Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת שהמוצר נחמד אבל לאחר התנסותי במוצרים יעודיים ה onr פשוט פחות טוב, בתור rinseless wash הוא אכן מצוין, אבל בכל השאר הוא בינוני.. למשל בתור קויק דיטיילר הוא עושה המון מריחות המון שפשוט נמאס לי וניסיתי כל דילול אפשרי ואני משתמשים אך ורק במים מזוקקים. בתור waterless wash הוא גם בינוני כי הוא לא כזה slickness וזה גם הסיבה שבתור נוזל סיכוך לפלסטלינה הוא לא מככב. זאת דעתי בכל אופן הלא מקצועית.

* ואני לא ילד 8)

אתה מוזמן לקפוץ אליי ואשכין שלום בינך לבין הנוזל.

הוא חברותי.

וברצינות, אני לא מוצא בו מינוסים, ומה שאתה מתאר כאן לי אישית לא קרה מעולם.

אשמח לבדוק איתך מה הבעיה ואיפה ״נתקעת״ בהזדמנות.

אני משתמש בו בעיקר בתור rinsless, והוא פשוט חוסך לי זמן שטיפה.

למרות שבבית יש לי נקודת מים וכו׳ וכו׳, עדיין מעדיף את השיטה הנ״ל.

"יאללה בירי".

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Liav איזה דילול אתה משתמש בonr ל qd?

תנסה את המוצר meguiars wash and wax anywhere- מוצר waterless wash מדהים, תנסה. (לי הוא כבר נגמר אני יקנה שוב).

Scipopo, בתור rinseless ה onr מצוין אבל פחות בדברים אחרים לפחות עד שיוכח אחרת.

שבוע הבא אני אצלך, תתכונן אני חופר (בעיקר בנושא הדיטיילינג) :)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני משתמש 62 מ"ל לליטר במיכל מרסס, או 30 בבקבוק של כימיקל גייז לדוגמא (שזה קצת יותר מהדילול המומלץ כי הבקבוק 473 מ"ל).

אני יודע לגבי המוצר של מגווירס אבל הוא דיי יקר כשמדובר בבקבוק קטן ואני צריך גלון (לא קיים אצלם), אז אני מזמין מאמזון את הכימיקל גייז המרוכז שהוא waterless שעולה קצת יותר אבל ממלא לי 2 גלונים של נוזל waterless..

Opel Adam S 2017

פורסם

ניסית כבר את המוצר של כימיקל גייז המרוכז?

המוצר של מגווריס זה 700 ומשהו לא 470 מ״ל

פורסם

אם לשטיפה ללא מים ע"י ONR אני משתמש ב 60 מ"ל לליטר וחצי וזה כמעט נגמר בשימוש בודד, כמה אני אצטרך מהמגווירס? :p

אני מרסס את הפאנלים ברכב ועובר עם מטליות, מה שנשאר מעביר על הג'אנטים.

המוצר טרם הגיע אלי, אבל הרשמים ממנו טובים לפי חוו"ד בחו"ל נאמר שהוא יריב שקול ל ONR, מקווה שכן - פשוט המחיר בארץ לא הגיוני (500 שקל לגלון מוכן לשימוש - במחיר הזה אני קונה בלו דה שאנל)

Opel Adam S 2017

פורסם

וואו אתה משתמש בהרבה חומר! אפילו על המיכל של המגווריס רשום שזה מספיק לבין 3-5 רכבים, אני אישית השתמשתי בזה בתור qd על סטרואידים אז זה נשאר להרבה מאוד זמן.

פורסם

אני משתמש במרסס בלחץ - זה אכן פחות חסכוני משפריצר רגיל אבל אז אני לא מסיים את השטיפה בשעתיים עם אצבעות כואבות.. משלמים מחיר על ידיים יפות אדוני ;)

60 מ"ל במרסס 1 וחצי ליטר מים מזוקקים, מרסס פאנל עובר עם מטלית (שיטת המטליות של שיפופו שלנו - סדר העבודה היא לפי ההדרכה בפוסט שהוא פרסם), ככה כל פאנל ברכב עם 4 מטליות בערך וזה כולל גם חלונות.

מה שנשאר אני מעיף על הג'אנטים שזה עוד חצי ליטר בערך - יש ציפוי פלסטידיפ אני לא יכול להשתמש בכל דבר לצערי.

ראיתי שכתוב על המגווירס את זה, אני בספק שזה נכון כשמדובר ברכב עם הרבה אבק ולכלוך גשם, אבל הנסיון שלך יותר טוב משלי בזה - לכמה מספיק לך בקבוק? ואם זה על רכב מלוכלך או "מאובק" קלות?

Opel Adam S 2017

פורסם

Liav, המגווריס הספיק לי לבערך 6 פעמים על הרכב של אבא שלי (פולו), הרכב הזה הוא הרכב ניסויים שלי :) לרכב שלי השתמשתי בו כ qd בלבד. בתור qd הוא מעניק אקסטרא slickness מקוויק דיטיילר רגיל כי הוא אמור להתמודד עם ניקיון ללא מים של דברים קשים יותר לכן הוא מרגיש לי גם בטוח יותר לשימוש ו swirl free. בפורומים בחול כינו אותו qd on steroids.

פורסם
הלאסט טאצ הוא קיווק דייטליר .

הוא לא קרוב בכלל לonr ביכולת .

אבל הוא אחלה מוצר בתור אבל לא בתור סבון .

הוא דיבר על האולטימייט wash wax spray לא על הלאסט טאץ', יש לי אותו הוא נחמד בתור קוויק אבל אולי ננסה בהזדמנות את המוצר הזה גם.

רק מבאס שהמחיר גבוה בערך 70 ש"ח ל 750 מ"ל, כשאני מדבר על שימוש איתו אני מתכוון בתור שיטת המטליות..

Opel Adam S 2017

פורסם

זה המוצר שאני מדבר עליו שלא יהיה בלבול עם ה אולטימייט קוייק דיטיילר שלהם61y1fFttQkL._SY355_.jpg

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום

אני שוטף את הרכב כל שלושה ימים ומורח FINAL TOUCH ; כמו כן הרכב עובר ווקס לעיתים קרובות ומבריק נוצץ.

עד עכשיו השתמשתי בשמפו פורמולה 1 CARNAUBA WASH & WAX הצהוב , הוא בסדר ,

אבל אני רוצה טוב יותר הכי טוב שיש , שלא מוריד כמובן את שכבת הווקס . משהו יקר וטוב אבל עדין , כי הרכב נשטף כל כמה ימים .

תודה על ההמלצות

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עד אתמול השתמשתי בשמפו של SONAX בצבע אדום, עם פקק צהוב. קניתי אותו לפני שנתיים אצל משה באוטוסטור, אם אני זוכר נכון הוא גם היה הזול ביותר.

מה כדאי לקנות הפעם? חשבתי להשקיע במשהו קצת טוב יותר.

אני שוטף שטיפה ממש פשוטה, דלי מים עם שמפו, כפפת מיקרופייבר ודלי מים נקיים.

אין לי בעיה להשקיע גם 100 שקל. מה מתאים לי לדעתכם?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מהנסיון שלי, עד כה הכי התחברתי ל CITRUS W&G

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

השמפו של סונקס הוא אחד האגרסיביים ביותר שהשתמשתי בהם.

לא אומר שהוא רע, אבל עדיין, חזק מידי לניקוי פשוט לטעמי.

לגבי המלצה, מחפש שמפו עם תוספים (הגנה/ווקס), או שמפו ניטרלי, ניקוי תכלס ללא תוספות כאלה ואחרות.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...