Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי בגלל שראיתי הרבה מערכות בחול שמשתמשים בסופר-טוויטרים ובפרט התעניינתי לגבי הסופר-טוויטרים של קריסינדו.

עד עכשיו אני לא רואה שום יתרון על טוויטר רגיל.

נחכה לחוות דעת של מייק.

ובאותה הזדמנות: מה ההבדל בין מיד לפרו-מיד ?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך עפ"י גרף אפשר לקבוע יכולות של רכיב, זה שהוא עולה לתדרים גבוהים עדיין לא מסביר לי איך הוא עובד טוב יותר על הנמוכים אם בכלל...

ולמה זה עושה אותו "סופר" בהשוואה לאחרים?

פורסם

אבי טוויטרים רגילים מנחיתים תדרים החל מנקודת הרול אוף , למשל אם לטוויטר יש רול אוף ב 14K ז"א שב 14K הוא כבר 3DB מתחת לעוצמה הממוצעת שלו, ב 16K הוא כבר הרבה פחות, וב 17K עוד יותר.

אם הול אוף נמצא אי שם באזור ה 25K ז"א שב 16K או 17K אין עדיין שום נפילה, הוא מנגן אותם רגיל, שלא כמו טוויטרים DOME המוכרים שבגלל מגבלות כאלה או אחרות כבר כמעט ואינם שמיעים שם.

SCANSPEAK

פורסם

אני מסכים עם דבריו של בני. ממה שקראתי עכשיו הם אכן מנגנים את התדרים האלו בצורה יותר טובה ללא דיסטורשן מה שנותן סאונד יותר מציאותי. אך הם מאוד חדים לאוזן.

פורסם

אתה ממשיך להגיד אותו דבר, וכמה אמרו לך כבר מנגד שמה שאתה אומר לא מוכח וגם קיבלת דוגמאות נגד.

חבל שאתה מתעלם וממשיך בשלך.

דיוויד אתה יכול לחפש גם על ריבונים שבתאוריה מגיעים אפילו ל80-100khz.

זה לא בהכרח אומר שהם מנגנים את כל הספקטרום ללא נפילות איפשהו.

כל אלמנט לגופו בנושא זה.

פורסם

תיאורתית הכל אפשר, אבל גרף לא מעיד על שום דבר חוץ מהתנהגות האלמנט.

גרף היענות נמדד בFREE AIR ובמרחק של מטר.

הרבה פעמים יש אלמנטים שלפי תיאוריה לא יכולים לנגן טווח תדרים מסויים בצורה טובה ונקייה לפי הגרף, אך בפועל תנאי העבודה משנים את זה ב180 מעלות.

להגיד כן הוכיחו לא הוכיחו זה לטחון מים. האוזניים שלנו זה המבחן האמיתי. ראינו כבר הרבה פעמים שיש חברה שיותר מתחברים לאופי סאונד א', ויש כאלה שיותר מתחברים לאופי סאונד ב'.

רק מה, בחיים אל תשללו דעתו של בן אדם.

פורסם

דיוויד עוד לא הבנת שיש פה מגמה ברורה להכפיש ולהוציא אותי טועה/או לצאת צודק על חשבוני, למדתי להתעלם.

SCANSPEAK

פורסם

דיוויד מה שאתה אמרת זה בדיוק התמצית של מה שאני בני ועוד כמה התווכחנו עליו אין סוף.

אני אצטט: "תיאורתית הכל אפשר, אבל גרף לא מעיד על שום דבר חוץ מהתנהגות האלמנט.

גרף היענות נמדד בFREE AIR ובמרחק של מטר.

הרבה פעמים יש אלמנטים שלפי תיאוריה לא יכולים לנגן טווח תדרים מסויים בצורה טובה ונקייה לפי הגרף, אך בפועל תנאי העבודה משנים את זה ב180 מעלות."

תמיד אמרתי שאין להסתמך על גרף.

זה מסכם את כל דעתי בשרשור הזה.

והעקרון שעפ"י מה נקבע כי רכיב זה או אחר הוא סופר טוויטר.

בטח שאתה מגדיר את ההגדרה של אחד עפ"י היענות גרף ובתאכלס החלטת עפ"י שמיעה.

בני חבל שאתה חושב שמנסים להכפיש אותך, אני לא אוהב קביעות שמוגדרות על סמך מזג האוויר.

אם אמרת משהו תעמוד מאחוריו.

פורסם

אני עומד יופי מאחורי מה שאני אומר, ודברי מבוססים על שמיעה, והרבה קריאה ברשת (משעמם בעבודה), מצד שני אתה בא עם דרישות לRTA לבדיקות שנראו פה בפורום אולי פעמיים שלושה, ומדבר מגבוה, אז מור בדקת משהו עם RTA? זה עזר לך איך שהוא לבחור אלמנט שרשכת? עשית מבחן מעבדתי לאלמנטים?

התשובה ברורה.

אתה לא מאמין לגרפים של חברות? יופי לך, בגרפים שהם מפרסמים תלוי גם המוניטין שלהם, חברה בכל תחום שתתפס משקרת דיי תגמור על עצמה.

שמיעה זה עניין סובייקטיבי ואתה ממשיך להתווכח עם ד-ע-ו-ת, אין יותר טוב, בדיוק כמו שאין פי 2 יותר חזק, יש נתונים שאי אפשר לכמת (כמו גוון, צליל פתוח\סגור וכו'), ויש נתונים שאפשר לכמת כמו תגובת תדר.

לפותח השרשור, קרא את תגובתי הראשונה, זה מה שאני יודע משמיעה וקריאה.

ולגבי ניסוינות ההכפשה, זה אכזבה אחרת, דלג לנושא הבא, אם אתה רוצה לדבר על זה אתה יודע איך להשיג אותי.

SCANSPEAK

פורסם
אני עומד יופי מאחורי מה שאני אומר, ודברי מבוססים על שמיעה, והרבה קריאה ברשת (משעמם בעבודה), מצד שני אתה בא עם דרישות לRTA לבדיקות שנראו פה בפורום אולי פעמיים שלושה, ומדבר מגבוה, אז מור בדקת משהו עם RTA? זה עזר לך איך שהוא לבחור אלמנט שרשכת? עשית מבחן מעבדתי לאלמנטים?

התשובה ברורה.

אתה לא מאמין לגרפים של חברות? יופי לך, בגרפים שהם מפרסמים תלוי גם המוניטין שלהם, חברה בכל תחום שתתפס משקרת דיי תגמור על עצמה.

שמיעה זה עניין סובייקטיבי ואתה ממשיך להתווכח עם ד-ע-ו-ת, אין יותר טוב, בדיוק כמו שאין פי 2 יותר חזק, יש נתונים שאי אפשר לכמת (כמו גוון, צליל פתוח\סגור וכו'), ויש נתונים שאפשר לכמת כמו תגובת תדר.

אני מרשה לעצמי לצטט אותך שוב :"

ממש לא.

סופר טוויטר זה טוויטר שבגלל המבנה שלו, גודל המגנט והסליל יכול לעלות לתדרים גבוהים מאד (25K-35K), כמובן שאלו לא תדרים שמיעים אך עצם היכולת של הטוויטר להגיע אליהם לפני נק' הרול אוף מעידה עליהם שבאופן חד משמעי את התדרים הכן שמיעים (עד סביבות ה 18K בערך, תלוי בבן אדם) הוא יכול לנגן ללא נפילה

זוהי לא דעה, זוהי קביעת עובדה חד משמעית.

לפותח השרשור, קרא את תגובתי הראשונה, זה מה שאני יודע משמיעה וקריאה.

ולגבי ניסוינות ההכפשה, זה אכזבה אחרת, דלג לנושא הבא, אם אתה רוצה לדבר על זה אתה יודע איך להשיג אותי.

בוא תיצמד לעובדות בני.

אתה זה שהגדרת סופר טוויטר כאחד שעולה מעל 20khz, סבבה נזרום.

אחרי זה החלטת שיש לך נסיון עם 5 רכיבים כאלה, אז אני שואל לפי הגדרתך שלך האם בדקת שהטוויטרים האלה עוברים את הספקטרום הזה?

ואם לא בדקת אז לפי מה החלטת שאלו הם סופר טוויטרים?

זה כל העניין, לא מנסה להכפיש ולא להקניט ולא לעקוץ.

גם אני שמעתי את המבחר של הרכיבים היו אצל יוני וגם ניסיתי בעצמי זוג, מכאן ולהגיד שיש לי נסיון עם סופר טוויטרים זה משהו אחר.

אתה ממליץ כאן לאנשים וחבל להטעות.

אני לא יוצא בהצהרות גורפות לגבי כל האלמנטים מסוג זה או אחר, גם אם יש לי נסיון באחד 2 או יותר, אז אני לא צריך לגבות את עצמי ולהציג מדידות.

פורסם

לא לא לא, שוב אתה מוציא את דברי מהקשרם.

ההגדרה של סופר טוויטר "שיכול לנגן מעבר לטווח השמיע"

אני כן מאמין לגרפים של היענות תדר הם מצבעים על היענות ותו לא, על סמך הנחת הצדק שבגרפים אני מכניס אותם לקטגוריה של סופר טוויטר, לא אמרתי שהוא טוב כי קוראים לו "סופר", אך בשום מקום לא אמרתי שבעקבות היענות כזו או אחרת אני אבחר אלמנט, אם הייתי חושב כך אולי לא הייתי מביא לא את האוטופיה ולא את המורלים שהיו ועדיין אצלי.

ולא המלצתי על סופר טוויטר לאף אחד, נהפוכו רשמתי שזה יותר מידי בשבילי.

ושוב אתה מסלף את דברי.

ודיי זה יוצא מההקשר של הדיון ואני לא מתכוון להמשיך בויכוח.

הבחור שאל עוד עוד שאלה לגבי פרו מידים?

SCANSPEAK

פורסם

אתה יכול להמשיך להגיד שאני מוציא את דברייך מהקשרם אבל כל מי שעוקב יכול לראות שאתה מתחמק.

אני עדיין שואל, עפ"י מה החלטת שהרכיבים ששמעת אצל יוני הם סופר טוויטרים? זה הכל.

בקשר לפרו מידים אין לי מושג, מאמין שדיוויד יודע.

נשאיר את הבמה לאלה שיודעים (וחבל שלא כולם עושים כך).

פורסם

באמת חבל שאני מגיב,הגרפים שלהם נמצאים בכל רחבי הרשת (של הפיוניר, הייתי מחפש את השאר, אבל חבל על המאמץ), אתה סתם מחפש להתווכח.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא מחפש להתווכח כלל, מחפש להראות שאתה מרבה לדבר באוויר.

חוץ מהפיוניר שהם הזמינו.

3 הרכיבים של יוני שמנית תחת נסיונך, יש לך שמץ בכלל מי היצרן/דגם שלהם? (אל תענה אני יודע את התשובה).

היית מחפש את של השאר? אז לא חיפשת... איך קבעת שגם הם מהקטגוריה? (גם אל תענה מיותר).

וזאת כל הנקודה שלי.

גם אני שמעתי את הביימה שאצל עוזי עוד שהיו אצל ניקו, ואת כל מה שיש אצל יוני.

לא ארוץ להגיד שהתנסיתי ב5 סוגים שונים של סופרטוויטר ובטח שלא לצאת בהצהרות גורפות על כל שאר הרכיבים בקטגוריה.

• תוכן חדש...