Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה סכום חייבים להגיע עצמאית לשחרר חבילה מהמכס? זכור לי שעד סכום מסויים אין צורך להגיע עצמאית לבית המכס.

אני רוצה לייבא רדיאטור שעלות לאחר משלוח היא 240$ האם החבילה תגיע לסניף הדואר שלי או שאני יצטרך ללכת לסניף "יד אליהו"?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

האם זה אקספרס מהיר בUSPS? או שאולי התבלבלת עם UPS?

בד"כ דואר USPS (דואר רגיל של ארה"ב) מגיע לארץ ואם יש דרישת מיסים,אתה תשלם בסניף הדואר שלך (זה כמו דואר רגיל כביכול,עד 75$ פטור מהכל)

אלא אם כן במקרה שלך אתה צריך אישור מיוחד ושאר דברים מציקים,אז עלולים להטריח אותך למכס באמת.

כל מקרה לגופו,ותלוי על איזה פקיד נפלת שמתעסק עם החבילה שלך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רדיאטור? אתה תהיה חייב ללכת בין אם אתה רוצה או לא

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה צריך להציג את המסמכים שם מול נציג דואר\משרד התחבורה ושיפתחו את החבילה ויוודאו שזה אכן מה שזה, אחרי שקיבלת אישור שחרור ממשרד התחבורה.

אלא אם כן זה נכלל ברשימת השחרור המהיר, אז רק הטופסיאדה מול משרד התחבורה מצטמצמת.

אבל תמיד אתה יכול ליפול את מוכס נדיב שפשוט ישחרר את החבילה על דעת עצמו וזה יהיה בדרך אליך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...