Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, יוגב.

מה דעתכם לגבי זה?

שמפו של טפון.

http://sales.autodepot.co.il/?gclid=CO3Vvea__csCFUO3GwodsukEGQ

כל שמפו שתקנה יהיה עדיף על אמריקן איגל ודומיו (היו לי במחסן כמה זרוקים מלפני כמה עידנים...)

השמפו של דופונט (חברה מוכרת לכשעצמה) הוא לא "אמריקן איגל".

יכול להיות שהוא לא בטופ אבל הוא סה"כ שמפו נחמד שהיה זמין לפני שתחום הדיטיילינג החל לפרוח בארץ.

אם אני זוכר נכון אפילו שיפופו נתן מילה טובה (חותמת בד"ץ :wink:).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה שמפו דופונט.

יש לי נסיון ארוך של שנים איתו, ניקה מעולה, זול בטירוף, אמנם לא הכי חסכוני אבל למחיר שלו זה לא משנה.

אהבתי.

היום השתדרגתי לשמפואים אחרים שלהם יכולות שמתעלות על הנ״ל ומציעות מעבר ליכולת ניקוי נטו, אך עדיין זהו שמפו ששומר לו פינה חמה בלב :)

"יאללה בירי".

פורסם

שמתם לב שהתכוונתי לאמריקן איגל.

את דופונט אני באמת לא זוכר. (עברו אצלי עשרות מוצרים לא תמיד זוכר את כולם)

פורסם

חייב לציין שגם בתקופות שלא הכרתי את כל המוצרים שיש היום (עשרות שנים אחורה)

מוצר אחד לא יכולתי לסבול - טרטל. כן התנסיתי בו כמה פעמים פשוט היה לי סלידה מהמוצרים שלהם.

תמיד העדפתי מוצרים אחרים שהיו בשוק, כגון קארפלן או בתקופה מסוימת וקס של אוטו גלים (ועוד כמה מוצרים שלהם) שגם לא היה וקס ברמה הכי גבוה (הנוזלי) התרסיס לדשבורד שלהם? היה מעולה. (ראיתי אותו לפני שבוע ביעקובי שרכשתי עוד גלייז)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה,מאיפה אני משיג את הגלון של הhoneydew בזול ?,האחרון שקניתי עלה לי 200 שקל אמאזון משלוח חינם ונישאר לי ממש מעט ממנו,בא לי לחדש מלאי,יש מישהו בעניין לקנות איתי חצי חצי במחיר טוב?,אשמח גם לקישור וכו'..

m7kj.jpg
פורסם

הפיתרון הכי טוב וזול יהיה דרך כמובן האמאזון, אבל אני לא מוצא מאיפה לרכוש ללא משלוח מטורף שמקפיץ המחיר לכ- 400 ש"ח.

אם מצאת לינק אז תעדכן כאן כי אני אקנה גם (נשאר לי חצי ליטר)

Opel Adam S 2017

פורסם

מה לגבי הדילולים של כימיקל? לפי מה שתמיד אומרים בפורום זה 1:4000 על האריזה רשום 1oz שזה בערך 26ml על גלון שזה 4 או 5 ליטר אז זה קצת מבלבל מה אתם אומרים כמה אתם מדללים?

וכמה הייתם שמים בתוך אקדח קצף(לא גרניק)?

פורסם
הפיתרון הכי טוב וזול יהיה דרך כמובן האמאזון, אבל אני לא מוצא מאיפה לרכוש ללא משלוח מטורף שמקפיץ המחיר לכ- 400 ש"ח.

אם מצאת לינק אז תעדכן כאן כי אני אקנה גם (נשאר לי חצי ליטר)

זה משתנה.

היום קיבלתי שני גלונים של סודס 2 שהוזמנו מאיביי.

המחיר כולל שילוח 95 דולר לשני הגלונים.

מחיר לגלון אחד כמעט שישים דולר.

כאמור הזמנתי שני גלונים ואחד מהם נמכר מיד בחצי מהמחיר הכולל ששילמתי.

ממליץ לכם להתארגן על משלוח דומה

פורסם

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

טוב, אחרי הרבה מאוד התלבטויות קניתי את ה-BH הזה:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002OHSH1Q/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

יצאה:

[TABLE=width: 578]

[TR]

[TD=align: right]Item Subtotal:[/TD]

[TD=align: right]£28.44[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]Postage & Packing:[/TD]

[TD=align: right]£23.00[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right][/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]Order Total:[/TD]

[TD=align: right]£51.44

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

בדקתי בכמה אתרים ובאמזון יצאה הכי זול כולל משלוח. החלטתי ללכת עליו בגלל כמה סיבות. אחת מהן זה המלצות רבות ב-DW. סיבה השניה - זה הדילול שלו לפחות פי שתיים יותר טוב מ-honeydew (חיסכון=עלות). סיבה שלישית - זה 5 ליטר.

מקווה שלא טעיתי עם הבחירה :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...