Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל עבודה מצויינת !

מאיפה קנית את הארון הזה עם הגלגלים וכמה עלה ? אני מחפש כזה בדיוק

זה עלה לי בסביבות 700 שקל ויש לה עוד חלק עליון של 4 מגירות ותא שנפתח למעלה במידה ויש עוד אנשים שרוצים תצרו איתי קשר בפרטי ואז יהיה לי אופציה גם להוריד מחירים. אין כאן שום אינטרס פשוט אני מקבל מחירים יותר אטרקטיבים מפני שיש לי קניות גדולות שם.

וכבר אמרתי זה רק חלק מהחומרים :wink:

פורסם

אתה בטח מתכוון להגיד שחבל שאין יותר תמונות של הציוד :lol:

זה מטורף שמדברים על העגלה במקום על העבודה המדהימה שהבחור עשה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתה בטח מתכוון להגיד שחבל שאין יותר תמונות של הציוד :lol:

זה מטורף שמדברים על העגלה במקום על העבודה המדהימה שהבחור עשה.

לפחות מישהו צריך לדבר על העבודה :lol:

העגלה מרשימה מאוד ,אני אישית מסתובב עם תיק וקרטונים שבותכם בקבוקים של מוצרים שלי,ככה זה כשאין לך מקום קבוע לדיטיילינג!:(

Tim Korotkin

פורסם
לפחות מישהו צריך לדבר על העבודה :lol:

העגלה מרשימה מאוד ,אני אישית מסתובב עם תיק וקרטונים שבותכם בקבוקים של מוצרים שלי,ככה זה כשאין לך מקום קבוע לדיטיילינג!:(

בשביל זה יש toolbox קטן יותר שהוא נייד :-D

dscf3050jy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

כמובן שהתכולה מישתנה לפי הצורך

חוץ מיזה יש גם ארגזי כלי יחסית זולים מפלסטיק שיש בהם יחסית הרבה מקום.

וכמובן זממש סיוט לצאת לעבודה מחוץ למגרש הביתי יש לי כולה איביזה FR להכניס את הכל זה קצת בלאגן.

פורסם
בשביל זה יש toolbox קטן יותר שהוא נייד :-D

dscf3050jy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

כמובן שהתכולה מישתנה לפי הצורך

חוץ מיזה יש גם ארגזי כלי יחסית זולים מפלסטיק שיש בהם יחסית הרבה מקום.

וכמובן זממש סיוט לצאת לעבודה מחוץ למגרש הביתי יש לי כולה איביזה FR להכניס את הכל זה קצת בלאגן.

אני שוכל לקנות תיק מאתר של VIX ,כי יש לי הרבה שפריצרים שהם לא אותו סוג ואותו חברה כמו אצלך ל CG :)

תשנה את השם ל chemical zuza 8)

חחח יפה אהבתי :)))

Tim Korotkin

פורסם
אני שוכל לקנות תיק מאתר של VIX ,כי יש לי הרבה שפריצרים שהם לא אותו סוג ואותו חברה כמו אצלך ל CG :)

חחח יפה אהבתי :)))

עדין לפי דעתי עדיף ללכת על משהו קשיח כמו ארגז של כתר וכ'ו.. פשוט יותר קל להארגן אותו ושהוא מקבל דפיקות בשינוע לא קורה יותר מידי וכמובן אם אחד הבקבוקים מתפוצץ זה לא נשפך על כל הסביבה אלה רק בארגז.

• תוכן חדש...