Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי סקודה סופרב 2009

מידת הצמיגים ברכב היא 225/45/R17

שמתי לב שהצמיג הרזרבי הוא במידה אחרת: 205/55/R16

האם זה תקין?

האם זה מקרה שהקטרים החיצוניים של 2 המידות זהים והם החליטו פשוט לשים את הגלגל הזה כי הוא זול יותר?

מהו מרווח הטיפולים שמומלץ ע"י היבואן/יצרן?

כיום האוטו עם 39000 ק"מ

אני מעוניין לטפל ברכב רק במוסך מורשה ואני גר בקריות, מה מומלץ?

צ'מפיון?

מוסך אחר?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם אין לך בעיה "להרחיק" למרכז,סע למוסך רון.

אם אתה מעדיף קרוב - יש לך מורשה בעפולה (משארקה),ואאל"ט יש גם מורשה בחיפה (נדמה לי לפני הנמל\רמב"ם).

הייתי ממליץ לך גם על מוסך הצפון בנצרת,אך לצערי (עדיי) הם לא מטפלים בסקודה :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה,

יש מישהו שיודע לגבי הגלגל ספייר?

או תשובות לשאר השאלות?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

המוסך הכי קרוב בקריות הוא מיכאל בצק פוסט, או המספנות ביוליוס סימון.

תסתכל באתר של סקודה לכתובות ולטלפונים.

מרווח טיפולים 15000 או שנה. (הכל רשום בספר באוטו).

הרזרבי מתאים בקוטר הכולל וצמיג יותר זול, הוא בטח גם עם גנט ברזל, כנראה זה באמת לחסוך כסף, מה זה משנה, העיקר לא הביאו לך ערכת ניפוח או צמיג ביגלה. תבדוק שהוא מנופח (אחרי 3 שנים האוויר בטח כבר יצא).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כל 15 אלף זה טיפול קטן וכל 30 אלף זה טיפול גדול. אם הרכב עבר טיפול גדול ב30 אלף אזי הרכב צריך לעבור טיפול קטן ב45,000 ק"מ ואחריו טיפול גדול ב60,000 ק"מ הכולל החלפת כל הפילטרים (שמן, אוויר, מזגן ודלק) ובנוסף גם פלאגים.

פורסם

לדעתי,לא תקין,תבדוק עם רכב אחר מאותו סוג,הצמיג שברשותך בקוטר קטן מהצמיג המקורי וכלל לא בטוח שהוא שייך לרמת האבזור של רכבך.(יש רמת אבזור נמוכה יותר עם צמיג כזה).אין בעיה עם צמיגון,אבל גם צמיגון חייב להיות בקוטר המתאים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לדעתי,לא תקין,תבדוק עם רכב אחר מאותו סוג,הצמיג שברשותך בקוטר קטן מהצמיג המקורי וכלל לא בטוח שהוא שייך לרמת האבזור של רכבך.(יש רמת אבזור נמוכה יותר עם צמיג כזה).אין בעיה עם צמיגון,אבל גם צמיגון חייב להיות בקוטר המתאים.

הג׳אנט יותר קטן אבל הדופן של הצמיג יותר גבוהה וזה מפצה על המידה היותר קטנה של הג׳אנט (יוצא שהם אותו הקוטר).

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
בשעה טובה קניתי סקודה סופרב 2009

מידת הצמיגים ברכב היא 225/45/R17

שמתי לב שהצמיג הרזרבי הוא במידה אחרת: 205/55/R16

האם זה תקין?

האם זה מקרה שהקטרים החיצוניים של 2 המידות זהים והם החליטו פשוט לשים את הגלגל הזה כי הוא זול יותר?

מהו מרווח הטיפולים שמומלץ ע"י היבואן/יצרן?

כיום האוטו עם 39000 ק"מ

אני מעוניין לטפל ברכב רק במוסך מורשה ואני גר בקריות, מה מומלץ?

צ'מפיון?

מוסך אחר?

טיפול בכל 15,000 ק"מ (המלצת יבואן, לא בטוח שההמלצה זהה להמלצת היצרן). הצמיג אכן יותר זול אך אינו בעייתי. הקוטר זהה (הצמיג רחב יותר והג'אנט צר יותר). בכל מקרה, תפקידו של הצמיג הרזרווי לאפשר לך להגיע לפנצ'ריה.

• תוכן חדש...