Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

לאחרונה קיבלתי במתנה מחבר צ'יינג'ר ל-12 דיסקים שמיועד להתקנה בתא המטען. לדבריו, הצ'יינג'ר עובד מצויין (הוא גם של חברה טובה), והבעיה היחידה איתו היא שאין לו אנטי-שוק, ולכן קפיצות בכביש = קפיצות במוזיקה.

מאחר ואין לי שום דבר יותר טוב להתקין באוטו (כרגע יש רדיו טייפ, וככה זה יישאר), רציתי לשאול מה דעתכם על בניית מעין בולם זעזועים למכשיר. השאלה שלי באה בעיקר מכיוון שאין לי מושג איך מתקינים אותו בתא המטען (אני אשאיר את העבודה הזאת לחשמלאי רכב).

הרעיון בא לי מתחום המחשבים - שם יש בולמי זעזועים למאווררים כדי לשמור על המארז שקט או לדיסקים קשיחים - כדי שיעמדו בטלטולים.

חומר קפיצי למטרה הזאת אני יכול להשיג המון, החל מניילון בועות, דרך ספוגים, ספוגי ניילון, קלקר וכו'.

מה דעתכם?

פורסם

אחי, עוד לא נתקלתי בצ'נג'ר ללא אנטישוק. מה שסביר להניח שאין חיה כזאת. בטח אם הוא של חברה ידועה...

דהיינו: הצ'נג'ר שקיבלת-מקולקל.

לא יעזרו ספוגים או סופגי זעזועים למיניהם...

לדעתי, תצטרך לקחתו לתיקון.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

צורת ההתקנה של הצנגר חשובה !

תתקין אותו בצורה עומדת ( ככה שצורת הדיסק מקבילה לגלגל רכב )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ממתי ארדיסקים של מחשב עמידים בפני טילטולים?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הוא עם בולמים בטוח אבל נתקלתי בזה גם

פשוט הגומיות שהם בעצם הבולמים

או ברחו מהמקום או נקרעו הוא נראה כמו

בתמונה שצירפתי ויושב בין העינית לבין הפלסטיק

שאליו העינית מחוברת

גומי.JPG

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

audio-feel, אתה בטוח? יכול להיות שש לו אנטישוק ממש מזערי? פשוט זה שנתן לי אותו אמר שהוא החליף אותו בגלל הקפיצות שעצבנו אותו, וממה שהוא יודע זה בגלל שאין אנטישוק...

סאונד בראש, אני אקח אותו לחשמלאי או מישהו שמתמצא שירכיב לי. אני מקווה שהוא יודע מה לעשות עם כל הכבלים והחוטים...

mikmik, בדרך כלל הם לא, אבל אם אלה מחשבים שמיועדים לשימוש בשטח, הם מוקפים בבולמי זעזועים רציניים. אני רואה כאלה הרבה בצבא.

oxcide, יש מה לעשות במקרה כזה? איך אני בודק את זה בכלל?

היום הבאתי את המכשיר הביתה כדי לבחון אותו יותר מקרוב. יש כמה חלקים:

הצ'יינג'ר עצמו - pioneer cdx-fm121

עוד רכיב שנקרא bridgeable power/ amplifier, מדגם pioneer gm-h22

שלט אלחוטי קטן ועוד פאנל נשלף עם תצוגה.

פרט לאלה, ישנה עוד ערימה של כבלים בשלל צבעים עם חיבורים מוזרים ושני רמקולים קטנטנים (בקוטר של בערך 2.5 ס"מ)

אני מצטער אם אני נשמע מטומטם... אבל מישהו יכול בערך לתאר לי מה יש לי פה ואיך זה אמור לעבוד? האם יש לי את כל החלקים שצריך? לפי מה שהבנתי זה אמור לשבת בתא המטען ולהתחבר לרדיו טייפ שכבר מותקן לי באוטו? זה יתחבר לכל רדיו טייפ?

שוב תודה על העזרה!

פורסם

לפי דעתי חוץ צהכל תתפיס אותו עם שתי פלחים טובים ככה שלא יזוז לאף מקום.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

טעות בידך

בולם זעזועים זה פשוט העין קורא יותר מהר מקצב ההשמעה ומכניסה לזיכרון

במקרה ובאה קפיצה זה ממשיך להשמיע מהזיכרון

בגלל זה אתה תראה יש אנטי שוק 20 שניות 40 שניות וכו...

מספר השניות זה מסמל את גודל הזיכרון של ה hu .

יכול להיות שאם תכין משטח שיבלום את הזעזועים זה יעזור אבל הבעיה היא אלקטרונית ולא מכנית.

פורסם
תודה לכולם על התגובות,

audio-feel, אתה בטוח? יכול להיות שש לו אנטישוק ממש מזערי? פשוט זה שנתן לי אותו אמר שהוא החליף אותו בגלל הקפיצות שעצבנו אותו, וממה שהוא יודע זה בגלל שאין אנטישוק...

סאונד בראש, אני אקח אותו לחשמלאי או מישהו שמתמצא שירכיב לי. אני מקווה שהוא יודע מה לעשות עם כל הכבלים והחוטים...

mikmik, בדרך כלל הם לא, אבל אם אלה מחשבים שמיועדים לשימוש בשטח, הם מוקפים בבולמי זעזועים רציניים. אני רואה כאלה הרבה בצבא.

oxcide, יש מה לעשות במקרה כזה? איך אני בודק את זה בכלל?

היום הבאתי את המכשיר הביתה כדי לבחון אותו יותר מקרוב. יש כמה חלקים:

הצ'יינג'ר עצמו - pioneer cdx-fm121

עוד רכיב שנקרא bridgeable power/ amplifier, מדגם pioneer gm-h22

שלט אלחוטי קטן ועוד פאנל נשלף עם תצוגה.

פרט לאלה, ישנה עוד ערימה של כבלים בשלל צבעים עם חיבורים מוזרים ושני רמקולים קטנטנים (בקוטר של בערך 2.5 ס"מ)

אני מצטער אם אני נשמע מטומטם... אבל מישהו יכול בערך לתאר לי מה יש לי פה ואיך זה אמור לעבוד? האם יש לי את כל החלקים שצריך? לפי מה שהבנתי זה אמור לשבת בתא המטען ולהתחבר לרדיו טייפ שכבר מותקן לי באוטו? זה יתחבר לכל רדיו טייפ?

שוב תודה על העזרה!

1. אינך נשמע מטומטם. מטומטם הוא מי שחושב שהוא יודע, ובסוף הוא פולט מפיו שטויות.

2. הרכיבים שיש בידך הם: מגבר (אינו שייך לצ'נג'ר, והם יכולים להיות מורכבים בנפרד)

ומחליף הדיסקים (צ'נג'ר) , שלט אלחוטי, צג המהווה יחידת שליטה לצ'נג'ר.

3. הצ'נג'ר אמור להיות מותקן בבגאז'. הצג- ליד הרדיו טייפ של הרכב, במקום שנוח

לראותו.

4. לצ'נג'ר צריכים להיות אחלה של בולמי זעזועים , ואנטי שוק .

במצב תקין, נדיר שהמכשיר קופץ.

5. יכול להיות שהבעיה היא כיוון. ז"א: בצידי הצ'נג'ר קיימים שני "ברגים" גדולים בצבע אפור

ולידם רשום, HORIZONTAL (מאוזן) ו VERTICAL (מאונך). יש להתאים את ה"ברגים"

למצב המכשיר ברכב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...