Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור נכון idmax d4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב idmax d4 12, אני מתלבט מה צורת החיבור העדיפה בשבילי .

ברכב יש מצבר רגיל 55 ואלטרנטור 90 , הסאב מחובר לאודיסון 1.1

קומפוננט להרץ ep4x.

האם עדיף לחבר במקביל ולקבל 2אום ,או בגלל שיש בעית חשמל לעבוד עם סליל אחד ב 4 אום ?

פורסם

להפעיל עם סליל אחד?! אל תעשה דבר כזה! תחבר אותם במקביל בהתנגדות 2 אוהם ושים לב שאתה מחבר את שני הפלוסים לקוטב אחד של המגבר ושני מינוסים לקוטב השני. ושני המינ

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

LRX1.1K הוא צרכן מאוד רציני

האופן הרצוי הוא לעבוד ב -2 אום אך הדבר עלול לגרום לך לבעיות במערכת החשמל

אתה יכול לחבר את הסלילים בחיבור סידרתי ב-8 אום ולבדוק את התוצאה.

פורסם

בגלל בעית חשמל נראה לי שהסאב יעבוד עם סליל אחד יותר טוב.

כרגע מה שעשיתי חיברתי מצד האדום פלוס, כבל מצד אחד של הסאב סליל אחד, לצד השני כלומר לסליל השני [לא היה קל להכניס את שני הכבלים לחור אחד] ומשם זה מתחבר לפלוס בחיבור למטה בתיבה של הסאב

ואותו דבר בצד השני.

זה נכון?

פורסם
להפעיל עם סליל אחד?! אל תעשה דבר כזה! תחבר אותם במקביל בהתנגדות 2 אוהם ושים לב שאתה מחבר את שני הפלוסים לקוטב אחד של המגבר ושני מינוסים לקוטב השני. ושני המינ

מה הבעיה לחבר רק סליל אחד? אין בזה שום סכנה. הוא פשוט מנצל רק 50 אחוז מיכולות המנוע.

אפשר לחבר על 8 אוהם, אבל זה יהיה בדיוק כמו לחבר סליל אחד על 4 אוהם.

אני אומר תחבר על 2 אוהם ותוריד את הגיין טיפה, ולהתחיל לחסוף למצבר קצת יותר רציני.

פורסם

נראה לי שכרגע עד שארכוש מצבר , עדיף לנתק את המונו אודיסון , לעבוד רק אם הep4x.

2לקומפוננט אודיסון voce , וגישור לסאב על סליל אחד או בטור על 8.

מה אומרים?

פורסם

קודם כל ממש תודה על העזרה .

וכן ירדתי מחיבור סליל אחד

לצורך בדיקה ששני הסלילים עובדים והכל בסדר, כי משהו לא מסתדר לי בסאוונד.

אפשרי לחבר לרגע כל סליל בנפרד לבדיקת תקינות?

פורסם
מה הבעיה לחבר רק סליל אחד? אין בזה שום סכנה. הוא פשוט מנצל רק 50 אחוז מיכולות המנוע.

אפשר לחבר על 8 אוהם, אבל זה יהיה בדיוק כמו לחבר סליל אחד על 4 אוהם.

אני אומר תחבר על 2 אוהם ותוריד את הגיין טיפה, ולהתחיל לחסוף למצבר קצת יותר רציני.

אני לא חושב שזה בריא לחבר רק סליל אחד בידיוק מאותה סיבה שאתה לא מנתק שני צילינדרים מהארבע במנוע שלך. יכול להיות שהרכב ייסע, אבל לא טוב וברגע שתנסה להעמיס אותו (שהוא ירגיש שאין מספיק ווליום) הוא עלוללגרום נזק. כמו שאמרת עדיף שייחבר בשתי אוהם ויסגור קצת גיין.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הדוגמא שלך אינה נכונה לדעתי. הרי רמקול הוא רכיב פסיבי, חיבור סליל אחד רק יחתוך לו את הביצועים בחצי אך נזק בהחלט לא יהיה.

מנוע בעירה פנימית זה רכיב אקטיבי, תנתק שתי צילינדרים ואתה מוריד לו את יכולות ההספק/עומס מחצי, ואתה יוצר לחץ ועומס כפול על הצילינדרים שכן עובדים ובכך יתקבל נזק.

הדוגמא עם המנוע תופס לגבי מגברים ומערכת חשמל, אך לא לגבי רמקולים.

כמו שאמרתי, בין אם זה סליל אחד על 4 אוהם או שתי סלילים על 8 אוהם, התוצאה תהיה אותו הדבר. וההמלצה שלי לא השתנתה. 2 אוהם עם גיין מונמך, ככה לפחות בפיקים ומכות באס עדיין יהיה לו קצת עוצמה.

• תוכן חדש...