Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג רמקולים קיה פיקנטו

שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי קיה פיקנטו חדשה 2013

קראתי כבר הרבה שרשורים שהיו פה בנושא, אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה.

אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000 ש"ח ולא רוצה לשנות כלום בפנים האוטו.

השאלה שלי היא אם אני נשאר עם המערכת המקורית ומחליף את ארבעת הרמקולים אני ארגיש שיפור?

אני לא רוצה מערכת מטורפת רק שיפור איכות.

ואם כן, אז מה מומלץ?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא המערכת המובנת ברכב הנ"ל ,אם אתה רוצה לשפר את האיכות תהיה חייב להחליף את

המערכת המובנת ברדיודיסק אפטר מרקט +מסגרת רדיו ,וכמובן שעל הדרך להחליף לרמקולים טובים יותר

קומפוננט או קוואסלי 4 על הדשבורד ,ורמקולים 6X9 על המגש האחורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...