Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת HU...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי ללכת על CLARION

בגלל הנסיון המוצלח שהיה לי איתם לפני כמה שנים!!

תקציב עד 1500 שקל+-

על איזה דגם אתם ממליצים ללכת?

אני חשבתי על אחד הדגמים האלו:

Clarion DXZ835MP

Clarion DXZ745MP

אבל תלוי מה המחיר שלהם בארץ...

מישהו אולי יודע מחירים של הדגמים האלו?

פורסם
אני לא מסתכל על היופי אלה על האיכות...

נכון מאוד!!

גם אני מתכנן לשדרג לרדיו דיסק של קלריון!

יש להם מכשירים שניראים ממש טוב ושלא נדבר על האיכות צליל שלהם, אני חולה על הסאונד של קלריון אפילו מהמכשירים הזולים שלהם שומעים פשוט מדהים.

אני חוסך לקנות את ה DXZ-935 שמעתי אותו והוא מדהים!.

בכול מקרה הדגמים שהצגתה מלפני שנתיים, ואני בספק אם מיבאים אותם לארץ המחיר שם הוא 400 דולר

בארץ יש סיכוי שתמצא ביותר זול.

החנות היחידה שראיתי שמוכרת את המוצרים של קלריון (וחבל שיש רק אחת!) היא:

cheaper

מישהוא קנה מהם לא מזמן אני חושב שזה MIKMIK & SILVER D.והם נתנו חוות דעת טובה על המקום.

** מנהלים, אם שתי השורות האחרנות לא במקום, בבקשה למחוק.

פורסם

אכן מאוד מומלצים המכשירים של CLARION... אחלה שמיעה ממש ליגה

הDXZ935 מומלץ מבחינתי הכי הרבה מבין המכשירים של CLARION

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
נכון מאוד!!

גם אני מתכנן לשדרג לרדיו דיסק של קלריון!

יש להם מכשירים שניראים ממש טוב ושלא נדבר על האיכות צליל שלהם, אני חולה על הסאונד של קלריון אפילו מהמכשירים הזולים שלהם שומעים פשוט מדהים.

אני חוסך לקנות את ה DXZ-935 שמעתי אותו והוא מדהים!.

בכול מקרה הדגמים שהצגתה מלפני שנתיים, ואני בספק אם מיבאים אותם לארץ המחיר שם הוא 400 דולר

בארץ יש סיכוי שתמצא ביותר זול.

החנות היחידה שראיתי שמוכרת את המוצרים של קלריון (וחבל שיש רק אחת!) היא:

cheaper

מישהוא קנה מהם לא מזמן אני חושב שזה MIKMIK & SILVER D.והם נתנו חוות דעת טובה על המקום.

** מנהלים, אם שתי השורות האחרנות לא במקום, בבקשה למחוק.

אחי הדגמים שנתתי הם של 2003

אין מצב להשיג אותם בחנות שנתת?

cheaper...

פורסם

אחי מנסיון תחסוך ל

DXZ 935

יש גם את ה 925 שהוא כמעט אותו דבר רק ללא קרוס פנימי וההבדל בניהם הוא איזה 100 200 ש"ח.

אחי אני מבטיח לך שישתלם לך לחסוך עוד קצת ויהיה לך מכשיר לכמה שנים טובות עם צליל שיכול לקחת עם מערכת נכונה תחרויות בלי להתאמץ, שמעתי אותו על 2 רכבים....אח איזה מכשיר אני חוסך עם השיניים לכזה ואני בטוח שזה ישתלם לי!

פורסם

ADVANT, אין שום בעיה על להמליץ על מקומות,(לפי מה שידוע לי) רק רצוי שזה יהיה ממקור ראשון, ולא יהיה מבעלי\עובדי המקום :)

בכל אופן, המקום יותר ממומלץ, רק רציתי לציין שהיום תומר (ציפר) התקשר אלי, ושאל לשלומי, ולשלום המגבר של המאגנט פנטום,

ורצה לדעת אם הכל טוב והאם הוא השתתף בתחרות...

בכל אופן, יחס באמת רמה אחת מכל אחד אחר שהיה לי ניסיון איתו, בהחלט מומלץ.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
במחיר של 1500 אולי מעט מאוד יותר

כבר אפשר להביא את הפרמייר 760

לא עדיף ?

לא!

פשוט לא עדיף!

למי שלא היה קלריון לא יודע מה זה,

למי שכן היה או יש תאמין לי שיודע בידיוק מהזה קלריון.

עתיד: אתה מוזמן לבוא ולשמוע אצלי רדיו דיסק JVC יחסית מאוד איכותי ולחבר שלי יש את אותה הגברה רק רדיו דיסק שונה ותשמע את ההבדל ואת השוני המדהים.

חבל שקלריון חברה לא מוכרת בארץ והרבה חושבים שזה חברה לא ידוע שהיא "זבל סיני" ממש חבל יש להם מכשירים מדהימים.

ולא אני לא היבואן של קלריון.

פורסם
לא!

פשוט לא עדיף!

למי שלא היה קלריון לא יודע מה זה,

למי שכן היה או יש תאמין לי שיודע בידיוק מהזה קלריון.

עתיד: אתה מוזמן לבוא ולשמוע אצלי רדיו דיסק JVC יחסית מאוד איכותי ולחבר שלי יש את אותה הגברה רק רדיו דיסק שונה ותשמע את ההבדל ואת השוני המדהים.

חבל שקלריון חברה לא מוכרת בארץ והרבה חושבים שזה חברה לא ידוע שהיא "זבל סיני" ממש חבל יש להם מכשירים מדהימים.

ולא אני לא היבואן של קלריון.

צדוק, גם אני לא היבואן של קלריון, ואני בכל זאת אומר שהיא אחת החברות בHU, בשאר לא מכיר ,ראיתי פעם מגבר של קלריון על פיוניר 305C לא התלהבתי...

קרא אותם.

פורסם

HU = HEAD UNIT משמע יחידה ראשית = רדיו דיסק, רדיו טייפ.

אני ממש נשמע בנאדם חרא אבל זה לא כיף להסביר כל פעם, אז תקרא את הFAQ שנינו נשמח ואתה תעשיר את הידע שלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38730

קרא אותם.

פורסם

חבר'ה חבר'ה...

גם אני כתבתי על הקלריון (והפנסוניק) שהם נשמעים פנטסטי...

סוף סוף מישהו התעורר...

כן ADVANT , גם בדגמים הנמוכים (מה שלא יאמן) הם לא מוכרים כזבל סיני, אלא המודעות אליהם נמוכה משל פיוניר, קנווד, סוני. חוצמזה, ישראל היא ארץ המותגים, כך שסוני,

שידועים בטלוויזיות, מצלמות וידאו, קומפקטים ומגברים מהסדרה הגבוהה ES ,

למה שלא ידעו לייצר ר"ד??

אותו כנ"ל לגבי פיוניר, שמכשירי הDVD שלהם מאד תפסו בארץ, ואילו הקלריון שמייצרים רק אודיו לרכב, פחות מוכרים פה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...