Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון עבר איתם, זה לא תמיד עובד לכולם.

ואם תגיד שלחבר שלך יש, הם יבקשו פרטים לראות מה יש לו כדי להאמין לך ואולי לתת לך.

מנסיון , זה תמיד עובד , היום העלתי מהירות ל30 מגה , ואני משלם אותו מחיר כמו ששילמתי ב20 מגה , 30 שקלים.

אצל בזק העניין מסובך יותר , (הייתה לי חבילה חריגה של 70 שקל כולל מע"מ ל20 מגה , ועכשיו הצלחתי להוציא רק ב109 שקלים 30 מגה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום לאחר שנגמרה לי חבילה שהייתה לי למשך שנה של באנדל של בזק עם בזק בינלאומי - 10 מגה .

נאמר לי היום בעת החידוש שלא כדאי לי להמשיך בבאנדל - המחיר מאוד גבוה .

חידשתי את המנוי של האינטרנט , המחיר הכי טוב שקיבלתי עבור תשתית מבזק עבור 15 מגה - 89 ש"ח לחודש כולל מע"מ .

מחיר עבור ספק מבזק בינלאומי - 49 ל - 15 מגה כולל Safe NET .

האם ניתן כיום להשיג מחירים טובים יותר מחברות אלו ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המממ, חבילה (שתפרתי, לא בנדל) כדלקמן:

197 ש"ח עבור: תשתית בזק, 300 דקות שיחה לנייח ונייד בישראל, הורדה 15 מגה, העלאה 3 מגה, כולל ספק בזב"ל. ללא עלויות נוספות.

איך נשמע?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התקשר אלי בחור מבזק בינלאומי, נתן לי הצעה של 28 ש"ח לחודש סופית, ברחתי מהר מנטוויז'ן הגנבים שגבו ממני 75 ש"ח "במחיר מוזל". אני מחובר לתשתית הוט.

סה"כ יוצא לי בחינם כמעט כיוון שאני לקוח הוט מובייל.

Opel Adam S 2017

פורסם

197 ש"ח עבור: תשתית בזק, 300 דקות שיחה לנייח ונייד בישראל, הורדה 15 מגה, העלאה 3 מגה, כולל ספק בזב"ל. ללא עלויות נוספות.

איך נשמע?

3 מגה העלאה?

חבילה עיסקית במקרה?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
היום לאחר שנגמרה לי חבילה שהייתה לי למשך שנה של באנדל של בזק עם בזק בינלאומי - 10 מגה .

חידשתי את המנוי של האינטרנט , המחיר הכי טוב שקיבלתי עבור תשתית מבזק עבור 15 מגה - 89 ש"ח לחודש כולל מע"מ .

תודה מראש .

למה את צריכה SAFENET ? מחיר ל-15M ברוב החברות היום הוא 15-20 ש"ח (זה מה שאני משלם בנטויז'ן ל-15M).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה מראש .

משלם 69 על באנדל בזק ובזק בינלאומי 15 מגה

פורסם

זה מחיר ישן, כשתגמר לך השנה (מתי עשית את הבנדל ?) אין מצב שתקבל מחיר כזה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא הגיוני. עם מי היית צריך לשכב בשביל לקבל את זה ?

בטוח יש פה איזה משהו חריג, כי לא קיים מחיר כזה, גם בשימור לקוחות. בזק שמו סוף לכל שיטת השוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

למי ששאל לגבי השלושה מגה העלאה, זה מה שבזב'ל מציעים עם החבילה של 15 הורדה.

עדיין לא עשיתי אקטיבציה, רק הלילה אדע אם הכל עובד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה מראש .

ניתן להשיג 29.90 מבזק בינלאומי עבור שירותי הספק.

מה זה SafeNET ובשביל מה זה טוב?

איך נשמע?

יקר.

תשתית אינטרנט בזק 90 שקל,

ספק אינטרנט (כלשהו) נגיד 30 שקל,

ספק שיחות קוליות (נניח בזק בינלאומי או נטויז'ן) עם אלף דקות לכל היעדים עוד 30 שקל (שימור וכו')

סה"כ צריך לצאת איזה 150 שקל.

אבל זה עם קו VOB, לא קו בזק אמיתי.

אולי שווה לך לשלם פרמיה של 50 שקל לחודש (600 שקל לשנה) עבור האמינות הגבוהה יותר. לי לא שווה, מספיק לי 98%, לא צריך את ה 99.999% של בזק. ב2% הנותרים מהזמן אם אני חייב להוציא שיחה אז תמיד יש סלולרי.

משלם 69 על באנדל בזק ובזק בינלאומי 15 מגה

למי אתה משלם, כלומר מי ה"בעל בית" של הבאנדל?

נשמע מחיר טוב מדי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא הגיוני. עם מי היית צריך לשכב בשביל לקבל את זה ?

בטוח יש פה איזה משהו חריג, כי לא קיים מחיר כזה, גם בשימור לקוחות. בזק שמו סוף לכל שיטת השוק.

האמת שעם אף אחד. אולי בגלל שאמא שלי לקןחה עסקית כבר 15 שנה, אולי בגלל שהגעתי למוקד בשפה הרוסית. זה היה המחיר הראשון שקיבלתי ולא הייתי צריך להתווכח עליו. האמת שראיתי ספקית בשם טריפל סי שמציעה 15 מגה ב7.90 אאל"ט.

• תוכן חדש...