Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נוהג על מאזדה 3 שנת 2006 ואין בה חיבור Aux מובנה לצערי (הרכב של אמא).

אני מעוניין לקנות כבל/מתאם כלשהו (ניסיתי משדר FM וגיליתי שזה פתרון גרוע ביותר) אבל הבנתי שזה יקר מאוד.

מצאתי באיביי כבל שמתחבר למאחורה של הרדיו מצד אחד ומהצד השני יש חיבור Aux, השאלה היא האם זה יעבוד בלי איזה מתאם כלשהו (לא יכול לפרסם קישור אין לי מספיק הודעות).

ואם לא, יש פתרון במחיר שלא יקרע כיס של חייל?

תודה מראש.

פורסם

יש לך מתאם ייעודי למאזדה של חברת Connects2, שמאפשר להוציא מהרדיו-דיסק המקורי חיבור USB, Aux וחריץ ל-SD.

הדגם שאמור להתאים למאזדה 3 משנת 2006 (עם רדיו דיסק רגיל, ולא צ'יינג'ר) הוא CTAMZUSB001.

תריץ חיפוש קצר באיביי (גם אני סובל מבעיית חוסר היכולת לפרסם קישורים...) ובגוגל, ותקנה, למשל מ-Dynamic Sounds.

המחיר הוא באזור ה-100-115 דולר כולל משלוח. מקווה שזה באזור הסכומים שהתכוונת להשקיע...

ההתקנה תדרוש ממך לפרק ולהתעסק קצת עם הקרביים של המערכת, ככה שאם אתה חושש מזה- שווה לשלם עוד איזה 50 ש"ח למתקין מקצועי שיסגור את הפינה.

HU: Pioneer 80PRS | Amp: Audison LRx 4.1k

Comp: Audison Voce AV K6 | Sub: Hertz HX300

@

Renault Clio Sport III

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

הדבר היחיד שאני באמת צריך זה כניסת/יציאת Aux, לכן USB/SD פחות קריטי (גם המחיר של זה דומה למחירים שראיתי של מתאמים, יקר).

השאלה היא האם הכבל הזה (שים פה כתובת אימייל או משהו ואני אשלח לך את הלינק) יספיק בכדי לקבל את התוצאה הרצויה, שאני אוכל לשמוע שירים מהאייפון במערכת של הרכב.

שוב תודה.

פורסם

להבנתי אתה צריך לוודא שמדובר בחיבור ייעודי שמתאים גם למאזדה 3 מהשנתון שלך. אם זה סתם כבל גנרי יש סיכוי טוב שפשוט לא תמצא "לאן" לחבר אותו...

לשמחתך התברכת ברכב מאוד פופולרי, ככה שהבעייה שלך משותפת להרבה מאוד אנשים ברחבי העולם.

אם טרם עשית את זה - ממליץ להריץ בגוגל חיפוש על "mazda 3 2006 aux input". בתוצאות העליונות תמצא כמה פוסטים מפורטים מכל מיני פורומים ברחבי העולם, שמציגים בדיוק את האופציות הקיימות לחיבור AUX.

@

Renault Clio Sport III

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475528

קרא תגובות, אני רכשתי עובד מצויין .

לא עלה לי יותר מ70 שקלים .

ואני גם חייל :)

^ אגב אני אמור לקבל עוד כבל כזה שבוע הבא, במידה ואתה רוצה לקנות אותו ממני במקום לחכות שיגיע לארץ.

בכיייף :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
תגיד אתה יודע אם יש מתאם כזה שמוציא חיבור ל USB בסיוויק 5 דלתות 2009?

המתאם הזה יוכל לסגור לך את הפינה לסיוויק - CTAHOUSB001 .

מוציא ממשקי USB, SD Card ו-Aux.

עולה גם כ-100$ באיביי.

@

Renault Clio Sport III

פורסם
תודה רבה לך!

מסובך להתקין לבד? יש לי ידיים טובות אבל בכל זאת.

מודה שעוד לא יצא לי להתקין בעצמי (גם המתאם שלי בדיוק בתהליכי משלוח...), אבל אמור להיות יחסית פשוט- בסה"כ הוצאה של המערכת המקורית וקצת התעסקות עם החיווט מאחורה.

http://www.connects2downloads.co.uk/c2/files/InstallationGuides/USB_OEM.pdf

@

Renault Clio Sport III

פורסם

האמת שהמתאם שאני הזמנתי הוא אמנם של אותה חברה, אבל אחר לגמרי - מתאם לחיבור השליטה מההגה לרדיו דיסק "לא מקורי".

בכל מקרה - בכל רכב החיבורים קצת שונים, ככה שהיה קשה להסיק על סיוויק מחיבור בקליאו... :-)

אבל לבינתיים - אתה יכול להתרשם מהפשטות בסרט הזה-

@

Renault Clio Sport III

• תוכן חדש...