Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד שהגילגול באמת תרם לי.

אומנם בצורה אחרת,

זה שבוע שאני ואישתי מעשנים את החרא הזה וההתעסקות סביב סיגריה מתישה.

נוצר הרבה לכלוך,

היא יוצאת דקה והפילטר קטן מידי בשביל להחזיק אותו בין אצבעות של גבר.

הפילטר לעולם לא נשאר במקום והנייר לשוט מסרב להתלפף סביבו ולהדק אותו.

הטעם של הטבק לא משהו שמעורר חשק לשאחטה נוספת.

למה יצא טוב?

מתחילת שבוע עישנתי אולי 2 ביום.

היום אפילו עוד לא הדלקתי את הראשונה.

גם אשתי חשה אותו הדבר ומעשנת עד2 ביום.

אז אומנם לא בצורה מכוונת אבל הגיגול הצליח לחסוך לי בהוצאות (;

האמת שאני שוקל לחזור להיות שק החבטות של המדינה ולקנות קופסא.

פורסם

1) המיומנות מגיעה עם הזמן, תן לזה שבוע-שבועיים ואתה תגלגל סיגריות למופת. אם אתה בכל זאת לא מסתדר יש מכשיר שמגלגל עבורך.

2) אני מקווה שקנית פילטרים וטבק איכותיים, הבדל של שמיים וארץ. אחד הטבקים שאני הכי התחברתי אליהם זה choice בריח וניל. ממליץ בחום.

3) ביום שתחליט באמת להפסיק לעשן תנסה לגלגל טבק מקטרת ולעשן עד הסוף. משאיר אותך עם כאבי גרון ליומיים הקרובים.

פורסם

נראה לי שהאיום של HGILAD עבד היטב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קוקו. בשביל זה פתחתי את הנושא. במקום לקוות שאני קונה חומרים איכותיים אולי תמליץ לי..בבקשה????? אני מעשן בד״כ LM לייט

טבק קניתי של שאג איט משהו כזה בצבע כחול. פילטר ניקרא סלימ פילטר.

מכשיר גלגול כפי שציינתי קניתי.

היום זהסופי לא יכול לעשן תחרא הזה יותר אלא אם כן קניתי ממש חרא של טבק

פורסם

אם זה מה שאתה מעשן אז הכל ברור.

ba li shag, rasta ובעצם כל טבק שמוצאים בפיצוציות לא שווה את הכסף שמשלמים עליו (אולי חוץ מdrum שגם הוא דיי גבולי מבחינתי). עדיף תמיד לתקפוץ לחנות הטבק הקרובה.

הסט שלי זה choice ריח וניל, ריזלות gizeh והפילטרים שכחתי והשקית מזמן בפח. כשמדובר בחנות טבק אתה תמיד יכול להתייעץ עם המוכר ולקבל המלצה טובה.

פורסם

car4fun הבעיה אצלך היא שאתה מגלגל עם חרא של ריזלות בטח הריזלות שמגיעות עם הבאלי שאג.

תקנה ריזלה פלוס או גיזה שתיהן מעולות.

התלוננת על הפילטרים אבל קנית סלים פילטר? למה סלים? לך על הרגילים בגודל הרגיל לא משנה של איזה חברה זה רק ספוג.

טבק- פה השאלה הגדולה אצלנו הרבה חברים מעשנים באלי שאג אבל שמעתי שגולדן וירג׳ינה מעולה ודראם גם כן.

תן לזה עוד צ׳אנס תאמין לי לא תחזור לקנות קופסאות.

אם ממש לא הולך לך עם הגלגולים קנה מכונה זה לא יקר וכל מה שאתה עושה זה להעביר לק קטן והסיגריה מוכנה.

פורסם

כרגע אני רק יכול להמליץ על ניירות גלגול מסוג Elements. אחרי כל מיני OCB, ריזלה וכו' - אלה ניירות גלגול ממש טובים. עשויים מאורז, הדבק מסוכר, ולא משאירים טעמים כימיים מגעילים בפה.

אתמול הזמנתי גם ניירות RAW שיש עליהם ביקורות לא רעות, מקווה לא להתאכזב.

שאלה לחבר'ה שמגלגלים מקברן צ'וייס - אני לא הכי אוהב וניל, קשה לי מאוד עם הריח/טעם שלו. ראיתי שיש להם מבחר של פסיפלורה/תפוח/פירות יער וכו' - איך הם?

I Ride Because I Really Like Dessert

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלומות מעושנים!

היום עברתי רשמית לגלגול סגריות,

קניתי חפיסה צהובה של באלי שאג, מכונת גלגול, נרתיק עור לטבק ועוד.

מה שחסר לי כרגע הוא קופסת מתכת סטייל רטרו/וינטאג' לאפסון הסגריות המוכנות.

להמלצות הודה.

Gn'f'R

פורסם

אל תתייאש, כאשר הייתי בצבא ומישהו נתקע בלי סיגריות הוא פשוט שם תה בנייר גילגול ועישן את זה. אני יודע שזה נשמע מטורף אבל בהן צידקי.

Genius.jpeg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שלומות מעושנים!

היום עברתי רשמית לגלגול סגריות,

קניתי חפיסה צהובה של באלי שאג, מכונת גלגול, נרתיק עור לטבק ועוד.

מה שחסר לי כרגע הוא קופסת מתכת סטייל רטרו/וינטאג' לאפסון הסגריות המוכנות.

להמלצות הודה.

ברכות! (אין בקריאה זו לעודד עישון)

קנית את הטבק הנכון לטעמי.

לדעתי יהיה לך הכי נכון ללמוד לגלגל בזריזות. זה מצריך קצת אימון אבל ממש לא מסובך. מלמד אותך בחמש דקות.

מכונה (במקרה אני משתמש באחת עכשיו בגלל הגבס) זה מסורבל ומרגיז, ולא מאפשר לי ליצור סיגריות כמו שאני אוהב.

סיגריות מוכנות נוטות להתייבש מהר משום מה, אני מעדיף גלגול טרי. לפעמים מכין כמה אם יש נהיגה ארוכה.

נרתיק עור - לי זה מיותר ומסורבל, גם לך זה בטח יהיה מתישהו. אצלי הכל בתוך השקית - ניירות, פילטרים, סיגריות מוכנות אם חשבתי שצריך.

יבש אצלכם במדבר, הטבק יאבד לחות די מהר. יש הממליצים על קליפת הדר קטנה בשקית (עובד), תפוח אדמה או עץ (לא ניסיתי). הכי טוב יהיה לך לקנות (או לקבל, אם יש לך חנות טבק רצינית) אבן לחות - חתיכת חרס שאתה משרה במים ושם בשקית.

אם תגיע למרכז לביקור פצועים - שיעור גלגול ואבן לחות עלי, ואולי קייס מתכת של הרלי דיווידסון (אם אמצא אותו). ועראק גם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני אבוא לבקר אותך בתנאי שלא תתבכיין שכואב לך ותבקש

ממני כל רגע לגלגל לך סיגריה כי קשה לך לגלגל לבד.

כבר מחר אני אנסה את הגימיק עם קליפת התפוז,

נשמע מעניין.

יש לי ניסיון רב בגלגול ידני,פשוט רציתי לבדוק מה הסיפור של המכונה-דווקא נחמד.

נראה לי מסורבל להסתובב עם שקית של סופרמרקט,לא?

Gn'f'R

פורסם

קראתי על כמות הזפת הכפולה ומכופלת בטבק לגלגול. נחרדתי וחזרתי לקופסא. באופן די נחמד גם מעשן פחות.

אולי אשקול צ'ויס בריח וניל על מנת לבדוק במה מדובר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...