Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני טס בראש השנה לבודפשט ואני ואבא שלי מחפשים להקדיש איזה יום/חצי יום לחוויה מוטורית מעניינת.

אנחנו לא משכירים רכב בגדול , אך נוכל להשכיר במידה ונמצא משהו מעניין לעשות .

אם זה משנה , אני בן 19 עם שנתיים וקצת רישיון , נהג צעיר , לא חדש .

תודה מראש.

פורסם
אהלן ,

אני טס בראש השנה לבודפשט ואני ואבא שלי מחפשים להקדיש איזה יום/חצי יום לחוויה מוטורית מעניינת.

אנחנו לא משכירים רכב בגדול , אך נוכל להשכיר במידה ונמצא משהו מעניין לעשות .

אם זה משנה , אני בן 19 עם שנתיים וקצת רישיון , נהג צעיר , לא חדש .

תודה מראש.

קח בחשבון שרוב המכוניות שם הן ידניות .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כל מזרח אירופה הוא שילוב מעניין של מכוניות קומוניסטיות ישנות לצד מכוניות מערב אירופאיות מודרניות, ופה ושם אפשר לראות גם רכבי על.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תנסה לברר עם MYWAY הם עושים קורסים של נהיגת דריפטים בבודפשט, והיתרון הגדול הוא שהם ישראלים.

האמת שאין לי איזשהו נסיון איתם אז אין לי כ"כ איך לעזור ואני לא רוצה להטעות, אבל כנס לאתר, תתרשם וכמו שאמרתי, צור איתם קשר.

http://www.driftschool.com/

פורסם
כל מזרח אירופה הוא שילוב מעניין של מכוניות קומוניסטיות ישנות לצד מכוניות מערב אירופאיות מודרניות, ופה ושם אפשר לראות גם רכבי על.

הייתי מספר פעמים בבודפסט, אין שם כבר (כמעט) מכוניות קומוניסטיות ישנות.

טרבנט ראיתי אולי פעם פעמיים.

לאדה לא ראיתי בכלל.

סקודות ישנות (סדרות שלפני פליסיה) גם לא ראיתי.

דאצ'יות לפני הלוגאן - כנ"ל.

מה שרואים זה הרבה סוזוקי (סוויפט ישנה יוצרה שם עד ממש לא מזמן), סוויפט חדשה, כל השאר זה בערך כמו כאן עם אחוז גדול יותר של תוצרת אירופה וכמעט ללא ג'יפונים ורכבי שטח גדולים.

פיז'ו, רנו, פורד, אופל, פולקסווגן, סקודות מתקופת פולקסווגן - מודלים של העשור האחרון ושל שנות ה 90. כולן ידניות כמובן ומנוע דיזל תופס להערכתי 40-50%.

מעט יפניות (חוץ מסוזוקי), וקוריאניות, ויחסית מעט רכבי יוקרה ורכבים יקרים.

פורסם

אוקיי תודה רבה על התשובות אך אם אפשר יותר להתמקד בתכלס מה יש לעשות שם אני אשמח :-D

הסתכלתי באתר שציינתם פה , והתאריכים של הדברים שם לא תאומים את התאריכים שאני בחול , אבל תודה בכל זאת !

הצעות נוספות ?

פורסם
הייתי מספר פעמים בבודפסט, אין שם כבר (כמעט) מכוניות קומוניסטיות ישנות.

טרבנט ראיתי אולי פעם פעמיים.

לאדה לא ראיתי בכלל.

סקודות ישנות (סדרות שלפני פליסיה) גם לא ראיתי.

דאצ'יות לפני הלוגאן - כנ"ל.

מה שרואים זה הרבה סוזוקי (סוויפט ישנה יוצרה שם עד ממש לא מזמן), סוויפט חדשה, כל השאר זה בערך כמו כאן עם אחוז גדול יותר של תוצרת אירופה וכמעט ללא ג'יפונים ורכבי שטח גדולים.

פיז'ו, רנו, פורד, אופל, פולקסווגן, סקודות מתקופת פולקסווגן - מודלים של העשור האחרון ושל שנות ה 90. כולן ידניות כמובן ומנוע דיזל תופס להערכתי 40-50%.

מעט יפניות (חוץ מסוזוקי), וקוריאניות, ויחסית מעט רכבי יוקרה ורכבים יקרים.

בהרבה מדינות זה כבר נעלם, אבל אם תיסע לאוקראינה או אזרבייג'ן או מדינות יוגוסלביה לשעבר עדין תוכל להתקל במכוניות קומוניסטיות ישנות.

הייתי בפולין לפני 10 שנים, אני לא יודע איך היא היום, אז לצד מכוניות אירופאיות מערביות (ועוד כמה דגמים של טויוטה וניסאן), עדין הייתי יכול לראות רכבים פולנים שיוצרו בתקופה הקומוניסטית וסקודות ישנות.

מה שכן החבר'ה שם היו חולים על דייהו (רוב המוניות אז).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם עבר עשור, אבל השאלה רלוונטית... מישהו מכיר פעילות שאפשר לעשות יום/חצי יום ב hungaroring?

אני מגיע באוגוסט, לחברה של MYWAY אין משהו רלוונטי בתאריכים האלו

תודה

• תוכן חדש...