Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 CC. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמעתי תגובות לכאן ולכאן לגביי הרכב והחלטתי לרכוש אותו.

בכל אופן יש לי שאלה, מצאתי רכב במצב טוב 2002 150000

השאלה שלי היא כזאת ,

ברכב אין תוספות מיוחדת ,יש מערכת וסאב

השאלה שלי מהו סכום הוגן עבור הרכב ?

אני יודע שקשה לענות בלי לראות, אך במידה והוא סטנדרטי במצב טוב , כמה הייתם משלמים?

במחירון של לוי יצחק כתוב 27000 הגיוני? מתייחסים למחירון?

שאלה נוספת למי שבקיא,

הגג- יש אפשרות להפעיל אותו בצורה ידנית?

תודה מראש .

פורסם

אני גם מוכר שנת 2002 (כנראה) ירוקה , פרסמתי ביד 2 עם 170000 ק"מ וזה המחיר פחות או יותר שגם אני אדרוש.

נראה הוגן.

לגבי הגג , התפעול הידני הוא מאוד מסובך.. אתה צריך לקבל הדרכה מהמוסכניק בשביל זה.. לא מומלץ

פורסם

היה לי רכב כזה 6 שנים (2000 סמ"ק ידני). אני מאוד אהבתי את הרכב.

ניתן לפתוח את הגג באופן ידני, זה מתועד בספר הרכב. התהליך מורכב ודורש לשחרר כל מיני תפסים ולסובב ציר מסוים שנמצא בתא המטען עם מנואלה. התהליך מיועד למצב בו המערכת האוטומטית כשלה וסגירת הגג נדרשת באופן מיידי. לא מומלץ לבצע את התהליך בלי סיבה.

לעולם אל תרחץ את הרכב במכונה. רק ידני.

זכור שהרכב די נמוך וכל מכה תעשה לך חור בכיס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אגב, הבעיה הכי מעצבנת ברכב היא שתא המטען לא נפתח יחד עם הדלתות. ככה זה לפחות במודל 2001.

מצאתי אתר באינטרנט שמסביר איך לסדר את זה ובצעתי את השינוי ביחד עם חבר.

אולי במודל 2002 זה אחרת.

פורסם

קניתי את הרכב מיד ראשונה (אני יד שניה) עם 40,000 ק"מ. מכרתי אותו אחרי שש שנים עם 170,000 ק"מ.

הרכב היה נכנס בערך פעם בשנה למוסך לטיפול. אני מחליף רק לחלקים מקוריים כך שזה לא היה זול. מצד שני, מעולם לא היו לי הפתעות והרכב נסע כמו שד בכל התקופה שהיה בבעלותי. מעולם לא היו לי שום בעיות חשמל או בעיות בגג.

הרכב לא מתאים לכל אחד: החלקים לא זולים וצריך לשמור עליו. פעם נקרעה לי הגומיה מסביב לשמשה הקדמית וההחלפה עלתה סכום מטורף של כ-3000 ש"ח. המושבים מאחורה מסוגלים לאכלס מקסימום ילד קטן.

היתרונות שלו הם זריזות, יופי, ייחוד וכמובן הגג הנפתח.

מכרתי אותו בעיקר כי קרובת משפחה שלי מאוד רצתה אותו ולחצה עלי למכור. הזכרונות ממנו טובים :-)

פורסם

בתור בעלים של 206cc בפעם השניה (הראשונה 1600 שנת 2004 ירוקה ושמורה - מכרתי אותה כשהיה לה כ-90 אלף קילומטר לפני כחודש וחצי. השניה - 1600 שנת 2003 כסופה . אבזור Platinum יחידה בארץ - כ-50 אלף קילומטר).

כמו שאמרו קודמיי - לרכב יש הרבה יתרונות והרבה חסרונות\מגבלות.

השאלה מה אתה מחפש ..רכב שנראה טוב ? הגג מושך אותך ? 2 דלתות ? ספורטיבי ? מפנק ? אף פעם אי אפשר להנות מכל העולמות (בטח שלא בסכומים כאלה).

העצה שלי אליך היא לחפש שנתון גבוה ככל שניתן כי ההבדל במחירי בין 2001 ל-2004 נניח, הוא לא משמעותי במיוחד ועד כמה שאני מכיר את הדברים, לשנתונים 2003 ומעלה יש כמה שינויים קוסמטיים (בעיקר) שהופכים את הרכב להרבה יותר יפה (כמו לדוגמא פלסטיקה חיצונית בצבע הרכב). בנוסף יש עוד איזה דיבור שלא בדקתי אותו לעומק אבל בשנתונים 2002 ומעלה המסך מתפקד כמחשב רכב ולא רק כשעון ו/או תצוגה של המערכת המקורית.

הבעיה העיקרית ברכב הזה, כמו בהמון רכבים - שקהל היעד בארץ הוא ילדים / אנשים שאוהבים להשוויץ עם הרכב ורמת השחיקה של הרכב היא בהתאם.

יש מציאות, חפש בסבלנות ותמצא (2 הרכבים שלי - היד הראשונה : פרופסורים/רופאים)

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובות אני יגיד לך האמת שאני מחפש רכב נחמד בשביל הכיף, לא יודע ולא מעניין אותי "נהיגה ספורטיבית" וכדומה .אני רוצה רכב שנראה טוב ושאני יהנה ממנו שנה שנתייים ,בהתחלה חשבתי על אמ אקס 5 אבל הכי זול שיש זה45 ככה, והרכבים האלו מתחילים ב 200000 קילומטר ובד"כ מסוכנויות רכב אז העדפתי שלא להתעסק..יש למישהו עוד טיפים?

פורסם

אין הרבה מה להתרגש מתקלות בגג רובן ניתנות לפתרון בסכומים הגיוניים אצל בעלי המקצוע הנכונים.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של 206cc שנת 2006 עם 22,000 קמ דגם אוטומט.

לא ממליץ בכלל!

הבעיה ברכבים הללו שהגיר הוא לא אמין בעליל.

גם אם הרכב עם מעט קמ סבלתי מכניסות חוזרות ונשנות למוסך.

1.אני חושב על זה שתקנה רכב ב27,000 שקל עם 150,000 קמ ובוודאות בקרוב תצטרך לעשות שיפוץ או החלפה של גיר בעלות

של כמה אלפים.

2. מבטיח לך שהחורף הבא יהיה לך מאוד רטוב. למה?? טפטופי הגשם יחדרו את הגג בעיקר באיזור החלונות ויתנו לך תחושה שאתה

נמצא בקליפ של בריטני ספירס כששיערך רטוב.

3. כמו כן , קח בחשבון שמנורות הדרך/מעבר/פנסים אחוריים ישרפו כל כמה שבועות.

4. אם הייתה לך חווית נהיגה לא טובה על ג׳יפ אז קח בחשבון שלא תהנה מחווית נהיגה ספורטיבית בה.

5. לסיכום,

בגלל שאתה צעיר (אני מניח) ואין לך כסף מיותר להוצאות כאלו או אחרות, ממליץ לך לנטוש את הcc לטובת רכב אחר.

( אם היה מדובר בדגמים החדישים כמו 207cc שם זה כבר עולם אחר )

בהצלחה בכל אופן ושבת שלום

פורסם

אני נאלץ לא להסכים אם שום דבר ממה שכפיר אמר חוץ מהעובדה שאני באופן אישי לא ממליץ לקנות אוטומט.

1. לי אין ולא היו בעיות עם הגיר, אפילו הקטנות ביותר.

2. לגבי רטיבות ונזילות - לא היה ולא נברא.

3. לא קשור למציאות.

4.....

5. אני לא חושב שיש רכב בסכומים האלה שיתן כל מה שה-CC נותנת. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

לאחי היה כזאת בשנת 2005 , אצלינו במשפחה זה זכור כרכב הגרוע ביותר שהיה למי מאיתנו .

אני ממליץ לך בחום רב להתרחק .

מבחינת ביצועים , אין מה לדבר זה עגלה.

מבחינת אמינות זה החולשה הטיבעית של ה 206 ובתוספת משקל של הגג ובתוספת מערכת חשמל נוספץ (הגג) .

מבחינתי זה רק רכב פוזה , ואם אתה מוכן לשלם על החסרונות הרבים בשביל הפוזה תכין מזומנים לעת צרה .

וסליחה מראש מכל בעלי ה 206CC פה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...