Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דשא סינטטי טוב .יראה טוב וישרוד לאורך שנים ללא שום נשירת סיבים. אני רואה בו מעין שטיח לחצר . הילדים נהנים ממנו וזה מתאים במיחוד לחצר כמו שלך שהיא מרוצפת כולה. מה שכן חייבים לארגן צל על הדשא כי כל דשא סינטטי לא משנה כמה איכותי היא יתחמם מאוד בשמש. דשא סינטטי מדביקים על הריצוף.

לגבי צינון אתה מחפש משהו כזה:

http://www.aliexpress.com/item/33-ft-Outdoor-Greenhouse-Garden-Misting-Cooling-System-Mist-Nozzle-Sprinkler-free-shipping/1128555136.html

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה עם יניב מהאח הגדול? הוא יכול לפתוח קבוצת תמיכה\הדרכה בנושא הזה, בדוק איתו אפשרות לשותפות :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם זאת חתיכה גדולה של דשא אני לא הייתי מדביק פשוט הייתי פורש אותו על הריצוף, הדשא ישב טוב וחבל להרוס את הריצוף למקרה ותרצה להוציא את הדשא מתי שהו.

פורסם

הועלה פעם בפורום. התשובה: במצב הזה השעון נראה כמו חיוך.

לא מקרי בכלל.

עריכה: הוקדמתי בדקה תמימה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ולמה תמיד השעון במיקרו שלי רץ קדימה למרות שאני מכוון אותו? נראה כאילו שהוא מת כבר שאני

אצא מהבית כדי שהוא יוכל להזמין את החברים שלו לרקוד דיסקו על הצלחת המסתובבת.

Gn'f'R

פורסם

בפעם האחרונה ששעון חייך אלי זה כשאיחרתי לפסיכומטרי.

והנה אני חשבתי שחשפתי פה קנוניה מסתורית של גילדת השענים...

ולוקו, השעון שלך במיקרו ממהר כי אתה לוקח את הזמן ומכוון אותו, המיקרו רוצה להגיד לך שאם יש לך עודף זמן לכוון את השעון שלו, הוא כבר ידאג שלא יהיה לך.

מעין מוסר השכל על החיים שעוברים אותנו.

פורסם
למה ברוב הפרסומות לשעוני מחוגים השעה תמיד 10 ועשרה?, יש משמעות מיוחדת לשעה הזאת?

למעשה השעה המדוייקת היא 10:10:35

זו הדרך המקובלת לצלם שעונים כך ש:

א. אף מחוג לא מסתיר או מתמזג עם אחר, רואים את כולם מקצה לקצה.

ב. הפריסה הזו לא מסתירה את הלוגו והכיתובים.

ג. חלוקת עומס ויזואלי ויצירת דינמיקה נעימה לעין.

זו צורה שכ"כ התקבעה, כך שעד לפני מס' שנים היה די נדיר לראות שעונים מצולמים אחרת. זו עדיין תצורה מאוד פופולרית, ומי שמצולם אחרת בד"כ שומר על המאפיינים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
למעשה השעה המדוייקת היא 10:10:35

זו הדרך המקובלת לצלם שעונים כך ש:

א. אף מחוג לא מסתיר או מתמזג עם אחר, רואים את כולם מקצה לקצה.

ב. הפריסה הזו לא מסתירה את הלוגו והכיתובים.

ג. חלוקת עומס ויזואלי ויצירת דינמיקה נעימה לעין.

זו צורה שכ"כ התקבעה, כך שעד לפני מס' שנים היה די נדיר לראות שעונים מצולמים אחרת. זו עדיין תצורה מאוד פופולרית, ומי שמצולם אחרת בד"כ שומר על המאפיינים.

משעשע שכזה הסבר יפה ומפורט על שעונים מגיע מאדם שקורא לעצמו אנלוגי :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...