא מתאים כלכך כי הוא בתקן אמריקאי. אוף זה מעצבן! אבל לא מתייאש יש עוד כמה עמודים (עשרות) מקווה למצוא משהו.

פורסם (נערך)

פנס קידמי ראשי. צד נהג.

יש איזה קטע באימפרזות מהשנים 2004-2005 שכל הפנס ניהיה שחור מבפנים. ככה שהפתרון היחיד לסדר את הצהוב שניהיה הוא בהחלפת פנס.

את צד הנוסע החליפו לי בחדש אחרי שאיזה קוקסינל החליט לעשות פרסה דרכי והוריד לי את הפנס, כנף קדמית, מראת צד, צמיג ועוד כמה דברים קטנים.

אז החליפו צד אחד אבל את הצד השני מקורי מיום יצור הרכב. מעט מאוחר אני יעלה תמונה.

עריכה- סיימתי לחרוש את כל העמודים של התוצאות שיש לאיביי להציע. המעטים שבאמת מתאימים לי יקרים מאוד וכבר שווה לי לקנות בארץ וזהו. יש כמה במחיר זהה לשל הארץ ויד כמה יותר זולים אבל לא מספיק זולים כדי שיצדיק כאב ראש (מה גם שלא בטוח כמה מע"מ ומכס יעלו לי. ואז ההפרש ממש מצטמצם).

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

• תוכן חדש...