Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטיפול 120K בתחילת חודש אפריל, מאז האוטו עשה בערך 1000קמ. באותו טיפול הוחלף שמן מנוע, מאז בדקתי שמן פעם בשבוע, ונוכחתי לדעת שבכל שבוע המפלס יורד טיפה, עד שהיום כשבדקתי המפלס כבר קרוב מאוד למינימום.

בנוסף לפעמים האוטו משתנק לאחר ההתנעה (מרגיש כאילו שהאגזוסט סתום), כשאני לוחץ על דוושת הגז, צריך להגיע עד ל2500 סלד כדי שזה "ירגע", וברגע שאני עוזב את הדוושה, זה שוב משתנק וכמה למשך 5 דקות ואף יותר. במוסך שלי ביצעו ניקוי מצערת וכמובן הוחלף פילטר אוויר.אני האגזוסט אני שומע במעומעם בזמן נסיעה, כמעט בטוח שיש חור או סדק, אבל הכי מדאיג אותי העניין עם השמן, יש מה לעשות בנידון?

פורסם

היי, האם לאחר ניקוי המצערת ביצעו כיול למצערת (TBA)? אם לא אז מציע לבצע כיול כזה:

http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/throttlebody.html

כמו כן ייתכן מאוד שיש לך בעייה בחיישן EGR הדורש ניקוי או תיקון(צינורות וואקום שמחוברים אליו קרועים).

לגבי הרעש שאתה שומע כביכול שיש חור באגזוז אז רוב הסיכויים שהכל תקין פשוט לאוטו הזה יש רעש טבעי הדומה לרכב דיזל, ככה זה אצל כולם.

לגבי האכילת שמן אז או שיש לך נזילת שמן, תנסה לראות מתחת לאוטו אם יש טיפות של שמן על האספלט, או שהגומיות שסתומים שלך גמורות ואז יש לך אכילת שמן או שהרינגים של האוטו שלך כבר גמורים.

הייתי ניגש למוסך שמתמחה ברכבי פולקסוואגן כגון ״מוסך רון״ לאבחון הבעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין נזילות על האספלט, וגם כשעברתי סמרטוט מתחת לאוטו לא היה זכר לשמן. אני לצערי גר בצפון וחברה שלי משתמשת באוטו בכל פרט, כך שלא סביר שאוכל להגיע למוסך רון. ניסיתי להמנע מביקור במוסך מורשה באזור שלי (כרמיאל) בגלל שהם יקרנים (לא מוכנים לבצע רק בדיקת מחשב, אלא בדיקה כוללת בעלות של 350שח) אבל כנראה שאין ברירה.

עריכה: לא ביצעו כיול למצערת, לצערי אין לי את הכלים הדרושים...אשמח אם תוכל להפנות אותי (גם באיביי!) לכבל וכל שאר הדברים שצריך.

פורסם
אין נזילות על האספלט, וגם כשעברתי סמרטוט מתחת לאוטו לא היה זכר לשמן. אני לצערי גר בצפון וחברה שלי משתמשת באוטו בכל פרט, כך שלא סביר שאוכל להגיע למוסך רון. ניסיתי להמנע מביקור במוסך מורשה באזור שלי (כרמיאל) בגלל שהם יקרנים (לא מוכנים לבצע רק בדיקת מחשב, אלא בדיקה כוללת בעלות של 350שח) אבל כנראה שאין ברירה.

עריכה: לא ביצעו כיול למצערת, לצערי אין לי את הכלים הדרושים...אשמח אם תוכל להפנות אותי (גם באיביי!) לכבל וכל שאר הדברים שצריך.

תגיע אלי למעלות אני אשמח לעזור לך בכיול מצערת וסריקת תקלות יש בידי את הכלים הנדרשים לכך, כמו כן על הדרך נבדוק את החיישן EGR של האוטו שלך.

לגבי אכילת שמן אני אנסה לבדוק עד כמה שאפשר אולי אני אראה משהו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלחתי לך את המספר שלי בה"פ דבר איתי נקבע יום.

• תוכן חדש...