Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל נכון, רק שהבחור מדבר על Chilli Cheese Fries, ולא על התבשיל הנהדר ההוא שבעקבות השרשור הזה אכין מחר, ושישתריין (תודה לנ. זהבי) החורף.

עושים את זה מפחיות רוטב צ'ילי מוכן, שזהה אותו התבשיל רק בלי בשר/שעועית. אמריקקים מהדרין הכינו לי עם בשר, היה טעים. אולי יש לזה וריאציות שונות ממדינה למדינה אני לא יודע. הצ'ילי פרייז שלי הכינו היו מבוססים על הקון קרנה רק בלי שעועית. אם תראה מתכונים ביוטיוב תוכל לראות שזה אותו התבשיל.

זה משפט שיכול לשלוח אותך לכלא :lol: :lol: :lol:

אני יודע זה היה בכוונה. שיפרתי את החתימה שרזמל הכין.

ניקו, אין סיכוי שאשתמש בויברטור הזה, עוד כלי שצריך לשטוף אח"כ.

איזה לשטוף? אתה נותן לילדים ללקק את הקצה שהתלכלך, ואז שוטף קצת במים. את החלק החשמלי לא שוטפים, רק את הקצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתי טיפות מים לחתול שלי!! ז"ל "פוסי" ( לא השתתפתי בבחירת שמו ).

כידוע לך לא קשה לבחור בשם זה, שהוא המקביל ל"מיצי" העברי.

לגבי ה"מקל" - זה הרגל שהטביעה בי אמי בימים שהמכשיר לא היה מוכר בארץ ובנסיעה הראשונה שלי לחו"ל היא ביקשה ממני להביא מכשיר כזה. כנראה תרגום מילולי מגרמנית מפי אשה שהעברית אינה שפת האם שלה. עברו מאז כמה עשורים, אבל מבחינתי זה מקל ולא מוט.

לגבי המחרצץ - כנראה שאתה צודק אבל יש מספר מערכונים שעברו אבולוציה במהלך השנים, כך שאפשר ששנינו צודקים (או שנינו באופסייד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניקו, קבל ח"ח הצלחה גדולה בקרב בני הבית, הם העדיפו לטבול אני שפכתי את הרוטב על הציפס, עשיתי המון אם מישהו רוצה הוא מוזמן :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניקו- תודה! אכן נשמע טעיםםם.

ינוסה בקרוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תן לאדם חבל, או שהוא יטפס למעלה או שהוא יתלה את עצמו

במהלך שיחה שניהלתי היום מצאתי עצמי הוגה את המשפט שבכותרת בהקשר מסויים,

שאלתי היא- מי אמר אותו במקור? או שמא עליי לסור לרשום זכויות יוצר.

בין הפותרים נכונה יוגרל גזר ננסי.

Gn'f'R

פורסם

אתם יודעים שאין דבר כזה "גזר ננסי/גמדי"?

זה סתם גזר רגיל (לרוב לא מוצלח במיוחד) שגולף לצורה של גזר קטן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא תוכל לדעת, תאלץ לסמוך על בעל החבל, ישנה אפשרות גם שמדובר בחבל כביסה או מיתר של גיטרה.

הכי קרוב שמצאתי הוא :

If you give a man enough rope , he'll hang himself

ועוד איך שקיים גזר ננסי-תשאל את משינה:

"הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייח תורכי הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי"

Gn'f'R

פורסם

לגבי המחרצץ - כנראה שאתה צודק אבל יש מספר מערכונים שעברו אבולוציה במהלך השנים, כך שאפשר ששנינו צודקים (או שנינו באופסייד).

לא מצאתי ביוטיוב כי שייקה לוי רכושני, אבל אני די בטוח שאני זוכר היטב את ניגון המילה, זה מחר-צצ-רץ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הגיבוב הזה עוד יהרוג אותי, אני מצפה לפנסיה שמנה מ cf כשאפרוש.

"פחמן, חנקן וגופרית-בשילוב מסוים ייתנו יהלום. תפקידו של המנהל הוא ליצור את היהלום"

Gn'f'R

• תוכן חדש...