Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרחוב היחיד שיש בו גל ירוק ויחסית טוב הוא רחוב הירקון ממסגד חסאן בק (הזרימה טובה רק כאשר הכביש לא סובל מעומס כלשהוא)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

את האמת הרמזורים באירופה יותר מעצבנים, תלויים גבוה ומעל הצומת ולא ממול ככה שלא ניתן לראות אותם.

בחלק מהמקומות יש רמזורים קטנים יותר על העמוד למטה אבל גם זה לא תמיד.

פורסם
את האמת הרמזורים באירופה יותר מעצבנים, תלויים גבוה ומעל הצומת ולא ממול ככה שלא ניתן לראות אותם.

בחלק מהמקומות יש רמזורים קטנים יותר על העמוד למטה אבל גם זה לא תמיד.

זה לא מעצבן, זה חכם ואצלנו זה אפילו הכרחי. זה פשוט מכריח אותך לעצור במקום שאתה אמור לעצור בו, ולא בתוך הצומת כמו שנוהגים לעשות אצלנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום עשיתי ניסוי מעט מורט עצבים: לנסוע בדיוק במהירות המותרת בכל מקום, גם אם היא נמוכה ללא שום פרופורציה (הגבלות של 50 בסיבובים שניתן לקחת ב 120 וכו'). בשלב מסויים הגעתי לאזור העיר. נעצרתי ברמזור אדום, וכשהתחלף, האצתי בעדינות ל 50 קמ"ש ושמרתי על המהירות. מה קרה? נתקעתי בהרבה מאוד רמזורים. אם לא הייתי רוצה להיתקע באדום - הייתי צריך להאיץ ל 70-80 קמ"ש. כלומר, הרמזורים במדינת היהודים בנויים ע"מ לעודד נהגים למהר בתוך העיר.

ואני שואל, למה?

כי למה לא?

ועכשיו ברצינות, מה שאתה מתאר מוזר לי. דווקא כשנוסעים במהירות המותרת מצליחים לתפוס את הגל של הרמזורים, ככה זה לפחות אצלי. עברתי כביש של 70 קמ"ש במהירות המותרת עם לא מעט רמזורים (מהקריות לצ'ק-פוסט) ורק אחד התחלף לי לאדום (היציאה מבתי זיקוק). דווקא כשאני ממהר שם ונוסע על 90 אני נתקל ביותר רמזורים אדומים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכבישים המרכזיים בעיר שלי אפשר לתפוס גל ירוק לאורך כל העיר. בערך ב-50 קמ"ש. באזור מגוריי זה לא כל כך עובד, אבל אני כבר מכיר את התזמונים באזור, ולכן אני יודע בדיוק מתי להאיץ/להאט כדי להגיע לרמזור ירוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכי מעצבן אותי הקטע הזה ביבנה כשאני נוסע לבקר את ההורים. פשוט מטריף - אפילו רצף של שני רמזורים אי אפשר לעשות. זה כביש שמגיעים עליו כאשר יוצאים מכביש 4. במקומות אחרים שהגעתי עליהם לא נתקלתי בבעיה.

פורסם

עזוב את זה... בכמה רמזורים בעיר שלי יש ירוק לפנייה ימינה - ובו זמנית נדלק הירוק להולכי הרגל...

פורסם

במרבית אירופה אין שלב האדום-צהוב, לכן אתה רואה השהיה בין הצהוב להופעת ירוק בכיוון החוצה.

עקרונית בארץ יש שני שלבים שמפרידים בין סיום הירוק להופעת ירוק בדרך החוצה - הצהוב שאחרי הירוק ואדום צהוב שלפני הירוק. סה"כ הם אמורים להסתכם בכ-6 שניות, שהן זמן רב מאוד. כמובן שיש כל מיני חכמולוגים שגונבים את הזנב של הצהוב וחוצים את הצומת באדום, ומולם אלה שמוכרחים לצאת באדום צהוב - ואז נוצר קונפליקט.

סה"כ מערכת הרמזורים בארץ נוקשה מאוד, וכדי להבין את ההיסטוריה אני מציע לקרוא את המבוא למדריך של משרד התחבורה. ד"א - יש שם גם התיחסות לנושא הגל הירוק.

היסטורית - בכביש חיפה עכו הותקנו לפני שנים רבות רמזורים מיוחדים שהמליצו על המהירות המתאימה להגעה לרמזור הבא בירוק, אבל הם הוסרו כעבור מספר שנים. נדמה לי שגם בת"א היתה מערכת דומה בדרך נמיר, בימים שעוד נקראה דרך חיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרא את המבוא בקגיור שהבאתי. זה מלפני למעלה מ-30 שנה, ומסביר את התרבות שהיתה אז בארץ. מאז המצב רק החמיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עזוב את זה... בכמה רמזורים בעיר שלי יש ירוק לפנייה ימינה - ובו זמנית נדלק הירוק להולכי הרגל...

זה מה שאמור להיות בכל רמזור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...