Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן סוזוקי אלטו יד 2 שנת 2010 ידני, מדי פעם כשאני מניע את הרכב, הוא נכבה אם אני לא לוחץ על הגז.

כששאלתי במוסך המרכזי של סוזוקי (הרכב עדיין באחריות) אמרו לי שבגלל שזה מנוע 1000 זה קורה וזאת לא תקלה.

האם זה נכון?

פורסם

שטויות,אין דבר כזה המנוע נכבה ללא קשר לנפח שלו.

מציע לפנות למוסך מורשה אחר!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי היה סוזוקי אלטו שנת 2010 במשך כשנתיים ומעולם זה לא קרה. רכב מצוין ששוווה כל שקל ואל תתן לאף מוסך להיתנער מאחריות שיש על הרכב עדיין.

פורסם
שטויות,אין דבר כזה המנוע נכבה ללא קשר לנפח שלו.

מציע לפנות למוסך מורשה אחר!

דחוף, הייתי מציע, עם תגובה כזו...

בדרך כלל כשזה קורה זה סימן שיש תקלה, תיגש למוסך מורשה אחר.

פורסם

כמו שאמרו כבר גש למוסך אחר ותבקש לתעד את התקלה ואת ההצעה שלהם לפתרונה.

אם יאמרו לך שוב שזה בסדר,פנה למהנדס ראשי של החברה ותתעד את כל ההתקשרות שלך איתם.

לא הגיוני שרכב נכבה מעצמו,והם מעיזים להגיד שזה בסדר.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

עם תגובה כזו היתי הולך שוב פעם לשאול את השאלה ודואג להקליט להבא. כדי שח*רות כאלו יפסידו כמה שיותר לקוחות.

אין שום רכב בעולם שהוא נחשב תקין כשהמנוע נכבה בסרק.

Opel Adam S 2017

פורסם

כנראה שצריך לנקות בית מצערת ומנוע צעדים.גם אם הרכב באחריות אני לא בטוח שעל פעולה כזו לא יגבו תשלום.

עדיף לחסוך את פערי התיווך,ללכת למכון להזרקות דלק ולבצע את הניקוי.חזור לדווח על תוצאות וממצאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יגבו תשלום על תיקון תקלה כזאות. זה כלול באחריות. ואם צריך לעשות ניקוי בית מצערת אז יעשו ללא תשלום.

זה לא חלק מטיפול שותף שהלקוח אמור לשלם.

חוץ מזה, הרכבים האלו יחסית חדשים ורובם מטופלים עדיים במוסכים מורשים. ולכן קיים סיכוי שבמורשה כבר מכירים את הביעה והפתרון ואולי קיימים עידכונים מהיצרן בנושא.

לפנות למכון הזרקות או למוסך שאינן מורשה יבואן = להוציא כסף שאפשר היה לא להוציא.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יש סוף לסיפור?

גם לי זה קורה מידי פעם, מעניין אותי לדעת אם הבעיה נפתרה ואיך

ראוי לציין שזה לא קורה עם מנוע קר, זה קורה אם נסעתי (אפילו במשך שעה), כיבתי את המנוע ל10 דקותת המנוע יכול לכבות שניה אחרי ההתנעה.. מוזר

• תוכן חדש...