Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. רציתי לדעת מה עושה רוב רוכשי המכוניות. האם לוקחים מימון או הלוואה מראש על כל הסכום ? משלמים חצי מזומן וחצי מימון ? משלמים את הכל מראש? כמובן שמדובר על סכומים שמעל 60 אלף שקלים . מה יותר משתלם?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני לא יודע מה יותר משתלם אבל אני לקחתי הלוואה ואני משלם על חודש. זה פעם שניה שאני עושה את זה ופעם הבנק לא רצה לשעבד את האוטו, אין חובות ואף פעם לא הייתי בחובות אז הבנק נותן.

פורסם

אם יש לך את כל הסכון הדרוש במזומן, אז ברור שעדיף לשלם את כל הסכום במכה (רק שים לב שזה לא הכסף האחרון שלך, כי אוטו, במיוחד משומש, דורש הוצאות אחרי הרכישה, כמו ביטוח, טסט, יישור קו, טיפול ראשון, התקנת אביזרים, וכו').

אם אתה לוקח הלוואה, אתה בסופו של דבר משלם יותר - כי בנק/חברת מימון הם לא בדיוק אירגון צדקה, והם גוזרים את הקופון השמן שלהם בצורת ריבית.

מה עדיף - זה כבר תלוי במצב הכלכלי שלך, ברכב שנמצא ברשותך כרגע, ובמה שאתה הולך לקנות.

במקרה שלי, כשהחלפתי סיטרואן קסנטיה ישנה במיצובישי לנסר קלאסיק, החישוב שלי הביא אותי לכך שהיה עדיף לקחת הלוואה ולהשתדרג לרכב צעיר ב-10 שנים, מאשר להמשיך לסחוב עם הסיטרואן (כשכל תיקון בה יורד מהכסף שאתה מנסה לחסוך לקניית רכב אמין יותר, וכל תקלה משביתה עולה לך בהפסד ימי עבודה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מבחינה כלכלית עדיף לשלם במזומן אלא אם יש לך אפשרות להשקיע את הכסף בריבית/תשואה גבוהה יותר מאשר ריבית ההלוואה.

פורסם

אם הייתה לו אפשרות כזאת, אני לא חושב שהוא היה שואל את השאלה הזאת פה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבר לקח הונדה סיביק 5D, בהסכם מימון עם בנק הפועלים את הונדה, 107 אש"ח ללא ריבית כלל ל4 שנים , אם אני לא טועה הרכב יהיה ממושכן לבנק. טוב או לא, רק הזמן יגיד

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נניח שהרכב עולה 80 אלף שקלים. איך מתבצע השעבוד? לוקחים הלוואה תמורת פרעון חודשי וכשמסתיימת ההלוואה השעבוד מוסר?

ברגע שאני עושה דבר כזה אני מפסיד פעמיים לא ? גם משלם ריבית שמנה על ההלוואה וגם נפגע מירידת ערך של הרכב?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

העניין תלוי בתנאים של ההלוואה - יש יבואנים רבים שלא מוכנים לתת הנחה, אך מוכנים לתת אשראי מסובסד.

במקרה כזה גם אם יש לי את הכסף אני מעדיף לקחת הלוואה, ולהשאיר את הכסף בבית.

אם לקחתי הלוואה מסובסדת אז אני לא משלם ריבית (או משלם ריבית נמוכה) על ההלוואה.

רישום שיעבוד אינו משפיע כלל על ערך הרכב ולכן לא מפסידים כלום אם לוקחים את ההלוואה המתאימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...