Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהזה?

מי קבע מה יותר איכותי או פחות איכותי ?

אולי אתה אחי, לא אף אחד אחר,

ואתה יודע מה, גם אם זה אכן היה פחות איכותי, לעומת ביצועים, אי אפשר להשוות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בוא נעשה את זה הכי פשוט,מגבר 2 יציאות של מאגנט בהספק שציינתי יעלה כמו המונובלוק שציינת?!

ברור שלא הוא יעלה בערך חצי ובמקום לזרוק סתם כסף בשביל האופצייה לשדרג אז עדיף כבר שישקיע בחלקים אחרים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
קודם אני רוצה להודות לכולם...

רמקולים מורל הייבירד

סאב פיוניר 305 תיבה סגורה

מגבר JBL יציאות4 80 RMS{שכחתי את מספרי הדגם,הדגם שמחליף את הGTO]

HUפנסוניקדגםC5310U

ההתקנה בוצעה בסאונד בלסטר.

הרמקולים פשוט מדהימים סאונד נקי וטווח רחב של צלילים מומלץ ביותר.

תודה לכולם.

אהלן ,

איפה קנית את המוצרים ?

וכמה עלו הקומפוננטים ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
בוא נעשה את זה הכי פשוט,מגבר 2 יציאות של מאגנט בהספק שציינתי יעלה כמו המונובלוק שציינת?!

ברור שלא הוא יעלה בערך חצי ובמקום לזרוק סתם כסף בשביל האופצייה לשדרג אז עדיף כבר שישקיע בחלקים אחרים.

איזה מגבר 2 יציאות של מאגנט עולה חצי ונותן את אותם הביצועים ? :shock:

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי כדאי להשקיע במונובלוק שיכול לרדת ל2 אוהם.

ככה כשמשדרגים את הסאב או מוסיפים עוד אחד לא צריך להחליף גם מגבר

פורסם

שאלתי היום את המתקין[סאונד בלאסטר] אם כדאי להוסיף מונו בלוק לסאב ואת הJBL לחבר בגישור לקומפוננט הוא ענה שזה לא יוסיף כלום מאשר עוצמה גדולה יותר{גם ככה אם אני מגביר שומעים פיצוץ}ושזה לא יוסיף בכלל איכות צליל ,רק עוצמה וחבל על הכסף.

האם הוא צודק או טועה?

פורסם
שאלתי היום את המתקין[סאונד בלאסטר] אם כדאי להוסיף מונו בלוק לסאב ואת הJBL לחבר בגישור לקומפוננט הוא ענה שזה לא יוסיף כלום מאשר עוצמה גדולה יותר{גם ככה אם אני מגביר שומעים פיצוץ}ושזה לא יוסיף בכלל איכות צליל ,רק עוצמה וחבל על הכסף.

האם הוא צודק או טועה?

בוא נאמר ככה - אם לא עשית איטום טוב לדלתות ואתה מרוצה מהעוצמה - חסוך את הכסף. כדי לעלות באיכות אתה צריך מגבר יותר אכותי (ולא סתם לשים משהו זול עם סט כזה) ויותר חזק. ההיבריד עם מגבר חזק יפרקו לך את הדלתות אם לא עשית איטום כמו שצריך.

לדעתי הכול מסתכם בשאלה האם אתה מרוצה - כך בחשבון שתמיד אפשר עוד. זהו בור ללא תחתית ולעלות לרמות הגבוהות מצריך השקעה כספית כלל לא מבוטלת.

פורסם

אי אי אי אי ,

לעלות באיכות צריך מגבר יותר איכותי ?

אוקי , נכנעתי,

אז EBARI, אני מעוניין שתספר לי עוד על התיאוריה הזאתי

עם איזו הגברה היה לך ניסיון, שהיא נישמעה פחות איכותית, מהגברה "יוקרתית, ואיכותית" יותר ?

יכול להיות שאני טועה, אין לי כל כך ניסיון בתחום, אם תוכל לתת לי מוצרים ספציפיים

שאני מבטיח לך, שאני אבדוק את זה, אולי יש דברים בדבריך

וההגברות שאתה בדקת, ויש לך ניסיון איתם, אכן איכותיות יותר ונותנות איכות צליל טובה יותר.

"היבריד עם מגבר חזק יפרקו לך את הדלתות", זה נשמע כמו משהו מעניין..

-השאלה לא באה לעקוץ, אני רוצה להבין מאיפה דברייך באים ומעוניין ללמוד מהניסיון הזה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איל ?

הוא שולח את הבחור, לרכוש מגבר שיתן סאונד איכותי, אני חושב שמגיע , אם לא לי , אז לפחות לבחור הסבר

מהזה סאונד איכותי, ואיך הוא מזהה אותו.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...