Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיוצאים ממקום כזה ,מתקשרים לחבר ואומרים בקול רם משהו כמו : אין כאן רכבים לתקציב שלי ,אז מה כן אפשר לקנות ב200.000 שקל? "...

זה ממש ידגדג להם את הישבן אם לא יעלה גיחוך.

בכל אופן, בכל פעם שאני נכנס לסוכנות סקודה משארקה בעפולה מציעים לי קפה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין לטובה את השירות של קמור במספר פעמים שהיינו שם והתעניינו באקס 1 וה3.

גם האודי בזמנו היו אחלה, אבל רק שאבא של חבר נכנס לפני זה לא שמו עלינו אולי בגלל שהיינו בני 20.

בפולסווגן ליד גשר מעריב בכלל נציג מכירות יהיר גירש אותי ועוד חבר בגיל 19 ולא נתנו לנו לראות את הרכבים, בסוף הוחלט לא לקנות רכב נוסף מהם.

תמיר.

פורסם

במשך חצי שעה אני מסתובב באולם, מסתכל על הרכבים ומנסה לתפוס את עיניהם של הנציגים שמה אחד מהם יואיל בטובו לבוא ולדבר איתי (מה שהיה ברור מאליו בכל סוכנות אחרת)

אם יש נציג קיה בפורום, הייתי לוקח לתשומת ליבי את היחס המזעזע

אם זה מה שמזעזע אותך, אתה כנראה בחור מאוד עדין.

אני מציע לך לשלוח פעם מישהו אחר לעשות עבורך בירורים, תלאות העולם הזה קשות לך מדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כמה הייתי שמח אם כל אנשי המכירות בכל תחום שהוא היו עוזבים אותי לנפשי עד שהייתי פונה אליהם!

מסכים, אם תיקון קטן- כשאני נכנס שיכירו בנוכחות שלי (״שלום, אפשר לעזור, אני כאן לרשותך״).

לפותח השרשור - כעקרון אני מסכים איתך, למעט ההתייחסות למחיר - הוא לא צריך להיות משמעותי לעניין.

ד״א, היחס בראשון דיי מזכיר את מה שתיארת, בסוכנות בחולון לעומת זאת היחס אדיב מאוד.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני מצטרף לדיעה, שכותרת השרשור הזה היא בומבסטית מדיי.

חלק מאיתנו לפחות, יעדיפו שכן יתייחסו אליהם במצב שכזה, לכן פותח השרשור נפגע.

כמובן שיש כאלה שזה לא מזיז להם.

אישית אני סבור שהנציגים באולם המכירות צריכים לפנות לפחות פעם אחת לקונים הפוטנציאלים ולראות אם הם יכולים

לסייע להם ולו מתוך נימוס.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין ספק, הפורום חזק בפרופורציות על החיים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה יש לך לחפש בסוכנות קיה אחינו? אם אתה מחפש רכב בתקציב הנ"ל? לא חסרות סוכנויות שיציעו לך רכבים שיעלו על הקיא של קיה בכל פרמטר אפשרי ואפילו בפחות כסף. הסוכנים לא ניגשו אליך כי אין להם מה להציע לך, בעוד לסוכנויות אחרות כן יש.

אז תציע לי בבקשה אלטרנטיבה לקיה קרניבל ולספורטאג'.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא מבין, נתנו לך להסתובב ולהתרשם באופן עצמאי מהמכוניות בלי לבלבל לך את המוח, כנראה מתוך הנחה סבירה שאם יתעורר אצלך רצון להתענין גם אצלם, תדע לעשות זאת. אני לפחות מברך על כל נציג מכירות שלא "מתחיל" איתי ומשאיר אצלי את היוזמה. ובכל מקרה גם אם אתה צודק ונציגי המכירות צריכים להפסיק כל פעילות אחרת ולעוט עליך בהסברים וסיפורים מיוזמתם ומבלי שפנית אליהם, הסנקציה הזו של "לא לחזור לשם לעולם" נראית קצת חריפה מדי.

פורסם

דווקא מכיר טוב את הסוכנות הזאת והשירות שם מצויין ,ישנה שם מוכרת בשם זויה והיא מאוד נחמדה ותמיד מקבלים את הלקוחות יפה .

בכל מקרה מה הבעיה לגשת לאחד המוכרנים ?

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
לא מבין, נתנו לך להסתובב ולהתרשם באופן עצמאי מהמכוניות בלי לבלבל לך את המוח, כנראה מתוך הנחה סבירה שאם יתעורר אצלך רצון להתענין גם אצלם, תדע לעשות זאת. אני לפחות מברך על כל נציג מכירות שלא "מתחיל" איתי ומשאיר אצלי את היוזמה. ובכל מקרה גם אם אתה צודק ונציגי המכירות צריכים להפסיק כל פעילות אחרת ולעוט עליך בהסברים וסיפורים מיוזמתם ומבלי שפנית אליהם, הסנקציה הזו של "לא לחזור לשם לעולם" נראית קצת חריפה מדי.

מסכים בהחלט. אני לא אוהב ש"עטים" עליי, עוד לפני שהספקתי לנשום.

אני אוהב להיות הצד שיוזם, במידה ואני צריך עזרה.

פורסם

לפני כמה שנים פורסם שסיטרואן העולמית כתבה אמנת שירות חדשה לסניפים שלה בכל העולם ובין השאר מתחייבים שם לפנות לכל אדם שנכנס לסוכנות שלהם תוך 30 שניות. מספיקה ברכה לשלום והאם אפשר לעזור לגברתי / אדוני. ההפסד הוא של קיה במקרה הזה אבל תמיד אני טוען שיש הבדל מהותי בארץ במוטיבציה לשרת לקוחות פרטיים בחברות שמוכרות בעיקר לציי רכב. מה זה לקוח אחד שבא לקנות ספורטז' לעומת עסקה של 500 מכוניות במכה לאיזה חברת היי-טק. מה שבטוח זה שאנשי המכירות הללו לא עובדים על עמלות. מכאן ועד להגדרה "חווית שרות מזעזעת" המרחק קצת גדול.

• תוכן חדש...