Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם אני רוצה להודות לכולם...

רמקולים מורל הייבירד

סאב פיוניר 305 תיבה סגורה

מגבר JBL יציאות4 80 RMS{שכחתי את מספרי הדגם,הדגם שמחליף את הGTO]

HUפנסוניקדגםC5310U

ההתקנה בוצעה בסאונד בלסטר.

הרמקולים פשוט מדהימים סאונד נקי וטווח רחב של צלילים מומלץ ביותר.

תודה לכולם.

פורסם

תתחדש אחי, כל הכבוד לנו שעזרנו לך.....

ואם אפשר לדעת מזה המגבר הזה של הJBL ??

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אולי תביא לסאב מגבר אחר...אם יש לך כמה גרושים

כי אני לא חושב שהוא מזיז לו הרבה הג'יי בי אל...

לפי הנתונים שלך, זה באמת נראה כך...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

זאת רק אופציה לשידרוג, אם בעתיד תחליט להביא מונובלוק או משהו בסיגנון לסאב

תוכל לגשר את המגבר של 4 יציאות, בשביל ההיבירד.. (שיפור עצום)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האם יהיה שיפור ניכר בשמיעה אם אני אוסיף מונו בלוק לסאב והJBL יספק בגישור למורל בלבד,או שחבל על הכסף?

פורסם

יהיה שיפור מהותי, הן בקומפוננט, שינוצל כמו שצריך, והן בסאב, שינוצל כמו שצריך

אנחנו מדברים פה על הספקים כפולים, הסאונד יישמע לגמרי אחרת לפי דעתי.

כמובן שאתה לא חייב לרוץ לעשות שידרוגים רק בגלל שמבחינתי זה מאוד מנצל את הרכיבים שלך

אתה יכול להמשיך לנצל אותם בתצורה הזאתי, אולי בשבילך זה מספיק,

וכמובן שאין זה אומר שאתה צריך ללכת לרכוש כרגע עוד מגבר, אתה תמיד יכול לחכות שתבוא איזו מציאה או משהו בסגנון..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
בשביל הסאב הזה עדיף לך לגשר מגבר של 2 ערוצים מאשר לחבר מונובלוק.

מה??? למה? איך הגעת לזה?

תלוי איזה מגבר 2 ערוצים לעומת איזה מונובלוק

פורסם

הסאב הוא 4 אוהם אז חבל לבזבז כל כך הרבה כסף בשביל מגבר מונו שייתן לו 400 (או לפחות קרוב לזה) בהתנגדות הזו וגם אם יש לו את הסכום חבל לא לנצל מגבר כזה.

לעומת זאת אם הוא לוקח מגבר 2 ערוצים ומגשר אותו אני לא חושב שזה יעלה לו כל כך יקר וייתן לו לפחות את אותה התמורה כמו מונובלוק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

1, איזה מגבר 2 ערוצים יתן לו את התמורה של הלאנזר מונובלוק, או המאגנט פנטום מונובלוק ?

2, צריכת החשמל שלהם תהייה זהה? , תהייה לו אפשרות להתקדם בעתיד אם יחליף סאב ?

3, כרגע אמרת שזה יתן "לפחות" את התמורה של המונובלוק, אז איפה ההיתרון פה? למה זה עדיף בכלל?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם יחפש מגבר 2 ערוצים בעוצמה כזו הוא ימצא ואני לא מאמין שהוא יעלה יותר מהלאנזר ההוא,זה1.

2.מגבר בעוצמה של 400RMS במערכת של SQ כמו אצלו זה די והותר לסאב וזה מגבר שיכול להזיז כמעט כל סאב.

3.בכסף של המונובלוקים האלו הו א יכול למצוא מגבר יותר חזק מהם בהרבה ב4 אוהם,ושוב הוא ביקש מגבר לסאב אתה מתאים את החלקים שלך אחד לשני ולא למה שתעשה בעתיד!.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

דבר ראשון, לפי מה שאתה אומר, אין יתרון במה שהצעת, רק חיסרון לעתיד

וחיסרון ממשי, משום שלא יוכל להתקדם מן הסתם

וביזבוז חשמל בצורה יחסית גדולה..

ונראה לי שאתה היחיד שרוכש מוצרים אחד לאחד, למרות שיש לך אופציה באותה התקציב, לדאוג לעתיד ולהביא דברים "חזקים" יותר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...