Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לחבר את המקבוק שלי לטלוויזיה.

עד עכשיו מצאתי רק כאבל hdmi -> thunderbolt באיידיגיטל במחיר שווה לכל נפש של 200 שקלים לכאבל ממש קצר.

יש לי כבר כאבל hdmi מצויין, ואני תוהה איפה למצוא מתאם בין thunderbolt לhdmi.

ראיתי כמה באיביי, אבל האיכות שלהם מוטלת בספק.

אז אשמח להמלצות ואולי לדרך אחרת לחבר.

תודה ושבת שלום!

פורסם

אני לא מכיר דרך אחרת - ככה או ככה אתה צריך מתאם Thunderbolt ע"מ לייצר שקע HDMI. הכבל שראית הוא מתאם - ז"א בכל מקרה תצטרך כבל HDMI רגיל לחיבור בין המתאם לטלויזיה.

אני מחבר מסך חיצוני DVI. בהתחלה קניתי מתאם מקורי של אפל, 180 ש"ח. לא החזיק שנה (אולי זה כי אני אלים). לפני כמה חודשים קניתי באיביי תחליפי בכמה גרושים. עדיין עובד מצויין, למרות חיבור וניתוק על בסיס יומיומי.

לגבי HDMI אולי זה שונה בגלל שיש גם אודיו, לא מבין בזה מספיק בכדי להמליץ לך, אבל אני מעריך שלשלם 200 ש"ח זה מוגזם לגמרי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...