Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ויוה איטליה!

menzerna זה מגרמניה לא איטליה :wink:

הכוונה ודאי הייתה למוצא המכונית ... 8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עברתי שוב על הפוסט ומאוד התרשמתי מה-FG400 שעד היום הכרתי אותו רק מקריאה בחול.

נשמע כמו מוצר מאוד רציני.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
עברתי שוב על הפוסט ומאוד התרשמתי מה-FG400 שעד היום הכרתי אותו רק מקריאה בחול.

נשמע כמו מוצר מאוד רציני.

היום כשכבר הגיעו לתוצאות מדהימות, אם מכונות DA, ופדים טובים, עוברים לשלב היעילות! הכוונה לצמצם זמני עבודה.

והמוצר הזה בהחלט הולך להיות המלך הבא! כבודו של ה 105 במקומו מונח. אבל קם לו מתחרה רציני ביותר!

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
היום כשכבר הגיעו לתוצאות מדהימות, אם מכונות DA, ופדים טובים, עוברים לשלב היעילות! הכוונה לצמצם זמני עבודה.

והמוצר הזה בהחלט הולך להיות המלך הבא! כבודו של ה 105 במקומו מונח. אבל קם לו מתחרה רציני ביותר!

תודה על המידע :mm_yeah:

מנזרנה האלה שקטים שקטים אבל יודעים מה הם עושים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
הכוונה ודאי הייתה למוצא המכונית ... 8)

ודאי שזאת הייתה הכוונה, אני דיברתי על הפינש שעל הצבע, אבל אין ספק שגם הקימורים לא פחות ממדהימים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תודה על המידע :mm_yeah:

מנזרנה האלה שקטים שקטים אבל יודעים מה הם עושים.

שים לב שהחברה מתמחה רק בפולישים ואוטמי צבע- לא מתפזרים לכל הכיוונים

וזה מראה על חברה רצינית.

פורסם

עבודה יפה מאד,רכב מדהיםםםם שלא ימאס לעולם להסתכל עליו..

זהו תיקון שאחרי ההתעללות אצל הבעלים הקודמים:x הרכב הגיע לידיים אוהבות שמפנקות אותו כמו שצריך..:-D

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
עבודה יפה מאד,רכב מדהיםםםם שלא ימאס לעולם להסתכל עליו..

זהו תיקון שאחרי ההתעללות אצל הבעלים הקודמים:x הרכב הגיע לידיים אוהבות שמפנקות אותו כמו שצריך..:-D

תודה רבה, בהחלט הוא סוף סוף, באורווה הנכונה!:-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ה- FG400 פשוט מדהים. כבר מזמן השארתי רק אותו ואת ה- 4000 בארון. יקר ביחס למתחרים - שווה הרבה יותר מהם. גם אותי משה מאוטוסטור שכנע לרכוש את ה- FG400 אחרי שרציתי לנסות משהו אחר. לא מתחרט לרגע. הפוליש חיתוך הכי טוב שהיה לי.

אגב, אחרי האוטם PL נסה למרוח את הווקס קרנובה CL שמוסיף ברק מעולה לתוצאה.

פורסם

Amir_Rover כן FG400 מוצר מעולה.

כרגע אני רוצה לסיים חלק מהווקסים שיש לי, ויש כל כך הרבה. לכן אני לא רוכש את ה CL.

אני יודע שזה מוצר נפלא, והוא משתלב ממש טוב עם שאר מוצרי מנזרנה שיש לי.

בכל אופן, תודה.

פורסם

ממש נחמד לקרוא ולהחכים.

לדעתי, פוליש זו הפעולה אולי הכי קשה פיזית שיש בדיטיילינג ולוקחת המון זמן אם מכלילים בתוכה את מריחת האוטם והווקס, ניקוי לפני ואחרי לכן בנוסף צריך חניה אישית-פרטית-שקטה ליד הבית/בבית על מנת שיהיה אפשרי לעבוד בשקט ובצל לאורך כל שעות היום.

כל "דיטיילר" פרטי שעושה פוליש בעצמו ומקבל תוצאות כאלה, לדעתי מקבל מן תוו תקן מיקצועי יותר פה בפורום ובכלל.

העבודה יצאה ממש טובה, רצית מראה ואכן קיבלת מראה.

באופן כללי, אלפא 159 היא אלפא 159, מספיק לראות תמונה וכבר להתרשם מיופיו של הרכב על אחת כמה וכמה אחרי טיפול כזה.

מילה טובה לדעתי צריך לומר על אוטוסטור, לא כל חנות יודעת לתת המלצות ששוות משהו ועל זה צריך להתמקד.

שירות מעולה, משלוחים מהירים עד בית הלקוח, פשוט טוב שיש חנויות כאלה.

כמובן שהתלונה הרגילה שלי היא "למה אין לנו אף חנות פה בדרום שאנו יכולים לגשת פיזית ולרכוש מוצרים בעצמינו", אבל זו כבר מנגינה ידועה :twisted:.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ממש נחמד לקרוא ולהחכים.

לדעתי, פוליש זו הפעולה אולי הכי קשה פיזית שיש בדיטיילינג ולוקחת המון זמן אם מכלילים בתוכה את מריחת האוטם והווקס, ניקוי לפני ואחרי לכן בנוסף צריך חניה אישית-פרטית-שקטה ליד הבית/בבית על מנת שיהיה אפשרי לעבוד בשקט ובצל לאורך כל שעות היום.

כל "דיטיילר" פרטי שעושה פוליש בעצמו ומקבל תוצאות כאלה, לדעתי מקבל מן תוו תקן מיקצועי יותר פה בפורום ובכלל.

העבודה יצאה ממש טובה, רצית מראה ואכן קיבלת מראה.

באופן כללי, אלפא 159 היא אלפא 159, מספיק לראות תמונה וכבר להתרשם מיופיו של הרכב על אחת כמה וכמה אחרי טיפול כזה.

מילה טובה לדעתי צריך לומר על אוטוסטור, לא כל חנות יודעת לתת המלצות ששוות משהו ועל זה צריך להתמקד.

שירות מעולה, משלוחים מהירים עד בית הלקוח, פשוט טוב שיש חנויות כאלה.

כמובן שהתלונה הרגילה שלי היא "למה אין לנו אף חנות פה בדרום שאנו יכולים לגשת פיזית ולרכוש מוצרים בעצמינו", אבל זו כבר מנגינה ידועה :twisted:.

כל מילה בסלע!

• תוכן חדש...