Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וזה מוביל אותי לשאלה הבאה שלי: יש לי Meguiar's Last Touch 3.78L שאין לי מה לעשות איתו, האם אפשר להשתמש בו כשמפו לרכב? באיזה דילול?

משתמש בו כניגוב אחרון לאחר שטיפה בד"כ, אבל אני מערבב אותו עם bsd ו v07, אחלה מוצר דווקא.

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה והסלטים שלך...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

פשוט לא צריך אותו, מעדיף onr

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כל עוד אין ONR בכוונה להגיע לארץ כדאי שתשמור למקרה צרה..למרות שהוא לא יקר בגלון אפילו, קניתי בזמנו פחות מ 100 שקל באוטוסטור

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מבין את ההתלהבות מהonr ברגע שזה יגמר לי אני לא יקנה אותו שוב לעולם!!

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
:twisted: גיל אל תתעצבן. ילד קטן, לא מבין...:lol:

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

באמת שהמוצר נחמד אבל לאחר התנסותי במוצרים יעודיים ה onr פשוט פחות טוב, בתור rinseless wash הוא אכן מצוין, אבל בכל השאר הוא בינוני.. למשל בתור קויק דיטיילר הוא עושה המון מריחות המון שפשוט נמאס לי וניסיתי כל דילול אפשרי ואני משתמשים אך ורק במים מזוקקים. בתור waterless wash הוא גם בינוני כי הוא לא כזה slickness וזה גם הסיבה שבתור נוזל סיכוך לפלסטלינה הוא לא מככב. זאת דעתי בכל אופן הלא מקצועית.

* ואני לא ילד 8)

פורסם

אני אומנם לוקח בחשבון שעלולים פה לסמן אותי כמטרה בפני נוער הגבעות, אבל זה טבעי שיש דעות חלוקות בין מישהו שמטפל ברכבים באופן מקצועי לבין מישהו שמטפל ברכב הפרטי שלו, בפן המקצועי? הכול זה חישוב של עלות מול תועלת, הרבה יותר זול להשתמש בonr ואם ממש צריך אז לעבור אחר כך עם חומר ייעודי בקטנה, זה חוסך המון.

באופן פרטי? אין פה שיקול כספי כי אין לך מטרות רווח או התייעלות ולכן לרוב מחזיקים מוצר ייעודי לכול דבר.

פורסם

אני חושב שדיטיילר מקצועי צריך שיהיה לו הכל מהכל כי לקוח שמעוניין בטיפול ברמה מסוימת מצפה שישתמשו במוצרים יעודיים ואיכותיים ולא אחד שהוא all around בינוני אלא כל מוצר בפני עצמו נותן תוצאה מעולה. כמובן שיהיה לזה השלכה למחיר טיפול יקר יותר. ומי שמעוניין במשהו זול יותר הדיטיילר ישתמש במשהו שהוא יותר חסכוני בשבילו ולכיס של הלקוח. זאת דעתי בכל אופן שנראית הכי הגיונית

פורסם

דווקא מעולם לא היו לי בעיות עם ONR אלא להיפך אני אוהב מאוד את הורסטיליות שלו, כמובן שהכי טוב זה לקנות מוצר ייעודי לכל דבר אבל עם זאת המחיר עולה והחור בכיס גם כן..

בתור נוזל לפלסטלינה לא היתה לי בעיה כלל, אבל של כימיקל גייז לדוגמא או ננוסקין טובים יותר - יעודיים ושמנוניים.

בתור ריכוך מים עושה עבודה נפלאה, אין נוזל WATERLESS טוב יותר ממנו לצערי.

בתור QD לא היו לי מריחות מעולם, בחיי, משאיר מראה נחמד אבל לדעתי בזבוז חומר ואני שומר אותו נטו לשטיפות נטולות זרם מים.

אני כבר למדתי שאין מנוס לפעמים מלהזמין באמזון או חו"ל, כמות גדולה תהיה שווה את זה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...