Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה טוב בו? הוא יותר טוב מטרטל זה בטוח,כל ווקס תופס אבק גם מה שעכשיו על הרכב שלי של dodo juice.

בנאדם משקיע במוצר של חברת "המיץ של דודו", ומצפה שלא יתפוס אבק :-o

https://www.facebook.com/people/%D7%93%D7%95%D7%93%D7%95-%D7%9E%D7%99%D7%A5/100004782254059

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנאדם משקיע במוצר של חברת "המיץ של דודו", ומצפה שלא יתפוס אבק :-o

כן סוויפט אדומה! גם אני ציפיתי שלא יתפוס אבק והתאכזבתי :-P

סתם. מניסיון אישי הרבה ווקסים "תופסים" אבק, אז לא חשבתי שהמיץ של דודו יהיה אחרת.

ועוד משהו שחובה לציין, האלנטרה נוסעת יום יום,ככה שהרכב חשוף לאבק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני רוצה לקנות ווקס סביב ה50 שקל לבקבוק בגודל סביר (חצי ליטר?)

נגיד הSONAX הזה נשמע לי דיי טוב, רק הבעיה זה המשלוח...

וכן, לא נדבקתי ממש בחיידק, גם כי אני לא מכיר הכל כמו שצריך, וגם כי אני לא חושב שצריך להשקיע

במוצרים כל כך יקרים על אוטו מהשנתון הזה(למרות שאני חולה עליו חחח)

דרך אגב עדיף לי גם לעשות פוליש? ואם כן איך לעשות?

תודה

פורסם

וכן, לא נדבקתי ממש בחיידק, גם כי אני לא מכיר הכל כמו שצריך, וגם כי אני לא חושב שצריך להשקיע

תודה

מצד אחת אתה אומר שלא ממש נדבקת בחיידק,מצד שני רוצה לעשות פוליש? :lol:

פוליש אפשרי במכונה או ידני. אני עשיתי דיטיילינג לאלנטרה שלי ידני, יצא מדהים, הוריד מלא דפקטים וסווירלס.

אני בחרתי את המוצרים שיתאימו לשימוש ידני החל מהפוליש והגלייז, עד לווקס.

בשביל ידני צריך פד מיוחד כזה למשל זה עוד אגרסיבי יחסית, יש עדין בצבע לבן והכל תלוי במצב הרכב. צלם תמונה, תעלה לפה שנראה מה המצב של הצבע. ושוב כמובן צריך לבצע פלסטלינה,פוליש יסודי ועדיף להשקיע באוטם צבע טוב או להסתפק בווקס. רק עשה טובה אל תשתמש בטרטל. זה ווקס שמחזיק בקושי חודש, ובאמת חבל על ההשקעה ועדיף להשקיע עוד קצת לווקס טוב יותר ואפילו לאוטם צבע.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה

יש ספרי ווקס של מגוויירס ב49 ש"ח, ווקס סינטטי פולימרי שע"פ ביקורות מכסה מצוין סווירלים ונותן ברק והגנה מפתיעה.

הוא לא למריחה אלא בצורת ספרי, להשפריץ ולנגב. אם אתה לא רוצה להתעסק עם מריחות, לחכות, ולנגב, ואתה חסר נסיון, אני ממליץ על להתחיל עם ווקס כזה. רק קח בחשבון שהוא לא ייתן מראה רטוב ועומק כמו ווקסים אחרים (נטול קרנובה, 100% סינטטי), אבל אולי ידחה יותר אבק.

פורסם
מה טוב בו? הוא יותר טוב מטרטל זה בטוח,כל ווקס תופס אבק גם מה שעכשיו על הרכב שלי של dodo juice.

מסכים איתך .אבל לא נראה לי הגיוני שבתוך 12 שעות כל הרכב שלי נהיה צהוב לגמרי מרוב שהוא תופס כל כך =[ מבאס כאילו לחינם כל העבודה

דרך אגב יש משהו שתופס פחות?

הזמנתי FK1000 שאמור להגיע אליי עוד חודש בערך מקווה שיתן תוצאה טובה =]]

פורסם

מסכים איתך .אבל לא נראה לי הגיוני שבתוך 12 שעות כל הרכב שלי נהיה צהוב לגמרי מרוב שהוא תופס כל כך =[ מבאס כאילו לחינם כל העבודה

דרך אגב יש משהו שתופס פחות?

הזמנתי FK1000 שאמור להגיע אליי עוד חודש בערך מקווה שיתן תוצאה טובה =]]

הפיניש קר הוא מעולה גם אני רציתי להזמין אותו בזמנו. זה לא שאחרי 12 שעות כל הרכב אבק, זה אחרי כמה ימים.

gabizon79-גם ספריי וקס הוא טוב אבל לא מומלץ אחרי פוליש. חבר טוב עשה פוליש עדין לרכב (בן 4 שנים בערך) ויישם ספריי וקס של חברה ידועה אחרי הפוליש. אחרי חודשיים וחצי הצבע הפך ממבריק חסר סווירלס למט יבש, שראיתי את הרכב לא ממש הבנתי מה הבעיה שהייתה שם. לקחנו סיכון גדול ועשינו שוב פוליש ידני לרכב. הצבע חזר להיות מבריק. יישמתי אופטי סיל וברכתי אותו לשלום.

מבירור עם החבר הוא השתמש בספריי ווקס,וכנראה שהעמידות שלו לא משהו בכלל.

פורסם

הפיניש קר הוא מעולה גם אני רציתי להזמין אותו בזמנו. זה לא שאחרי 12 שעות כל הרכב אבק, זה אחרי כמה ימים.

gabizon79-גם ספריי וקס הוא טוב אבל לא מומלץ אחרי פוליש. חבר טוב עשה פוליש עדין לרכב (בן 4 שנים בערך) ויישם ספריי וקס של חברה ידועה אחרי הפוליש. אחרי חודשיים וחצי הצבע הפך ממבריק חסר סווירלס למט יבש, שראיתי את הרכב לא ממש הבנתי מה הבעיה שהייתה שם. לקחנו סיכון גדול ועשינו שוב פוליש ידני לרכב. הצבע חזר להיות מבריק. יישמתי אופטי סיל וברכתי אותו לשלום.

מבירור עם החבר הוא השתמש בספריי ווקס,וכנראה שהעמידות שלו לא משהו בכלל.

חודשיים וחצי זה זמן עמידות מצוין לספרי ווקס, מה גם שהבחור מדבר על ווקס פשוט, הוא רוצה גם פוליש?

לא הבנתי מדוע עשיתם שוב פוליש, סה"כ הווקס ירד?

פורסם

אני מעלה תמונות של האוטו אחרי שטיפה(שיטת 2 דליים בשימוש עם השמפו+ווקס)

השאלה היא האם אפשר לשפר את המצב, איך בדיוק, והאם אפשר לעשות את זה ידנית?

אני אשמח ממש לפירוט פעולות(ואם יש סרטון של איך עושים סתם לדוגמא ווקס/פוליש ידני ואני צריך אז אני אשמח לאחד כזה)

שוב תודה, ושבת שלום =]

IMG_20130530_194530.jpg

IMG_20130530_194541.jpg

IMG_20130530_194635.jpg

IMG_20130530_194737.jpg

IMG_20130530_194752.jpg

פורסם

סה"כ הצבע במצב טוב.

את הפרוייקט שלי כבר ראית?

פוליש ידני מצבעים עם פד ייעודי כזה או השני בצבע לבן שהוא יותר עדין. לגבי פולישים לשימוש ידני אני לא מכיר הרבה,חוץ ממה שאני ישתמשתי.

sunos sfx2 הזו הפוליש הראשון האגרסיבי

sonus sfx3 זהו הפוליש העדין (פיניש)

בסדרה הזו יש 4 מוצרים. הראשון-פוליש אגרסיבי (אני לא ממליץ עליו ממש) פוליש שני (שאותו רשמתי לך וכן השתמשתי)

שלישי-העדין,פיניש וברק. שגם איתו השתמשתי.

הרביעי זה סילנט (אוטם צבע).אני השתמשתי באופטי סיל כאוטם צבע והוא נפלא.

התהליך הוא קודם שטיפה טובה, הרבה סבון הרבה קצף,בלאגן. אחרי זה ניגוב. אחר"כ עוברים עם פלסטלינה עם חומר סיכוך על כל הרכב יסודי.מנגבים את החומר סיכוך. יש האומרים לשטוף אחרי פלסטלינה. אני לא שטפתי. אחרי זה לוקחים את הפד ומורחים כמה נקודות של פוליש עליו. מתחילים את התהליך כאשר אתה טופח עם הפד (שהפוליש כלפי מטה) בכמה איזורים וזאת כדי לפזר את הפוליש. אחרי זה אתה מתחיל לשפשף בתנועות עגולות על פני הרכב. אחרי שסיימת את המשטח הרצוי תמתין כמה דקות עד להסרת הפוליש. אחרי ההסרה חזור על פעולה יישום הפוליש עם הפוליש העדין.ניגוב הפוליש העדין. היות והפוליש השאיר אחריו משטח שומני מומלץ לנקות את המשטח עם IPA,זו תרכובת אלכוהול אשר מוהלים אותה עם מים ומורידים את אחוז האלכוהול.

אחרי שניקינו עם הIPA, המשטח נקי,מבריק יש לנו כמה אופציות. הראשונה היא הגלייז.גלייז-הוא חומר שומני הדומה לווקס אשר מטשטש סריטות וסווירלס על ידי חומר פעיל בשם "פילר" וגם מבריק את הרכב בצורה מטורפת. או שאנחנו עוברים ליישום האוטם,או ווקס. אני ממליץ שאם כבר עברנו את כל התהליך למעלה,עדיף לבצע סילנט,גם יותר עמיד לנזקי הסביבה וגם מחזיק יותר זמן.

את התהליך של הגלייז מבצעים על פד צהוב כזה של איביי וגם אותו אנחנו מורחים בתנועות עגולות ואחרי כמה דקות מורידים.

ככה גם עם הסילנט (תלוי איזה סילנט לא כולם ככה!!) וכנ"ל עם הווקס.

*אני הבאתי דוגמה על הרכב שלי ועל מצבו. אם הרכב שלך לוקה בדפקטים/חלודה/מקומות שהלכה ירדה כנראה שתצטרך להחליף פוליש,או לחילופין להשתמש רק בעדין. אני לא לוקח אחריות על שימוש לא נכון במוצרים :wink:

שהיה לך המון בהצלחה ואם יש לך שאלה תשאל

פורסם
מאיפה אני משיג את המוצרים האלה במחיר טוב?(לא מאתרים מהארץ או חו"ל שרק המשלוח 60 שקל)

detailedclean.co.uk. לאן שהקישור הוביל אותך. שם רכשתי את מרבית החומרים לרכב.

פורסם
detailedclean.co.uk. לאן שהקישור הוביל אותך. שם רכשתי את מרבית החומרים לרכב.

מעניין, כמה לוקחים על משלוח משם? והאם על משלוח גדול לוקחים יותר כסף?

עריכה: אני רואה שמשלוח הוא כ100 ש"ח?

• תוכן חדש...