Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור מטען מנמל אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אליי היום מספר חברות שאני אפעל מולם לשחרור המטען עבור תשלום כמובן- יקר מאוד.

מה ההליך אם ברצוני לעשות את זה בעצמי?

לגבי המטען, מדובר בחלפים לרכב שקיים לגביהם אישור ממשרד התחבורה לשחרור מהיר(ריפודים וחלקי פלסטיק ומשאבת מים).

תודה.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדינה משוגעת, הסיוט מתחיל, אבל אני לא אוותר.

1. רכשתי מספר חלפים מהאחים רימר באנגליה וזאת לאחר שבררתי שהחלפים לא מצריכים אישור משרד תחבורה והם מעוגנים בנוהל כתוב ומסודר של משרד התחבורה.

2. בקשתי שישלחו את המשלוח דרך הים, קבלתי מסמך באי מייל שהמשלוח נשלח דרך חברת אירופה לוגיסטיקה

באמצעות אוניה ( גרמנית) שתגיע לנמל אשדוד.

3. בשלב מסוייים יצרו איתי קשר חברת ג׳קי ליין שמסרו לי כי הם המשלח?!?! ואני צריך לשלם להם עמילות וכל מיני תשלומים?!?!?, לאחר הגעה פיזית למשרדיהם בנמל אשדוד ולאחר דין ודברים נאמר לי שאני יכול לשחרר את המטען לבד, אבל קיים תשלום שיודיעו לי עליו ביום השחרור?!?!()!??.

4. לאחר בירור נמצא כי המטען נמצא במכולה אשר שייכת לחברת אלאלוף ספנות שהודיעו שהאוניה מתעכבת והמטען יגיע לחיפה ( קיים עיכוב בנמל אשדוד), לאחר דין ודברים איתם נמסר לי כי המטען יגיע ברכבת לנמל אשדוד על חשבונם....

מי כל החברות הללו?!?!?

נעדכן בהמשך..

פורסם

לגבי המטען, מדובר בחלפים לרכב שקיים לגביהם אישור ממשרד התחבורה לשחרור מהיר(ריפודים וחלקי פלסטיק ומשאבת מים).

למיטב ידיעתי, נוהל שיחרור מהיר תופס רק בדואר, כשאני השתמשתי בחברות שילוח והמשלוח הגיע למכס לא עניין אותם שכל החלקים עומדים בנוהל שיחרור מהיר...

זה נכון ללפני חצי שנה שנתקע לי חבילה.

בהצלחה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
ככה זה שרוצים לחסוך , בסוף יוצא יקר יותר.

מה כוונת המשורר?

פורסם

כתבת שביקשת שהחלפים ישלחו דרך הים , הסיבה היחידה למשלוח דרך הים היא הורדת עלויות משלוח

( תקן אותי אם אני טועה ).

מכאן כוונת המשורר שניסית לחסוך ויצא בסוף יקר.:lol:

פורסם
כתבת שביקשת שהחלפים ישלחו דרך הים , הסיבה היחידה למשלוח דרך הים היא הורדת עלויות משלוח

( תקן אותי אם אני טועה ).

מכאן כוונת המשורר שניסית לחסוך ויצא בסוף יקר.:lol:

אז מה ?

זה הקטע שלך ?

לדרוך על יבלות ?

ככה יהיה יותר טוב לכולם ,

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
אז מה ?

זה הקטע שלך ?

לדרוך על יבלות ?

ככה יהיה יותר טוב לכולם ,

מכיבן שערכו את תגובתי אני אשנה את הניסוח:

אנא ממך חבר יקר , אל תדרוך על יבלות של אחרים,

בלום את פיך וחשוב פעמיים לפני שאתה רושם משהו על גבי דפי הפורום,

כך יהיה טוב לכולנו .

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני מבן אותך אתה לא יודע כמה לגבי גקי ליין הוא הנציג של חברת האוניות קורע במחיר והיה בכולבוטק לפני כמה שנים

מה שאתה צריך זה עמיל מכס שלך שידע לעמוד מול תשלומי עתק שלא צריך לשלם

בנושא כמות החלקים לרכב מניסיון אפילו שהם ברשימה יכולים לבקש שתוכיח שהם שיכים לרכב שעל שימך

עים רישיון רכב וכמובן שההליך הינו יבוא אישי

לסיכום לא להיכנע לגקי לין

שלח בפרטי ואסביר לך יש דרך חוקית לשיחרור ללא בעיות

BABY FORD 1949

CORVETTE BB 454 1972

MOKA:-D

• תוכן חדש...