Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן כן, גלון האנידו באמאזון עם משלוח יוצא יותר זול, רק המשלוח מאמזון עולה 46 דולר (בסה"כ 74 דולר), ועדיין יותר זול מהארץ.

אזמין כשייגמר לי זה בטוח

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא השאירו לי בררה, הוזמן honeydew. מבחינת המחיר והשילוח לארץ אין לו מתחרים :)

[h=5]Order Summary[/h]Item(s) Subtotal:

$28.65

Shipping & Handling:

$45.40

Amazon App Referral:

-$5.00

Total before tax:

$69.05

Estimated tax to be collected:

$0.00

Grand Total:

$69.05

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
לא השאירו לי בררה, הוזמן honeydew. מבחינת המחיר והשילוח לארץ אין לו מתחרים :)

Order Summary

Item(s) Subtotal:

$28.65

Shipping & Handling:

$45.40

Amazon App Referral:

-$5.00

Total before tax:

$69.05

Estimated tax to be collected:

$0.00

Grand Total:

$69.05

למה שילמת כל כך הרבה יש שם מכירה ב43 דולר כולל משלוח

m7kj.jpg
פורסם

לא צריך להיסחף -כמה גרמים יותר שמפו לא יגרמו לשום נזק לצבע, גם לא אחרי עשרות שנים שימוש. (לא סבון כלים כמובן)

אני מעולם לא מודד אלא רק לפי העין. (או פקק השמפו)

פורסם
למה שילמת כל כך הרבה יש שם מכירה ב43 דולר כולל משלוח

לא ראיתי יותר זול כולל משלוח לארץ. אם מצאת, אז תראה את הקישור.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הגלון הראשון שקניתי עלה לי 28 דולר ומכרתי פה כמה בקבוקים של חצי ליטר,דיברתי עם שירות לקוחות שלהם והם אמרו שהמחירים משתנים וגם המשלוחים,באסה עצבנית,נישאר לי חצי ליטר,אם תירצה למכור שיגיע אשמח לקנות חצי גלון

m7kj.jpg
פורסם

אם אמצא דרך להביא את bilt hamber במחיר סביר, אז אוכל למכור מה שישאר.

פורסם

השמפו האנידיו שבתמונה שונה במשהו מהשמפו האנדיו באריזה החדשה שלו? או שהם זהים וסתם הבקבוק שונה?

IMG_2641.jpg

פורסם

ממה שאני הבנתי הם שינו את הפורמולה של ההאנידו כדי שיקציף וינקה יותר ממה שהיה, לא יודע מאיזה שנה זה התחיל בעקרון אבל שמעתי את הבחור אומר את זה פעם אחת בסרטונים של כימיקל.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן זה היה נראה לי מוזר... מתלבט אם בשטיפה הבאה להשתמש בהאנידיו (בגרסא הישנה שלי מסתבר) או במר פינק בגלוריה, מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...