Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדהים, עבודה יסודית מאוד.

בכמה כסף אתה מעריך את כל הערכה שלך?

קודם כל תודה.

תכולת הארון שלי עם כל החומרים, מרססים, כלי עבודה, כפפות, כ 4000 ש''ח.

ובטח לא זכרתי הכל!:lol:

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילה טובה לדעתי צריך לומר על אוטוסטור, לא כל חנות יודעת לתת המלצות ששוות משהו ועל זה צריך להתמקד.

שירות מעולה, משלוחים מהירים עד בית הלקוח, פשוט טוב שיש חנויות כאלה.

כמובן שהתלונה הרגילה שלי היא "למה אין לנו אף חנות פה בדרום שאנו יכולים לגשת פיזית ולרכוש מוצרים בעצמינו", אבל זו כבר מנגינה ידועה :twisted:.

אם כבר נגעת בעניין הזה, וסליחה שאני קצת מסיט את הדיון מהנושא שלו, אני חייב לחזק את דבריך.

אני לקוח של אוטוסטור כבר הרבה זמן - זה לא סוד. לפני שבועיים בערך הייתי בחנות לקנות מוצר (לא מתחום הטיפוח) וכהרגלי מצאתי את עצמי יושב בחנות, מדבר על מכוניות עם החברה שם כרגיל.

בזמן שאני שם נכנס לקוח צעיר שאינו חובב טיפוח גדול ובמילים אחרות אינו מבין גדול באיך לשמור על הרכב ובטח באיך לבצע עבודות חשובות, שקנה לאחרונה מכונת פוליש DA ולאחר קריאה בפורומים (כנראה כאן) הגיע לחנות לרכוש מוצרים של מנזרנה.

לבחור הייתה מכונית חדשה יחסית בצבע לבן עם קצת סווירלס ושריטות קלות מאוד (כך לתיאורו) והתכוון לרכוש את ה- FG400 וה- SF4000 עם פדים של מגוואיירס. משה שכמובן אסף מידע לפני שהמליץ לו מה לקנות - פשוט הוריד אותו מהרכישה ואמר "המנזרנה אומנם מעולים, אבל באמת שהם בזבוז כסף עבורך, האולטימייט קומפאונד והאולטימייט פוליש יעשו עבורך עבודה מעולה בפחות מחצי הסכום".

זה נכון, לבחור יש רכב בהיר וחדש במצב טוב יחסית, ועצם העובדה שבעל חנות שכנע אותו לבצע קנייה בהרבה פחות כסף משתכנן - פשוט - כל הכבוד. אני מניח שבקנייה הגדולה יותר הוא (משה) היה מרוויח יותר כסף ולמרות שהבחור ידע מה הוא רוצה ובא לרכוש וללכת - הוא זכה בסוף להדרכה מקצועית ובעיקר זכה לחסוך כסף.

• 7 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...