Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ריטמו קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

מישהו יודע כמה כאלה שרדו ?

ומישהו יודע על אחת כזאת? מי שיודע על אחת כזאת למכירה ? או מכיר אחת כזאת יכול להגיד חי בפרטי

תודה

פורסם
היי לכולם ,

מישהו יודע כמה כאלה שרדו ?

ומישהו יודע על אחת כזאת? מי שיודע על אחת כזאת למכירה ? או מכיר אחת כזאת יכול להגיד חי בפרטי

תודה

מה הכוונה ריטמו "קופה" האם אתה מתכוון לקבריולט? או ריטמו רגילה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

TC 130 א 105, יש בודדות הנושא נדון לפני מספר ימים.

קבריולט יש 2-4, עשה חיפוש.

למצוא אחת למכירה, כנראה שיהיה קשה בגלל מיעוט הרכבים.

לפני 4-5 שנים היתה ריטמו קבריולט כחולה בראש העיין במצב מזעזע למכירה, מעניין מה עלה בגורלה.

קח בחשבון שזה יהיה בלתי אפשרי למצוא חלקים בארץ.

היות והרכב הושק בתחילת שנות השמונים (למיטב זכרוני 81, יבוא לישראל) הייתי מחפש אחת כזו באירופה ומיבא אותה תחת רכב אספנות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התעלקות על השרשור - האם יש סיכוי למצוא ריטמו רגילה (בעיקר דור ראשון, עם הפנסים העגולים)?

נראה שהן נעלמו מהכבישים יחד עם רנו 9, 14 ו- 5 דור ראשון......

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
התעלקות על השרשור - האם יש סיכוי למצוא ריטמו רגילה (בעיקר דור ראשון, עם הפנסים העגולים)?

ויחד עם כל להנציה בטה , פיג׳ו 204 , 304 ועוד כל מיני

כולם מחכים אי שם בגן עדן לכמה טמפרה בראווה/בראוו פיג׳ו 104, 309 ודומים שעדיין מסתובבים להם, כל פעם פחות ופחות

הפח הצרפתי איטלקי של אז לא מי יודע מה...

מעניין שהאלפות השתמרו להן הרבה יותר.

פורסם

כולם מחכים אי שם בגן עדן לכמה טמפרה בראווה/בראוו פיג׳ו 104, 309 ודומים שעדיין מסתובבים להם, כל פעם פחות ופחות

אכן עוד רבות (וחלקת רעות) נוספות.

אני חושב שמבחינת אחוזים - אחוז האלפות ששרדו לא כזה גבוה (יותר מ- 0 של הדגמים האחרים שהזכרנו). הסיבה היא שמשום מה (ולמרות שאני בעלים של אלפא שמנסה לשמר אותה לשנים רבות - עדיין אין לי הגדרה וסיבה חד משמעיים למה) לאלפא יש קהל שמוכן להשקיע במכוניות סכומים לא סבירים, בעוד שאר המכוניות לרוב היו מכוניות היגיוניות, שנקנו על ידי אנשים שחיפשו רכב ללא מעורבות רגשית (מוצדקת או לא). כשאני מסתכל לאחור על הריטמו שהייתה לי (שהייתה פשוט זולה מאוד ולא הייתה רכב מדהים מדי), לא ראיתי בזמנו את הערך הנוסטלגי שהיא תעורר אצלי היום. מאידך, מרבית האנשים שהחזיקו אלפות קיללו את תקלות החשמל, את הפח והעובדה שבארץ יש 4 מכונאים שיודעים לתחזק אותה, אבל תמיד נשבעו שזה הרכב שאין שני לו.....

עוד לא ראיתי בעלים של אלפטא או ג'וניור לשעבר שלא מפנטז על היום שיקנה כזאת חזרה.

כמובן היו גם אלפות שנקנו בהמוניהן (יחסית כמובן) כי היו זולות (סוד 1200 בתחילת שנות ה- 80, או במידה מצומצמת 75 בסוף שנות ה- 80, תחילת 90) ויחסית נעלמו והיחידות שנשמרו הן על ידי חובבים שהשתמשו במבחר לקנות ולשמר את הטובות יותר.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

פורסם

תודה לכל העונים

אני מתכוון tc 130 3 דלתות /

hatchback

סולל דרך אתה יכול בבקשה לתת לי קישור לשיחה שהתרחשה לפני כמה ימים

פורסם

אם זכרוני לא בוגד בי אז ברעננה יש דור ראשון באחת החצרות.

אם מעניין אוכל לעבור ולראות אם קיימת.

פורסם
אם זכרוני לא בוגד בי אז ברעננה יש דור ראשון באחת החצרות.

אם מעניין אוכל לעבור ולראות אם קיימת.

מצחיק אבל רק לפני חצי שנה היית ביד 2 ריטמו 4 דלתות 81 למכירה במחיר נמוך ובמצב סביר אבל ללא טסט. המודעה ירדה אחרי זמן מה, אולי נמכרה.

פורסם

1. יש ריטמו בר"ג 81 בשימוש יום יומי?

2. יש פה ריטמו חדשה בניילון, יש לציין שראיתי שוב את המודעה מתי שהוא ב2010, אולי זה אקטואלי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134887

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אני מאוד מקווה לפחות שאנשים ישמרו את כל המכוניות של אלפא 156 זה רכב יפה, קלאסי, מדהים ומיוחד!

עוד רכב שראוי לשימור זה פיג'ו 406 ופיג'ו 405

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
אני מאוד מקווה לפחות שאנשים ישמרו את כל המכוניות של אלפא 156 זה רכב יפה, קלאסי, מדהים ומיוחד!

עוד רכב שראוי לשימור זה פיג'ו 406 ופיג'ו 405

אני שותף מלא לתקווה, למרות שאני לא אופטימי.

ה- 156 דורדרה שלא בטובתה לנישת "הרבה אוטו - מעט כסף", מה שאומר שהקהל שקונה אותה, למעט מעט אלפיסטים אדוקים ואוהבים, הוא קהל שקונה אוטו גדול, יפה, מהיר וזול, אבל אז מגלה שלמרות שהקניה זולה, האחזקה היא של אוטו גדול ויוקרתי (גם מורכבות וגם תמחור החלפים) היא ממש לא והדרך להזנחת אחזקה ודרדור לגריטה היא קצרה.

לא בטוח שהגורל של פיג'ו שונה, למרות שפלח ההתחלתי הינו מעט נמוך יותר.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

פורסם

אל תדאגו, יש פה ושם אנשים שמשקיעים כדי לשמר את המכונית המדהימה הזו, האלפא 156.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש פתרון שעשוי להגדיל את כמות הרכבים הפשוטים הנשמרת אבל זה דורש שמועדון ה-5 יסכים סוף כל סוף להיות אקטיבי.

לפני 25 שנה נקבע שרכב אספנות יהיה בן 30 . כל מה שצריך לעשות זה לקבוע שרכב אספנות יהיה בן 25 או אפילו בן 20.

הורדת הגיל תאפשר למכוניות שנראות סביר להפוך לאספנות ולא להמתין בתנאים שהם לא תנאים עוד עשור מיותר.

תחשבו כמה מכוניות שנת 93 או 88 אתם רואים בכביש כיום .... האם היה קורה אסון אם היו מאפשרים לרכבים אלו להפוך לאספנות ? הרי מדובר על מאות או אלפים בודדים של רכבים.

אפילו גריתת רכב מותרת לפני גיל 30 ... זה פשוט אבסורד

• תוכן חדש...