Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש, תקציב 200K

ביום שלישי עשיתי סיבוב בסוכנויות הרכב השונות בחיפה, בסוף המסלול הגעתי לסוכנות קיה "אילן נחימוב" בשד' ההסתדרות.

בסוכנות יושבים שני נציגי מכירות, אחד במחשב והשני מדבר בטלפון שיחה פרטית (מכמה משפטים שהצלחתי לתפוס זה לא היה בענייני עבודה)

במשך חצי שעה אני מסתובב באולם, מסתכל על הרכבים ומנסה לתפוס את עיניהם של הנציגים שמה אחד מהם יואיל בטובו לבוא ולדבר איתי (מה שהיה ברור מאליו בכל סוכנות אחרת)

לא ברורה לי אסטרטגיית המכירה של קיה, כנראה שהלקוחות שלהם לא מעוניינים בשירות אדיב ונעים.

משיחה עם חבר שבדיוק מחפש גם הוא רכב והיה באותו סוכנות בשבוע שעבר, הוא קיבל יחס דומה.

אני בכל מקרה יצאתי מאולם התצוגה בלי לשמוע ולו פרט אחד על הרכבים, לחזור לשם לא אחזור לעולם.

אם יש נציג קיה בפורום, הייתי לוקח לתשומת ליבי את היחס המזעזע

שששששששששירוקו אדומה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מגזים אולי באמת הם היו צריכים לפנות אליך אבל ייתכן כי הניחו שאתה סתם מסתכל בדגמים השונים

היית צריך לשאול אם רצית משהו

ובגדול כן השירות שם פחות טוב ממקומות אחרים שהייתי בהם

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

מה יש לך לחפש בסוכנות קיה אחינו? אם אתה מחפש רכב בתקציב הנ"ל? לא חסרות סוכנויות שיציעו לך רכבים שיעלו על הקיא של קיה בכל פרמטר אפשרי ואפילו בפחות כסף. הסוכנים לא ניגשו אליך כי אין להם מה להציע לך, בעוד לסוכנויות אחרות כן יש.

פורסם

לפני הסוכנות הזאת הייתי ב4 סוכנויות רכב אחרות, כולן ד"א היו עם הרבה יותר אנשים באולם - האולם של קיה היה ריק מאדם

בכל האולמות האחרים בלי יוצא מן הכלל מגיע נציג ומדבר איתך, בשביל לראות את הרכב ולקרוא את הפרוספקט אני יכול לפתוח טאב חדש בכרום.

מעניין שרק הם "הניחו" שאני רק מסתכל.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אולי כל יום נכנסים 50 איש כמוך, שרק רוצים להסתכל. ואולי הם באמת היו עסוקים. אני מאמין שהם לא תלית שכולה תכלת, אבל לפחות ניגשת לבקש עזרה? או שרק חיכית שזה יקרה מעצמו? מילא אם היית ניגש והיו מנפנפים אותך, או אומרים לך "חכה", ולא חוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי משנה את הכותרת - לאדישות ללקוחות פוטנציאלים.

לא ניסיתי לגשת לשולחן ולשאול אם אפשר לקבל קצת פרטים?

"פעם ראשונה בים?"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם היית מקבל את היחס הזה באינפיניטי/יגואר/מרצדס/BMW הייתי מבין ללבך.

אבל בנאדם.. בסה"כ נכנסת לקיה. אותם החבר'ה שמוכרים פיקנטו ב60K. מה אתה מצפה שיפרסו שטיח אדום ויציעו קפה לכל מי שנכנס בדלת? צא מהסרט.

אם רצית תשומת לב ופרטים היית צריך בסה"כ לגשת. זה לא מסובך.

לא רוצה לגשת? לפחות תעשה איזה תנועה עם היד, "אחי!" או משהו בסגנון, אף אחד שם לא קורא מחשבות ולא צריך לנחש אם באת לחפש רכב ב200K או סתם עושה סיבוב בזמן שאתה מחכה לתור שלך בסלקום.

מצטער אבל אין לך פה קייס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה קשור לזה שהם מוכרים פיקנטו ב60 אלף שקל?

ומה עם האופטימה?

מה אני צריך להכנס עם חולצת "התקציב שלי מעל 150"?

פורסם

איש מכירות שלא מזנק על לקוח פוטנציאלי הוא לא איש מכירות, בטח ובטח כשמדובר במוצר יקר כמו רכב

כבר חתמתי...

פורסם

מזדהה אתך, אותו יחס קבלתי בקיה ירושלים. לפני כשנה ניכנסתי מתוך כוונה לרכוש רכב בתקציב של כ 140 אלף שקל. המתנתני כחצי שעה שנציג כלשהו יפנה אלי בנימוס ויגיד לי לפחות "אנחנו עסוקים, תמתין". גם זה היה קשה להם ולא ניראה לי שכולם באמת היו כל כך עסוקים. כניראה ששיטת התמרוץ שם פועלת הפוך. לבסוף פניתי לאולם המכירות של רנו, שם "נתנו לי את הכבוד המגיע" :wink: אז רכשתי פלואנס דיזל ואני לא מיצטער.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כמה הייתי שמח אם כל אנשי המכירות בכל תחום שהוא היו עוזבים אותי לנפשי עד שהייתי פונה אליהם!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שבעטו אותך החוצה מהסוכנות כשביקשת לשבת ברכב כדי להסתכל מבפנים, איזו הגזמה פראית! :shock: :shock:

גם אני לא אומר שהם טלית שכולה תכלת והם צדיקים, אם הייתי הבוס שלהם הם היו מקבלים על הראש, דווקא כי עבדתי במכירות ולמדתי המון דברים, אחד מהם היה "כול בנאדם הוא לקוח פוטנציאלי" וזה נכון, ואתה צודק שהיו צריכים לפנות אלייך.

מה שקרה הוא שלא הייתה לך חווית שירות וזה משהו אחר מ"חווית שירות מזעזעת".

ולפי דעתי אף יבואן הוא לא מלאך קסום ומיוחד, ולכולם יש סוכנויות טובות יותר וטובות פחות.

אישית הייתי ב3 סוכנויות של קיה, 2 היו מצויינות, אחת הייתה בערך כמו שתיארת, לא מתייחסים יותר מידיי.

ב2 היותר טובות שהייתי - אחרי 1-2 דקות ראיתי את המנהלי מכירות אומרים לאחד הנציגים לבדוק מה איתי ומה אני רוצה, והסוכנויות היו מלאות באנשים! שבכמעט כולם טיפלו חוץ מאלה שאמרו שהם לא מעוניינים, באחרונה התייחסו כמו שתיארת בערך.

פורסם

כיוצאים ממקום כזה ,מתקשרים לחבר ואומרים בקול רם משהו כמו : אין כאן רכבים לתקציב שלי ,אז מה כן אפשר לקנות ב200.000 שקל? "...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...