Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי שני צמיגים קדמיים ב B4 לפני שלושה שבועות.

אני נוסע עם הרכב כל יום ועד עכשיו לא הרגשתי רעידות או סטיה של האוטו.

האם עליי ללכת לכיוון פרונט או איזון גלגלים ואם כן האם יש מישהו מומלץ באזור הקריות נניח מעכו ועד חיפה כשהעדיפות בקריות עצמן.

תודה,

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אני לפני מיספר ימים החלפתי צמיגים עם הג'אנטים קומפלט מרכב מפירוק כמובן אותו רכב והרכב נוסע כמו שצריך. אין טעם ליצור יש מאין וחבל על הכסף שלך. אם הכל בסדר אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

ברכב שלך מחליפים את כל הצמיגים במכה בגלל ה4x4, החלפה של חלק מהצמיגים יכולה לגרום לבעיות במערכת הנעה של הרכב.

חובה שיהיה אותו סוג של צמיג( יצרן ודגם) בכל הגלגלים.

ניתן להחליף רק את הקידמיים או האחוריים אם הם במצב יחסית חדש וקרה איזשהו נזק כמו קרע לאחד הצמיגים.

בקיצור לא מומלץ ברכב שלך לערבב סןגי צמיגים וצמיגים בעלי שחיקה שונה, ודרך אגב זה גם כתוב בספר רכב.

בהצלחה.

פורסם
ברכב שלך מחליפים את כל הצמיגים במכה בגלל ה4x4, החלפה של חלק מהצמיגים יכולה לגרום לבעיות במערכת הנעה של הרכב.

חובה שיהיה אותו סוג של צמיג( יצרן ודגם) בכל הגלגלים.

ניתן להחליף רק את הקידמיים או האחוריים אם הם במצב יחסית חדש וקרה איזשהו נזק כמו קרע לאחד הצמיגים.

בקיצור לא מומלץ ברכב שלך לערבב סןגי צמיגים וצמיגים בעלי שחיקה שונה, ודרך אגב זה גם כתוב בספר רכב.

בהצלחה.

בוקר טוב,

החלפתי את הצמיגים בהפרש של שלושה חודשים ולא מאותו יצרן.

השאלה שאלה אם אני צריך לאזן את הגלגלים?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

לטעמי,איזון גלגלים כדאי לך לעשות בגלל החלפת צמיג עצמה.

כפי שאמרו לך מקודם,ברכב הזה ארבעת הצמיגים צריכים להיות מאותו הדגם ועם אותו הבלאי וזה על מנת למנוע נזק למערכת דיפרנציאל של הרכב.

כיוון פרונט הייתי עושה אם אתה מרגיש משיכה בהגה או אכילת הצמיגים הקידמיים לא אחידה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

גם אם אתה מרגיש שהכל בסדר, הכל ממש לא בסדר.

הדיפרנציאל מפצה כל הזמן על ההבדל בין הצמיגים הקדמיים והאחוריים ולכן אתה מאיץ את השחיקה שלו.

עלות דפרנציאל כזה..לא כדאי לך לדעת, אבל נמדד בהרבה אלפי שקלים.

קנית רכב מעל הממוצע עם עלויות החזקה בהתאם.

כמו שנאמר לך, אתה צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים ביחד.

היות ועבר זמן קצר מאז שהחלפת את הקדמיים, לא מאוחר מדי לגשת ולהחליף גם את האחוריים לאותו סוג.

איזון גלגלים עושה לך הפאנצרמאכר (זה משקולת העופרת הקטנה שהוא מרכיב במקום הנכון).

אני גם הייתי עושה איזון פרונט.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...