Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....

אני מחפש רכב חדש, שיהיה גבוה, תקציב סביב ה120K שח, חסכוני בצריכת דלק, אחזקה לא אסטרונומית, האופציה הראשונה שעלתה לי לראש זה הסקודה יטי, אבל אני מעוניין לבדוק עוד את השטח...איזה עוד רכבים נכנסים לקטגוריה?

את הרכבים הבאים כבר שללתי... SX4, ג'וק וטריוס...

יש למישהו עוד רעיונות?

תודה!! :wink:

פורסם

תאומה של מי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קאיה סול נראית בול כמו ייטי? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין היום הרבה מתחרים ישירים ליטי. למעשה, המתחרה הישיר היחיד הוא ניסאן ג'וק אבל פסלת אותו.

סוזוקי SX4 הוא לא ממש מתחרה, כי הוא זול משמעותית וכי הוא מוחלף בעוד רגע. טריוס בכלל לא מתחרה כי הוא לא קיים בשוק כחדש.

אם תחכה עוד קצת, יהיו מתחרות נוספות - שברולט טרקס, אופל מוקה, פיג'ו 2008, פורד אקו ספורט ועוד. אבל אלו יגיעו רק לקראת סוף השנה או בשנה הבאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...