Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד עובי צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בבדיקת רכב...

שילמתי 550 ש"ח וגיליתי שכל האוטו מלא חומר פחחים ועוד

נכנסתי לאיביי ומצאתי מדי עומק מכאניים במחירים של חמישית מבדיקת רכב = +-100 ש"ח ומדים דיגיטליים במחירים 150 ש"ח ומעלה

יש מכאניים (בוחן השתמש באחד כזה):

!BrwuJgw!2k~$(KGrHqEOKiUEvMlcVuPKBL1HtKU7(w~~_3.JPG

שימוש:

http://www.youtube.com/watch?v=o5StsiDZSsM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ויש דיגיטאליים:

515251958_500.JPG

מה עדיף?

אני חושב מכאני כי זה מה שהוא השתמש

תודה

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

היום: מזדה 6 2005

פורסם

תודה

הזמנתי מגנט

בעזרת עפרון הזה אנסה לסנן רכב זבל

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם

ואם יש רכב שנצבעה לו למשל הדלת, או איזה חלק אחר עקב מכה\תאונה קלה או שריטה,

אז מיד תפסול אותו? הרי לא תדע מה מצב השילדה וכו' רק מבדיקת עובי צבע.

so far so good so what

פורסם
ואם יש רכב שנצבעה לו למשל הדלת, או איזה חלק אחר עקב מכה\תאונה קלה או שריטה,

אז מיד תפסול אותו? הרי לא תדע מה מצב השילדה וכו' רק מבדיקת עובי צבע.

נכון מאוד.

פרט קטן : אם אני שואל את מוכר למה צבעתה והוא עונה לי שזה שריטה קטנה - ואני מגלה שזה פחחות רצינית, אזי לא אתעסק עם שקרן.

בוא נגיד זה יכול לפעול כי מכונת אמת

שנית - אם מדובר ברכב רגיל ולא נדיר - אזי אחפש רכב טוב ולא לאחר תעונה.

נראה לי

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם

פעם ראשונה אני רואה את העיפרון המכני הזה, טוב לדעת משהו חדש!

אבל עם למשל ברכב החליפו למכסה מנוע חדש, וצבעו אותו, אין שם חומר פחחים, העיפרון עדיין עולה על זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פעם ראשונה אני רואה את העיפרון המכני הזה, טוב לדעת משהו חדש!

אבל עם למשל ברכב החליפו למכסה מנוע חדש, וצבעו אותו, אין שם חומר פחחים, העיפרון עדיין עולה על זה?

משהו הוא מראה זה עובי של חומר לא מגנטי. לא כל כך אכפת לו צבע של מכסה מנועה או אם מכסה היה מוחלף.

בשביל זה, ככל הנראה, צריך להשוות גווני צבע, ברגי מכסה מנועה ועוד

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

פורסם

בקרוב בדואר!

דרך אגב, אם מישהו יצטרך מכשיר - ניתן לקחת ממני להשאלה

בעבר:

פיג'ו 206

סוזוקי ליאנה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלמות,

אני מעוניין כבר תקופה ארוכה לרכוש מד עובי צבע כזה, אבל לא מוצא.

בזמן האחרון התגלתה לעיניי המודעה הזאת, מוכר מגרמניה עם מעל 2000 פידבקים, 99% חיוביים.

http://www.ebay.com/itm/221605229969?item=221605229969&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

שלחתי לו הודעה לוודא שהמוצר מקורי ועובד טוב, בעיקר כיסוי תחת לפני ההזמנה, הוא ענה לי (שימו לב לסימני שאלה וקריאה). האמת לקחתי את המידע מהפידבקים השליליים שלו ולא היה נעים לי לכתוב...

Dear,

Where did you get information that our item is not original?!? If you check official website of testers you will be redirected to our eBay shop for worldwide delivery so you can be 100% sure we are ONLY official seller for CaPaTe.

It works as described (check if at was damaged), and not expect exact measurements as this is impossible with analog testers! If you need micrometer tester to show exact value of paint thickness we can offer digital but price is 10x higher than analog tester.

Hopefully we answered all your questions.

Regards,

אני לפני הזמנה, כדאי להזמין למרות שהוא פחות מדויק מהדיגיטלי (לכאורה) את הנ"ל או לא? אם לא, האם יש לכם המלצות אחרות?

תודה.

• תוכן חדש...