Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז ככה התקנתי ברכב קיט קסנון H7R 6000K (ככל הנראה סיני )...

הקיט הותקן ביחד עם ממסר המחובר ישירות למצבר כך שהמתח לבלאסט נלקח ישירות מהמצבר ולא דרך חיווט הרכב המקורי בכדי לא לגרום לנזק.

לאחר מכן שמתי לב שקיים הבהוב מעצבן בנורות, גם כן לאחר בירור קטן באינטרנט הבנתי שזו בעיה נפוצה והפתרון הוא לתקין קבלים בכניסה של כל בלאסט וכך עשיתי.

אבל הדבר לא פתר את הבעיה עדיין קיים הבהוב ואני עובד עצות ....אז האם למישהו יש רעיון ?

-סוג הרכב : רנו מגאן 2 2004.

פורסם

הקיט שקנית לא מתאים לרכב. תצטרך לקנות קיט קסנון שעובד על זרם חילופין AC.

אין שום יתרון בהתקנה ישירה למצבר שכן בתוך הבאלאסטים קיימים דיודות שמונעות זרם הפוך.

קודם תוודא שהקיט אצלך הוא באמצ עובד על זרם ישיר DC. אם כן קיט AC יפתור לך את הבעיה.

פורסם

החיבור הישיר למצבר זה רק כדי ליצור עוד הגנה , אני לא יודע אם

החיווט המקורי של הרכב מיועד להחזיק עומס שכזה ...אבל האם יש סיכוי שהריצוד יפסיק אם אחבר ישירות לחיווט הרכב ?

האם עוד משהו חושב שהבעיה היא בקיט DC ( האם אני צריך קיט AC) ?

פורסם

ד"א שחכתי לציין שהקסנון מהבהב רק כאשר הרכב מונע, כשהוא דומם ואני מדליק אורות אין הבהוב ...הזוי :shock:

אז זה עדיין מסביר את עניין ה AC\DC ?

פורסם

בכלל לא הזוי.

כשהרכב מונע המנוע יוצר רעשים שנכנסים למערכת החשמל. ככה זה שקונים ציוד זול שלא מגיע עם בידוד רעשים נורמלי, זה בדיוק ההבדל בין ציוד זול לציוד איכותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי, תודה על ההסברים ...כנראה נקנה קיט AC איכותי.

ד״א כמה לדעתכם צריך לעלות קיט AC באי ביי ? ( או שאולי תוכלו להמליץ לי על מקום אחר להזמין אם אתם מכירים)

כי כמו שזה נראה יש לא מעט זיופים.

פורסם

מה, אף אחד לא שמע/ ראה/ נתקל באיזה חברה או קיט קסנון מסויים שהוא איכותי ?

כולם הפכו לצדיקי נורות הלוגן ?? :wink:

• תוכן חדש...