Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום אני מחפש רכב עד 15 אלף ש״ח חשבתי על יונדאי אלנטרה או שברולט אופטרה, עדיפות לאוטומט שלא ישתה יותר מדיי מרווח..אחזקה סבירה, שנה גבוהה. תודה

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

האופטרה והאביאו מכוניות מזעזעות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בתקציב כזה עדיף לקנות רכב ידני, יהיה גם אמין וחסכוני יותר.

אם כבר אוטומט, אז הייתי מוציא דייהולט מרשימה ונשאר עם יונדאי. אלנטרה ואקסנט אופציות סבירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי האופטרה אני יכול להעיד מניסיון אישי שהיא אמינה אם היא מטופלת במוסך המתמחה בדגמים הללו.

צריכת הדלק היא בסביבות 10 ק"מ לליטר.

מהאוויאו תתרחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מישהו כינה את האוואו מכונת כביסה ממונעת.. באמת מומלץ להתרק.

האופטרה זה מקרה של 50%\50%, יש אנשים שטיפלו באוטו כמו שצריך והוא נתן תפוקה ויש אנשים שאכלו אותה איתו.

מכל מקום, אני חושב שהאלנטרה זה רכב טוב וכדאי ללכת עליו אם הוא עונה על הדרישות שלך ואלו המתחרות שלו.

פורסם

מבין השניים, האלנטרה עדיפה.

לא שמדובר במכונית מהנה לנהיגה, אך לפחות היא אמינה מאד וזולה לתחזוקה.

נסה למצוא את דגם ה GLS שכולל מערכת בקרת אקלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...