Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בחלט סופר טוויטר וגם נראה כמו אחד - הבעיות איתם ברכב מעבר לריסון ושליטה היא הגודל שלהם - האחד הזה הוא יחסית קטן למה שאני בד"כ רגיל לראות ונקודת החיתוך שלו תתאים גם לעבודה בסטי שני חלקים שזה אומר גם שהטוויטר הזה הוא גמיש מאוד בהתאמה שלו - אבל לא הייתי בונה על זה אם הייתי צריך להמר - זו כמובן, דעתי בלבד.

מה עדיף ביניהם? - עניין של טעם והתשובה תבוא רק מתוך נסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נו באמת חשבתי שסיימנו עם זה אתמול לא? ואני מחפש להתנצח..

לי היה ועדיין ברור שפותח השרשור התכוון לטוויטרים מסוג בולט/הורן כשפתח את השרשור ושאל על סופר טוויטרים, עליהם נתתי וחוויתי את דעתי, והחלה פה התנצחות על מה זה סופר טוויטר, שהמטרה כמו שמור אמר "להראות לאנשים את האמת", ממש ישו צמח פה בפורום, לא שום דבר מקצועי, זה לחפש בקטנות, ולהרביץ שם בשביל לצאת צודק, וזה באמת חבל.

באמת? ישר הסקת שפותח השרשור התכוון לבולט/הורן? איך? הוא שאל על סופר טוויטר לא? כרגיל אתה מתנשא.

ממש לא.

סופר טוויטר זה טוויטר שבגלל המבנה שלו, גודל המגנט והסליל יכול לעלות לתדרים גבוהים מאד (25K-35K), כמובן שאלו לא תדרים שמיעים אך עצם היכולת של הטוויטר להגיע אליהם לפני נק' הרול אוף מעידה עליהם שבאופן חד משמעי את התדרים הכן שמיעים (עד סביבות ה 18K בערך, תלוי בבן אדם) הוא יכול לנגן ללא נפילה.

לרוב מתאפיינים ביכולת פירוט גבוהה מ-א-ד, חדים ובעלי אופי קר, לרוב גם לא טובים בטווח הנמוך ככה שהם יותר מתאימים לסט שלושה חלקים.

היה לי לתקופה קצרה מאד אחד מאיכות נמוכה יחסית, לא סבלתי את האפקט, לי קשה היה לשבת ברכב ולשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה, צריך להיותא בעל אפריות ריסון גבוהות מאד בשביל לעבוד איתו כמו שצריך.

יש במפגשי צפון 3 רכבים עם סט אפ שמכיל כאלה טוויטרים, נשמע שם פנטסטי, בשבילי זה קשוח מידי (להשמעה קצרה זה כיף, לטווח ארוך, הייתי, והלכתי על משהו יותר סלחני).

אני לא רואה פה שום דבר שקשור לבולט או הורן אבל אני (ואני מאמין שהרוב השפוי כאן) כבר רגיל שאתה משנה גרסא כל שנייה שתתאים לסיפורים שלך.

שום ישו ועוד איך מקצועי, ברגע שאתה מצהיר שהתנסית עם סופר טוויטר ושמעת 5 כאלה ובא ומרצה למישהו ששואל עליהם כשבפועל ספק אם שמעת אחד בכלל אז זה עניין של מקצועיות ועוד איך.

לא התווכחתי על מה זה סופר טוויטר ואם הוא טוב או לא (אבל כרגיל אתה משנה את הסיפור איך שנוח לך) הוויכוח היחידי שלי איתך הוא לפי מה קבעת שהרכיב שניסית ברכב ושאר אלה ששמעת הם סופר טוויטרים (ובאמת שבהתחלה זה היה בשיא התמימות כי לא הבנתי לפי מה קבעת) כמו שכתבתי כבר כמה פעמים, גם אני שמעתי את הרכיבים שציינת, גם אני ניסיתי, לא קראתי להם סופר ולא אגיד גם שיש לי נסיון בהם (אני לא צריך טפיחת חיזוק על הידע שלי כמוך).

אז באמת שנטו מקצועי ולהבהיר לבחור שאתה מטעה שאין לך כלל נסיון עם סופר טוויטר עליו הוא שאל (לא הורן ולא בולט, אנחנו בצפון רגילים שאתם מערבבים את הקטגוריות האלה לכל רכיב שקצת גדול,צורם).

בקשר לענין החברות, אני מסכים עם מה שאמרת.

רק שיש קוים אדומים, בן אדם היה אצלי בבית, והיה איתי בקשר יומיומי, פתאום אני קורא ב-פ-ו-ר-ו-ם שאני צבוע ושקרן, יש מקומות ודרכים אחרות לפתור אי הסכמות, לא ככה, ובטח שלא כאן.

אולי תפסיק להיות קדוש מעונה? חבל שאתה יורד לפסים האלה בכל שרשור שמישהו לא מסכים עם דעתך, רק לפחות תזכיר לפני שאתה מוציא אותי המבוזה והמגעיל שקודם לכל אתה התארחת אצלי, ממני קיבלת בכלל את הרעיון ואני זה שיזם את כל ההתקרבות הזאת.

קראת בפורום שאתה צבוע ומשקר? אני לא מדבר בשמך, אתה יכול לראות לפני כמה שרשורים שהתחלת להמציא דברים מהדמיון והוכחתי לך (ראה ערך הפיקולו וה99), ובאמת שאני לא צריך לספק לך שאתה מדבר מאחורי הגב, אבל אם אתה כלכך רוצה אני יכול לשלוח לך את התמונות שאני ראיתי ככה שתירוצים לא נשאר לך ואתה יכול לשחק אותה שה תמים רק למשתתפי הפורום שלא יכולים לראות את זה.

אם הייתי יורד לרמה שלך הייתי מעלה גם לפה את ההתכתבויות שלך והריכולים לדפי הפורום אבל אני חוסך את זה.

ממש מזל שמצד אחד אתה מנסה "ללבן" את הדברים ומנגד ממשיך לנסות לסכסך ולהכניס לי מילים לפה, אז אין לי מה לעשות מעבר להתעלם, אם היית רציני בסליחה שלך עוד אפילו הייתי שוקל להעביר.

תעשה לי טובה תחסוך מאיתנו את ההצגות שלך

באמת שניסיתי (ואני לא היחיד) ללבן את הדברים, אבל הבחור בחר להתעלם, ולהתנצח ע"ג הפורום במקום, סתם חבל.

בקיצור חבל שאתה מחזיר עכשיו בכל דיון את הפורום לתת רמה שהייתה בשרשור ההוא.

זה נגמר בהודעה של אדי ואתה לא יודע להפסיק (אתה אמרת התנצחות לא?), וחבל שזה גורר אותי להגיב כל הזמן.

אז צא מזה, לא כל דיון אתה צריך לבכות שרודפים אחרייך.

אתה מדבר שטויות תדע שמישהו יגיד לך את זה.

פורסם

אדי מה שאתה ראית למכירה הוא לא של חברת קרסנדו האמריקאי, אלא שם לדגם טוויטר של חברה אחרת.

לקרסנדו אין את הטוויטר שאתה מתאר.

פורסם

כמה קרשנדו יש בשוק?

נראה מאוד מטעה, מדובר בחיקוי מותג? בכל מקרה מדובר בסופר טוויטר במקרה הזה, תוצאות בפועל לך תדע.

יכול להיות ניסוי מעניין היום עם כל הטריקים לריסון טוויטרים שיצא לי להחשף אליהם בשנתיים האחרונות מצד שני זה נדיר לראות אלמנט כזה ברכב וזה מצביע באופן ישיר על נושא בעייתי.

לשיקול פותח השרשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...