Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחורה בת 34, ותודה על ההצעה, אבל אם רציתי סמרטפון, כבר היה לי אחד כזה.

המצחיק הוא שהעבודה שלי היא טכנאי מחשבים/סמרטפונים ושטויות, אני מכיר את הטכנולוגיה הזו בצורה אינטימית, אבל היא פשוט לא בשבילי.

אני לא מאמין שהגעתנו לרמה כזאת של שטחיות.

היום אם לא צילמת את עצמך בזמן עשיית פעולה כאילו לא עשית אותה בכלל.

אבל לא נורא, גם אם לא תהיו ביחד תמיד תוכלו להשאר ידידים בפייסבוק (לא).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עמית, אני מקווה שאתם ביחידה עם 2 חדרים, אהממ אהממ.

אל דאגה, סחבק לא סתם מתדלק ת'אישה. ;)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עמית, תחשוב שאני אומנם לא במלון אבל עם דבל אספרסו ו-180 מ"ל חלב :-) מתחיל לאהעב טת הגיבוב מאילת.

בנצי, אדם עם 100 פרצופים :-) כל תמונה סוג של אומנות ;-)

החיים הם כמו....

פורסם

ברווז, אתה לא מתייחס אליי וזה לא יפה.

מה לא מתייחס? שאלתי אותך באחד מעמודי הגיבוב האחרונים לגבי איזה חלק, כי אני כבר לא זוכר פשוט...

ברווז, אתה ברווז.

משתדל. למה, מה קרה כבר?

ומה עם המערוך לכל הרוחות? ניטש? אולי ממך תבוא הישועה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר לפני מאות שנים (נדמה לי שאלה היו חז"ל) כתבו "עשית ופרסמת - עשית, עשית ולא פרסמת - לא עשית". וזה כמה דורות טובים לפני שחשבו להביא לעולם אחד בשם צוקרברג.

מיכאל ה-5c דווקא נחמד בצבעים מסוימים, יש צבעים שהוא נראה כמו חיקוי אייפון סיני גרוע (ורוד לזהב בעיקר). התכלת ממש נחמד לדעתי.

מצד שני אם ההורים שלי ואמא של אשתי מסתדרים מצוין עם גלקסים (3 מיני אירופאי לאבא שלי, 2 לאמא שלי וגלקסי אחד לאמא של אשתי), הייתי מעדיף את זה.

עד שלא הרגשת מערכת פתוחה אתה לא יודע מה אתה מפסיד.

אגב עוד מכשיר מדהים לדעתי ששווה בדיקה זה הסמסונג אטיב S (דומה עד זהה ויזואלית לגלקסי 3) וסדרת הנוקיה לומיה (ווינדוס פון 8 נוח בטירוף, לחלקם יש מצלמות מהטובות שראיתי במכשירים סלולריים).

בכל מקרה האייפון נחמד בתור סמל סטטוס, אבל יקר מדי לדעתי יחסית לתמורה שלו (מסך יחסית קטן, בטריה חלשה ולא נשלפת, חיסרון גם של הלומיות).

לא יודע מה קרה השבוע אבל אבא שלי הכניס בטעות את ה3 מיני שלו לכוס מים (עם השקע טעינה קודם), היום אמא של אשתי הפילה את הגלקסי לכיור מלא מים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כבר לפני מאות שנים (נדמה לי שאלה היו חז"ל) כתבו "עשית ופרסמת - עשית, עשית ולא פרסמת - לא עשית". וזה כמה דורות טובים לפני שחשבו להביא לעולם אחד בשם צוקרברג.

מיכאל ה-5c דווקא נחמד בצבעים מסוימים, יש צבעים שהוא נראה כמו חיקוי אייפון סיני גרוע (ורוד לזהב בעיקר). התכלת ממש נחמד לדעתי.

מצד שני אם ההורים שלי ואמא של אשתי מסתדרים מצוין עם גלקסים (3 מיני אירופאי לאבא שלי, 2 לאמא שלי וגלקסי אחד לאמא של אשתי), הייתי מעדיף את זה.

עד שלא הרגשת מערכת פתוחה אתה לא יודע מה אתה מפסיד.

אגב עוד מכשיר מדהים לדעתי ששווה בדיקה זה הסמסונג אטיב S (דומה עד זהה ויזואלית לגלקסי 3) וסדרת הנוקיה לומיה (ווינדוס פון 8 נוח בטירוף, לחלקם יש מצלמות מהטובות שראיתי במכשירים סלולריים).

בכל מקרה האייפון נחמד בתור סמל סטטוס, אבל יקר מדי לדעתי יחסית לתמורה שלו (מסך יחסית קטן, בטריה חלשה ולא נשלפת, חיסרון גם של הלומיות).

לא יודע מה קרה השבוע אבל אבא שלי הכניס בטעות את ה3 מיני שלו לכוס מים (עם השקע טעינה קודם), היום אמא של אשתי הפילה את הגלקסי לכיור מלא מים.

הם סהכ רוצים להשתדרג, זה הכל

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

האמת כבר חודשים אני ואשתי מציקים לאמא שלה לשדרג אותה למשהו חדש יותר (הגלקסי הזה עוד היה שלי לפני ה3) והיא לא כל כך רצתה.

אצל אבא שלי הוא פשוט נתן אותו לתיקון אצל פלאפון ככה שהוא לא משתדרג. מוזר כל הסיפור וגם הצירוף מקרים שזה באותו שבוע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גיבוב של חצות - חזרתי מהופעה החדשה של נדב אבוקסיס.

1) היה קצר (קצת פחות משעה)

2) מחיר סביר,90ש"ח

3) רוב ההופעה היה מצחיק אבל היו לא מעט קטעים יבשים (מבוגרים לעומת זאת יקרעו מצחוק,צעירים כמוני מעבירים הלאה בגיחוך(גיבוב?!)

שורה תחתונה,היה שווה.

m3x7r3m3 - סנג'ר את עמית ומיכאל כל עוד הם באילת שיביאו לך מכשירים ללא מע"מ,והרי לך הורים ובת זוג מאושרים עד הגג באפס מאמץ ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ומה עם המערוך לכל הרוחות? ניטש? אולי ממך תבוא הישועה?

המילה לערוך שמשה פעם גם במשמעות של לרדד בצק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפחות תספר לנו מה הייתה התוצאה :?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בהחלט לא מסתבלט עליך.

אני יכול לארגן לך 8 כדורים שנשארו לי (עדיין בתוקף).

אני גר ברמת-גן.

אפשר דרך דואר ישראל?

ואני שיחקתי בעירוני אשדוד כשהייתי צעיר וחתיך.

לפחות נשארנו חתיכים.

בקרוב אחזור להיות חתיך.

Gn'f'R

פורסם
m3x7r3m3 - סנג'ר את עמית ומיכאל כל עוד הם באילת שיביאו לך מכשירים ללא מע"מ,והרי לך הורים ובת זוג מאושרים עד הגג באפס מאמץ ;)

גיסתי גרה באילת :-P

לפחות תספר לנו מה הייתה התוצאה :?

אבא שלי מתאר תופעות שחלקן מוזרות וחלקן הגיוניות, אין טעינה המכשיר לפעמים לא נדלק, הטאצ' לפעמים עובד ו לפעמים לא.

גיסתי הכניסה את המכשיר מופרד מהסוללה לשקית אורז, היום נראה אם הייתה התקדמות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...