Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,כידוע בארץ אלופים באילתורים במיוחד בתחום הרכב ,ספרו פה איזה אלתורים יצא לכם לראות על רכבים שונים.

אחד הדברים שיצא לי לראות זה אנשים ששמים בורג בצדדים של הפגוש כי הפגוש כבר לא ''יושב טוב'' .

או לקשור את המראה עם מסקין טייפ כנל גם את הפתח מילוי דלק .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

יצא לי לראות מסחרית עם מראה מודבקת עם סלוטייפ חחחחחחח, נקרעתי מצחוק באותו רגע.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

בחור שניתק לו המגב השמאלי והוא פשוט החזיק אותו ביד והתחיל לנגב עם היד מחוץ לחלון בגשם. (תוך כדי נסיעה כן?)

אני חושב שניצחתי.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יצא לי לנסוע שבועיים בGMC ספארי. שבמקום חלון וליד הנהג יש נילון שקוף מודבק. ובמקום מראה יש מראה של שרותים קשורה עם אזיקונים.

ובאותו הרכב נדפקה הדלת צד. היא היתה נפתחת לבד. אז רצועה (ראצ'ט) של 2 טון. חיבקה את הרכב. ומנעה מהדלת מלהפתח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יצא לי לראות מכונית עם מראה בסגנון של זה מודבקת בצד על הבית של המראה המקורית

dsc_4091_large.jpg?6

וגם יצא לי לראות סובארו DL עם "כריש" (חרב של גלשן.) מודבק על הגג מאחורה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

פגוש אחורי שמוחזק על ידי חבל בהונדה סיוויק דגם קודם. אשכרה פגוש מקומט, מוחזק בצורה מצחיקה ומזעזעת בו זמנית.

פורסם

יש בחיפה איזה 504 שכול מראה שונה וברור שהן לא של הרכב (זה אפילו לא מתאים).

ויש גם מאזדה 2 עם סלוטייפ על כל המראה, אני לא מבין איך הוא רואה בכלל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אצלי - > תיקון פגוש והתקנת בולמי פגוש של רכב אחר ,משאבת מים של רכב אחר ,אישית אני רואה זאת כתעודת עניות לרמת מכונאים בארץ ,כמובן זה יוחלף בהזדמנות הראשונה ,מערכות סטריאו (הגברה) בלי פיוזים כבר הפסקתי לספור .

פורסם
יצא לי לראות מכונית עם מראה בסגנון של זה מודבקת בצד על הבית של המראה המקורית

dsc_4091_large.jpg?6

וגם יצא לי לראות סובארו DL עם "כריש" (חרב של גלשן.) מודבק על הגג מאחורה

אם כבר מקרה ממש מכפיש זה שראיתי מרצדס S שנת 2004 עם מראה בצד שמאל בדיוק כמה בתמונה ששמתה וכולה עטופה בחומר בידוד .

זה פשוט לא מכובד לרכב כזה .

גם יצא לי לראות רכב של שכן שהיה לו 626 שכל הפנסים מאחורה היו עם חורים והוא שם על החורים סלוטייפ .

פורסם

אני בפיג'ו 205 שהייתה (ז''ל) אילתרתי מחזיק לכוסות מקופסת שימורים (אבל משו יפה).

וגםשהייתה ברכב הזה נזילה מתחת לדשבורד, במקום לתקן במאות שקלים עשיתי לו משפך ישר לכוס שהייתי מרוקן אותו פעם בשבוע חח

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
אני בפיג'ו 205 שהייתה (ז''ל) אילתרתי מחזיק לכוסות מקופסת שימורים (אבל משו יפה).

וגםשהייתה ברכב הזה נזילה מתחת לדשבורד, במקום לתקן במאות שקלים עשיתי לו משפך ישר לכוס שהייתי מרוקן אותו פעם בשבוע חח

נשמע כמו רכב שמתאים למיסטר בין 8) , אני זוכר שגם יצא לי לראות רכב ישן שבנו לו מן כלוב כזה שמחזיק את הדוד בשביל שלא ייפול לריצפה .

פורסם

יש לי חבר שמתנדב במשטרה, ידוע שהרכבים שלהם בתחזוקה גרועה (כל הנורות ברכב דלוקות, אבל נוסעים פשוט עד שיפסיק לנסוע)

לפני כמה חודשים כשהם היו בסיור הם עברו בשכונה שלי, החבר התקשר וביקש שאני ארד עם סלוטייפ עבה כי המכסה דלק לא נסגר ועושה רעשים תוך כדי נסיעה

ועוד אילתור, בחניון של בניין של חבר יש רכב אחד שאין לו גריל.

במקום גריל בעל הרכב השתמש ברשת הלבנה שמשמשת למנוע כניסת יונים למרפסות כביסה

אצלם בהזדמנות

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

בן דוד שלי במקום לשים פילטר אוויר יעודי של הרכב, חיבר פילטר אוויר של מסכת אב"ך לצינור פלסטיק שהולך למצערת.

ממליץ לכם לראות את הלינק הזה, שמראה שלל תמונות של תיקונים שאנשים ביצעו בעצמם ברכב:

http://failblog.cheezburger.com/thereifixedit/tag/car/page/1

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...