Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעלים לשעבר של אלפות,

ובעלים נוכחי של סובארו B4 (והלנצ'יה - שלא תיעלב ח"ח :lol:),

בטוח שתיהנה.

אוטו שעדיין פשוט (יחסית) לאחזקה ומהנה.

ה TI הוא האבא המנועי של ה- 156 אם אני לא טועה.

אחלה בסיס לכייף.

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם

ירון,

אין מושג כמה שאתה תהנה ממנה,כמובן אחרי ישור קו.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

תתחדש ותהנה, יש לי אחת כזו 1996, 1.7, 16V מנוע בוקסר. נהנה ממנה גם בימי מסלול וגם ביום יום. אם יש לך שאלות או צריך עזרה בחלקים, אתה יכול להיעזר בי בכיף. יש לנו את אותו הצבע והג'אנטים :-D :

575801_10201094491387582_170528026_n.jpg

480887_10201094490307555_1503418743_n.jpg

7341_466807833392600_31943378_n.jpg

פורסם
תתחדש, מידי פעם גם אני שוקל הרפתקה כזו, אבל אני פחדן :-)

הצלחת להגדיר בדיוק מה עובר עליי- אין לי מספיק ביצים וסבלנות לדברים כאלה.

לשכן שלי יש 147 1.6 ידנית, שנת 2001 נראה לי. כל פעם שאני ואשתי עוברים לידה אני מתחיל לחפור לה "תראי איזו יפה. תראי איזה יופי- גם אחלה אוטו לנהיגה וגם חמש דלתות, ממש שיא הפרקטיקה" :oops: לפחות אני יוצק כבר עכשיו את היסודות.

בתור אוטו יחיד- אין מצב. מה יקרה כשיוחלט על קניית רכב שני? אז יתחילו ההתלבטויות...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה על כל המזלטובים, בהחלט משדרגים את חווית הקניה.

יישור הקו של האלפא בעיצומו: רצועת האביזרים והגלגלת הסוררת הוחלפו, השמן הוחלף לAgip 10/60, בוצעה הברזה לפקק של הקרטר והטפטוף ממנה פסק. הבולמים הקדמיים הוחלפו לmonroe reflex, חווית הנסיעה השתפרה מעבר לתחזיות והאוטו כבר הוציא ממני כמה חיוכים לא צפויים... בוצע לרכב ניקיון יסודי שאחריו פנים הרכב בכלל וסביבת הנהג בפרט הפכו למקום הרבה יותר נעים להיות בו.

בזמן הקרוב מאוד תבוצע החלפה מלאה של הטיימינג, משאבת מים ונוזל הקירור לפאראפלו בשביל השקט הנפשי.

זה גם המקום לתת מילה טובה לאבי ממוסך התלתן, האלפא מצאה לה בית טוב שם.

גם הצמיגים על הכוונות, כרגע מורכב על האוטו סט Toyo T1R מ2010, הם יכולים לסחוב עוד קצת אבל הם די יבשים. התוכנית היא לשים יד על סט ג'אנטים נוסף (פונטו HGT מתאים?), להרכיב עליו את הצמיגים הנוכחיים ולהשתמש בו לימי מסלול, ועל הג'אנטים המקוריים של האוטו סט חדש כרגע הנטייה היא לT1R רעננים.

במקביל ליישור הקו אני מתחיל לחפש מדריך לשיפור הטכניקה במסלול, אם יש המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

אמנם אני דוגל במקוריות, אבל אולי זה ייתן לך רעיון - שדרוג קטן שעשיתי ללוח השעונים, הוספת הניקל מסביב לשעון:

306271_306154229457962_1882256462_n.jpg

פורסם

רכב זריז מאוד ושונה למדי מגרסאות הבוקסר בעלות הנפח הנמוך יותר (בלמים משופרים, מתלים מוקשחים, כמה איבזורי פנים שונים). מהירות מירבית צפונה מ200 כמה פסיעות (לא זו לא המלצה לנסות :-P). הרבה הנאה ונסיעה בטוחה לך.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם הטיימינג, הפאראפלו ועוד כמה קטנות מאחורינו. האלפא ואני לומדים להכיר אחד את השנייה ויצאנו כבר לכמה סשנים מהנים בכמה כבישים מפותלים במיוחד אי שם בארץ.

השבוע גם יצאתי עם מדריך מנוסה לאימון נהיגה ראשון ע"מ להכיר את האלפא קצת יותר טוב ולהתחיל לשפר את המיומניות שלי כנהג. היה גדוללללללל. בשבוע הבא מתוכנן אימון ראשון במסלול, והיד עוד נטויה.

פתחתי את הת'רד הזה בפורום הזה כי כאן קיבלתי את ההשראה והמוזה לקנות רכב מיוחד רק בשביל הכיף והנשמה אבל מכיוון שהאלפא חדשה מדי כדי להיחשב רכב אספנות, זה יהיה הפוסט האחרון שלי בת'רד הזה. קבלו כמה תמונות לסיום. נתראה בג'ימקאנות וימי מסלול...

תמונה (19).JPG

תמונה (20).jpg

פורסם

נראה שאתה פועל נכון. הכי חשוב לשפר את רמת הנהיגה וההכרות עם הרכב.

נפגש בימי המסלול ירון. בינתיים תמשיך להנות מהאלפא :wink:

שי ורד

פורסם

אני אישית בימריסט בכלל, עם חיבה לכל רכב נהיגה מעניין, הייתה ברשותי תקופה 145 תלתן ירוק משודרגת מבחינת התנהגות וזה אחת המכוניות המהנות שיצא לי לסוע עליהן, מאוד מתגעגע ושמח שנמכרה בסוף לחבר קרוב.

תהנה מאוד עם האוטו ותשמור על עצמך ועליו, עם האלפא הזאת הגעתי למצבים מסוכנים בהם הדופק שלי סגר סקאלה ואני בא עם הרבה נסיון מעולם ההנעה אחורית, ככה שבאמת צריך להזהר ולפחד מהאוטו הזה - הוא נושך :arrow:

BMW E30 325i Coupe

• תוכן חדש...