Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב יש בירשותי סאב של פיונר 309 1000 וואט חדש עכשיו במגבר כיוונתי אותו רק מהגיין השאלה אם צריך לחתוך אותו בערוץ מסווים או עוד משו הוא מכווון גם מהרידיו דיסק הוא נימצא כרגע על פחות מהרבע ומרעיד את האוטו רק רציתי לדעת אם צריך לכוון אותו בעוד מקום במגבר חוץ מהגיין המגבר שלי Energy דגם NX-6828 תודה לכל העוזרים:-) :-) :-)

פורסם

אין אפילו מידע על הדבר הזה.

בערוץ של הסאב שים על LPF וכוון לאיזור 80 הרץ

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני לא מכיר את המגבר ולא מצאתי מידע או תמונות ברשת עם הצד הרצוי. תעלה תמונה של מגבר, של הצד איפה שהגיין.

מעיקרון צריך להיות מתג עם hpf/ lpf אותו צריך להעביר ל lpf וצריך להיות בורר עם מספרים שהם בד״כ משתנים ממגבר למגבר. מ 15 עד נגיד 500הרץ

פורסם

בדקתי את מה שאמרת הסאב היה על ערוץ full זה טוב לא טוב אשרתי את אותם הכיוונונים אני יקפוץ מחר נירא לי למתקין שיכוון לפי מה שאמרתה תודה על הכל

פורסם

בכלל לא טוב!! תזיז מהר לLPF. ועם המחוג תנסה להגיע לאיזור ה80.

עריכה: ראיתי עכשיו את הפוסט הנוסף, מצויין LPF זה כמו שצריך, תכוון את המחוג בשם: frequency/FREQ/HZ לאיזור ה80.

JL Audio

פורסם

FULL זא אומר שהסאב ינגן את כל התדרים, מה שהוא מא אמור ולא צריך לעשות.

LPF מגביל את הסאב עד צחום שהוא צריך להיות ולעבוד בו, שזה סביבות 80 הרץ בד"כ.

פורסם

לא חושב, אם אין חירחורים וצלילים מוזרים לא קשורים, אז לא חושב.

• תוכן חדש...